friggs glutenfritt knäcke

Tips: Supergott glutenfritt knäcke från Friggs!

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Friggs –

 

Friggs glutenfria knäcke med superfrön är bakade på naturliga ingredienser och är en favorit i knäckebrödshyllan. Till skillnad från många andra knäcken och kex innehåller dessa inga konstigheter och onödiga tillsatser. De finns i fyra goda smaker och passar bra både till frukost med skivade ägg, som mellanmål, eller till ostbrickan. Och barnen gillar dem. Väldigt bra!!

 

friggs glutenfritt knäcke

4 varianter av glutenfritt knäcke

Sesam & Linfrö-knäcke med mandelsmör och jordgubbar.
Mandelsmör: Lätt att göra eget! Kör sötmandlar i en bra matberedare tills det blir nötsmör. Peta ner från kanterna då och då.

Chia & Vallmo-knäcke med mascarpone, blåbär och kokoschips.

Spenat & Svart Sesam-knäcke med mosad avokado.
Avokadomos: Mosa en avokado med olivolja, salt, peppar och lite pressad citron. Toppa med svarta sesamfrön

Tomat & Sesam-knäcke med hummus, groddar och rädisor.
Snabb hummus: Stavmixa en burk kikärtor, en rejäl sked tahini (sesampasta), en vitlöksklyfta, olivolja, salt och peppar.

 

friggs glutenfritt knäcke

Barnens favorit:

Chia & Vallmofrö med mascarpone, blåbär och kokoschips. Sid som äter mejerifritt fick Sesam & Linfrö med jordgubbar och mandelsmör. Dessa varierar vi med jordnötssmör, banan och kakaonibs. Perfekt som ett litet mellanmål!

 

friggs glutenfritt knäcke

Här hittar du Friggs glutenfritt knäcke

Friggs glutenfria fröknäcken hittar du i knäckebrödshyllan eller i den glutenfria avdelningen. Saknas de i din butik? Be dem ta in ett gäng!

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More