30 dagar supermat

Mat och målning

av Cecilia Folkesson

Lämnade bort barnen idag (och slapp Otis tonårsattityd) och målade huset från morgon till kväll. Herregud vad det tar lång tid att måla. Hann med en snabb lunch mellan listerna. Och OJ vad det blir krångligt när man inte äter mejerier och inte vill ha kött. Är absolut inte vegetarian men försöker dra ner på dåligt kött, dvs hormonfyllt antibiotikakött. Viltkött äter jag gärna, med serveras det rapsgris så hoppar jag.

Och det gjorde det såklart idag. Så vad gör man? Plockar bort det man inte vill ha. I detta fall halloumi och bröd. Firade att jag klarat den Fruktade Dag 3 med ett glas rödvin. Inte ett superbra val om jag ska gå efter mina regler, men ändå värt.

30 dagar supermat

Nu sitter jag på golvet (då alla tavlor ligger i soffan pga målning) och äter äggröra med tomat, vitlök, spenat och kokosvinäger, väldigt nöjd över hur bättre min mage mår och att det legat en chokladkaka mitt i rummet hela dagen som jag INTE rört.

 

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Sara 22 maj, 2016 - 17:25

Åh, pepp jag blir på att köra något liknande! Lycka till fortsatt, jag fortsätter inspireras och imorgon är det jag som handlar hem lite bättre mat än innan (vi äter absolut inte dålig mat som det är nu, men snäppet bättre kan vi ändå).

Svara
Cecilia Folkesson 23 maj, 2016 - 09:04

Kör bara! Min mage mår extremt mycket bättre, och då åt jag ändå helt ok mat. Kroppen känns mycket piggare. Även huvudet 😉

Ha en bra dag,
/ Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More