julkalendern cecilia folkesson piggabutiken

Lucka 12 – Vinn en lyxig necessär med ekologiska produkter från PiggaButiken

av Cecilia Folkesson

Luckan presenteras i samarbete med PiggaButiken –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Therese. (Mail till vinnare har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se – varje dag ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om en lyxig necessär proppfull med ekologiska produkter!

 

I necessären hittar du ekologisk hudvård, makeup och hårvård från flera av marknadens ledande varumärken, till ett värde av över 4 700 kr!

På PiggaButiken hittar du de finaste ekologiska hudvårdsprodukterna på marknaden tillsammans med naturlig hälsokost för alla tillfällen. En miljövänlig webbutik med personlig service och snabba leveranser!

 

Så här är du med och tävlar:

Vilket steg i din hudvårdsrutin kan du absolut inte leva utan?
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan.

Tävlingen avslutas ikväll den 12:e december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon kväll i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Totalt vinstvärde: ca 4 700 kr. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

Du kanske även gillar detta

459 kommentarer

Tove 12 december, 2020 - 00:30

För mig är en bra Cleanser A och O! Jag har under många år enbart använt tvål och vatten, men att använda en bättre rengöring för ansiktet är ett nyfunnet måste! Det gör verkligen skillnad på rent och rent, innan jag smörjer in mig! Hade varit så kul att vinna kitet och få möjlighet att utveckla en hudvårds rutin i sin helhet!

Svara
Maria 12 december, 2020 - 07:21

I nuläget endast vatten som rengöring och dag och nattkräm som återfuktande. Är i stort behov av mer produkter men har så svårt att veta vad som är bra…. detta vore en chans till mer koll!

Svara
Camilla Fors 12 december, 2020 - 07:35

Det vore roligt att prova något nytt märke.

Svara
Ulrika Johansson 12 december, 2020 - 09:27

Alla steg känns ju viktiga… Men spontant tänker jag: att lägga på eyebalm (från Maria Åkerberg) runt ögonen. Tidigare hade jag extremt torr hud kring ögonen, jag flagnade ibland och ögonen rann. Det blev svårt att lägga makeup (och samtidigt svårt att vara utan den, eftersom jag inte kände mig fin). Nu använder jag balmen ovanpå ögonkrämen morgon och kväll, och har aldrig de problemen längre. Det är så otroligt mycket värt för mig! ❤️

Svara
Elisabet C 12 december, 2020 - 09:36

Min viktigaste rutin är nattkrämen, som ska vara rejält återfuktande och vårdande. Den får jobba ostört hela natten och på morgonen är huden som ny.

Miriam Stigsdotter 12 december, 2020 - 09:52

Att använda en härlig och gärna väldoftande rengöringslotion samt ett uppfriskande och återfuktande ansiktsvatten med en fuktighetskräm på det är ju verkligen grundläggande. Svårt att vara utan denna enkla rutin! Men så har vi ju också peeling som både rengör, mjukgör och exfolierar, väldigt saknad produkt när man står utan ☺!!

Anne Fredriksson 12 december, 2020 - 10:03

Att ständigt skydda den ömtåliga utsatta stackars huden som har ojämn kvalitet mot ålder, klimat och livets påfrestningar är ett nödvändigt ont efts man ser sig själv i spegeln varje dag och sja trivas.

Jessica Rodén 12 december, 2020 - 10:19

Fukt!! Tycker det är svårt att hitta bra återfuktande. Är en torris

Ulla-Karin Lundberg 12 december, 2020 - 11:10

Rengöring varje morgon och kväll är min bästa grej, så huden kan ta emot näring och fukt som ju är viktigt för vintertorr hud.

Ida Kleberg 12 december, 2020 - 11:39

Måste nog ändå säga att det viktigaste steget är att ha en hudvårdsrutin som verkligen blir av. Jag valde för ungefär ett år sedan att verkligen prioritera tid för min rutin varje morgon och kväll. Det tror jag är nyckeln till en vacker hud❤️

Natalia Tyni 12 december, 2020 - 11:57

Det måste nog vara ansiktsrengöring, jag har provat lite olika men återgår alltid till samma då jag snabbt märker att huden reagerar olika på dessa. Jag märker efter jag tvättat ansiktet att det lätt blir torrt och då behöver jag istället tillföra mer fukt till ansiktet. Men en härlig ansiktsolja kan jag inte heller vara utan nuförtiden.

Malin 12 december, 2020 - 13:55

För mig är det viktigast med rengöringen, att man känner att man blir riktigt ren från makeup o smuts. O absolut återfuktning

Jasmin 12 december, 2020 - 14:24

Den hudvårdsrutin jag absolut inte in leva utan är ansiktsmassage med olja. Efter att jag har rengjort ansiktet grundligt och använt en mild toner, så masserar jag ansiktet med någon ekologisk ansiktsolja. Det är så avkopplande och och skönt för ansiktet. Mina hudvårdsrutiner morgon och kväll är mina absolut bästa tiderna på dygnet! Det är nu i dessa tider, pga att jag blivit av med jobbet och håller mig hemma så mycket som jag lärt mig uppskatta detta med hudvård ordentligt. Jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om jag vann detta fantastiska pris!

