Mejerifritt, dag 4

av Cecilia Folkesson

Älskar verkligen mejerifritt! Även om jag älskar ost extremt mycket… Min kropp mår så mycket bättre. Och jag har faktiskt märkt endel förändringar på kroppen redan efter fyra dagar! En utvärdering kommer till helgen.

Frukost:
Kokosgröt med blåbär och mandlar Recept finns här

Lunch:
Köttbullar med broccolimos och alvar-majjo + grönsaker

Mellanmål:
Smoothie på hallon, vaniljpulver, kokosflingor och vatten + lite sötmandlar

Middag:
Torsk i paket med tomat, pesto, soltorkade tomater, vitlök och olivolja. Till det rotmos och smörstekt broccoli

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

frida 4 april, 2014 - 10:18

åh spännande! jag vill gärna prova mejerifritt. jag har eksem, typ psoriasis men är inte säker. tror du det kan minska vid begränsat intag av mejerier? det har nämligen inte blivit bättre av lchf. kanske är det pga av e-ämnen? charkuterier? borde jag testa typ rawfood? svårt att veta 🙁

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More