Boel Jonsson 12 december, 2020 - 16:02

Ett bra serum !! Det utgör en bra grund för att min hy ska bli tillräckligt återfuktad! Älskar piggabutikens sortiment !

Sandra Andrén 12 december, 2020 - 16:09

Ett serum

Jenny Hansson 12 december, 2020 - 09:54

För mig är det viktigt med att rengöra ansiktet ordentligt morgon/kväll, använda dag och natt kräm, använder motors olja lite då och då Jag är ute på långpromenader varje dag, dricker mycket vatten och det viktigaste sova mycket… God Jul

Svara
Sahar 12 december, 2020 - 11:27

Min hudvårdsrutin ändras beroende årstid. Huden har inte samma behov året om och behöver olika produkter vid väderomslag.
Men rengöring och återfuktning är ett måste oavsett säsong.

Annette Lindstedt 12 december, 2020 - 12:24

Rengöring och en bra fuktkräm

Carola 12 december, 2020 - 14:30

Det blir oftast den dagliga bas proceduren med rengöring, mist o kräm morgon o kväll, men skulle ju egentligen behöva bygga på med mer lyx i den dagliga vardagen!

Isabelle Hallberg 12 december, 2020 - 22:21

Min hudvårds rutin som jag inte kan Leva utan är inget mindre än att göra allt för att vårda, ta hand om mitt ansikte och ge huden precis allt de den behöver för att må så bra som möjligt! Älska mitt ansikte och få mitt ansikte att skina med mig, med den fantastiska necessär med Bra produkter!
Allt ifrån rengöring, återfuktande, peeling och masker som ger det lilla extra!‍♀️

Elin 12 december, 2020 - 12:40

Jag är en riktig torris som tyvärr inte har en bra ansiktskräm. Detta hade suttit fint så jag kan prova något nytt, tex svartvinbärsoljan som jag har hört så mycket gott om!

Svara
Anna 12 december, 2020 - 13:47

Näringsrik och återfuktande ansikts-balm nu på vintern. Gör underverk för min torra och glåmiga hy.

Svara
Emmeli Vernersson Strid 12 december, 2020 - 22:05

Min viktigaste hudvårdsrutin är min ögonkräm. Vill inte ha en för fet kräm runt ögonen och tycker det är viktigt att sköta om den tunna hud som är runt ögonen.

Linda Söderberg 12 december, 2020 - 16:25

En bra rengöring o ett härligt serum är väldigt svårt att vara utan!

Svara
Malin 12 december, 2020 - 20:37

Svårt att endast välja ett steg då alla steg känns viktiga. Men om jag måste välja så i dessa vintertider är återfuktningen extra viktig ❄❤

Svara
Hanna 12 december, 2020 - 21:08

Min nattmask. Sån fantastisk känsla på morgonen när man vaknar upp och känner sig pigg och huden känns så underbart len

Svara
Åsa Ek 12 december, 2020 - 22:25

Ansiktsvatten gör att man känner så så ren och fräsch. Utan det steget blir huden inte helt ren, vilket syns tydligt på padsen.

Svara
Helene 12 december, 2020 - 22:56

Med extremt torr hud är återfuktande serum absolut nödvändigt.

Svara
Rebecca 12 december, 2020 - 23:28

Jag kan inte leva utan ett återfuktande serum till ansiktet. Efter år med akne och nu eksem så lindrar det fint och gör huden lättare att vara nöjd med. Jag har alltid haft som mål att våga visa mig utomhus utan smink, snart är jag förhoppningsvis där.

Svara
Sofia 13 december, 2020 - 15:48

Återfuktning! Testade argan-olja efter dina rekommendationer och älskar det! Den tillför verkligen fukt till den ömtåliga huden i ansiktet vilket iaf min hud behöver den här tiden på året.

Helena nygren 12 december, 2020 - 07:40

Är en torris med känslig hud . Tycker de är viktigt med rena produkter.
Och det här är en toppenchans att få prova något nytt som kan ge vinterhuden lite liv igen

Svara
Jenny 12 december, 2020 - 07:52

Min roterande rengöringsborste! Den gör verkligen rent huden så den är förberedd att ta hand om creme/olja som smörjs in efteråt.

Svara
Cecilia 12 december, 2020 - 10:28

Efter ha rentgjort ansiktet ordentligt med min foreo så finns de ingen bättre känsla än att spraya favorit misten i ett rent ansikte ! Man känner sig ren o fin o fräsch !

Marie Nilsson 12 december, 2020 - 11:05

Det viktigaste i min huvårdsrutin är vad produkterna innehåller! Rena, “gröna ” och med så kort innehållsförteckning som möjligt. Detta skulle jag mer än gärna lägga under granen till snart 16 åriga dottern då ekologisk hudvård står högst upp på hennes önskelista ♡

Marina E 12 december, 2020 - 11:15

Jag är tacksam att jag har hittat en rengöring som fungerar så bra.Jag hade problem med huden i många år och var stel och irriterad i ansiktet. Kanske gör det mig ännu mera tacksam när det fungerar. Jag använder Picaut foaming cleanser, den löddrar lite och är väldigt skön i ansiktet, på det använder jag Picaut hydrating water. Fortsätter med creme förstås. Men just det är jag så glad för, för att det funkar så bra.

Ulrika 12 december, 2020 - 16:29

Att efter rengöring på morgonen. Ta tio “sköljningar” med händerna över ansiktet med kallt vatten. Då vaknar man till!

Hanna 12 december, 2020 - 08:01

Att tillföra fukt! Eftersom huden är kroppens största organ och ”äter” det som vi applicerar känns det väldigt viktigt att använda bra märken. Ett sånt här lyxigt kit vore härligt att få prova!

Svara
Paulina 12 december, 2020 - 22:06

Min bästa hudvårdsrutin är att börja dagen med och skölja ansiktet med kallt vatten.
Har problem med torr hy och speciellt runt ögonen. Skulle så gärna vilja hitta nåt som passar/hjälper min hy.

Ammi Grönberg 12 december, 2020 - 08:22

Renhöring!
Just nu har min hy och min hårbotten fått tokspel. Det kliar och sticker och har fått plitor och utslag. Skulle verkligen vilja hitta och prova något som kunde hjälpa.

Svara
Malin Elvelind 12 december, 2020 - 08:35

Ansiktskräm och mist.
Det behövs inte så mycket för att lyxa till det som småbarnsförälder. En mist och en ansiktskräm på det så känns livet lite glammigare igen .

Matilda karlsson 12 december, 2020 - 08:36

Jag kan absolut inte leva utan min jojobaolja. Använder den till allt! Ansiktet, hårbotten och eksem.

Lena Ekmark 12 december, 2020 - 09:14

Återfuktning. En bra ekologisk kräm som återfuktar och kapslar är ett måste

Kristina 12 december, 2020 - 09:27

Fuktkräm både morgon och kväll för att huden ska kännas elastisk och mjuk

Camilla Sinkkonen 12 december, 2020 - 08:25

Jag använder mej av Rosenseriens produkter och jag är flitig användare av deras Rosenvatten som tillför fukt på ett härligt sätt Både på morgonen och kvällen använder jag mej av detta

Svara
Pia Klippinge 12 december, 2020 - 08:44

Att återfukta huden är det viktigaste och att skydda sig mot solens strålar.

Cecilia Burman 12 december, 2020 - 08:49

Smörja in mig med ansiktsolja morgon och kväll.

Therese Mattsson 12 december, 2020 - 17:31

Är besatt av Maria Åkerbergs Royal Facial Oil More och Neroli Freschener. Klarar mig inte utan! Återfuktning och uppfräschning!

Hanna Persson 12 december, 2020 - 08:47

För mig, nu under vinterhalvåret, är dag-och nattkräm helt avgörande. Har ett jobb som gör att jag vistas i utomhusmiljö ca 10-12h/dag på de skånska vidderna och då är det ett måste med en väldigt stärkande och skyddande dagkräm och en nattkräm som återfuktar och stärker huden.
Annars hade snålblåsten kombinerat med sältan och fuktan från havet gjort att jag vid 38 års ålder haft en hy som fått min mormor att tro hon hittat ungdomens källa

Svara
Fredrika Andersson 12 december, 2020 - 19:09

Jag har inte en rutin som innehåller samma produkter varje dag i veckan då min hy är känslig för väderförhållanden. Men något jag nyligen testat och inte kommer sluta med är en kräm med hampa som är både återfuktande och hjälper min hud att lugna ner sig.

Margit 12 december, 2020 - 09:18

Har en väl inrutad rutin för både morgon och kväll för att hålla huden rejält återfuktad.
På morgonen sköljer jag ansiktet med enbart vatten, sedan ansiktsolja från C/O Gerd, ansiktskräm från MÅ och ögonbalm.
På kvällen tvättar jag av mig sminket med MÅ’s produkter, just nu anpassad för torr hud, på med C-vitamin Serum, nattkräm och ögonbalm.
Hoppas stoppa hudens åldrande mot torra linjer, rynkor och pigmentfläckar med ekologiska, rena och skonsamma produkter !

Svara
Isabelle 12 december, 2020 - 10:47

Att börja dagen med en uppfriskande ansiktsrengöring (helst i gelform) får mig att piggna till och ger en fräsch känsla i hela ansiktet. En härlig ansiktsrengöring är ett måste för mig, utan det är jag inte mig själv på morgonen:)

Marie Engström 12 december, 2020 - 09:37

Älskar alla steg i min hudvårdsrutin men om jag måste välja en så är det nattkräm. Återfuktar så att jag nästan ser hur huden njuter av att bli insmord.

Svara
Laila 12 december, 2020 - 10:01

Har just nu ingen fast rutin förutom en ansiktskräm m solskydd och lite ton i för att se lite piggare ut. Att få testa på Pigga butikens produkter vore underbart speciellt nu under denna mörka årstid.

Ida 12 december, 2020 - 12:30

Har provat massor av produkter ifrån Pigga butiken, och allt har varit helt fantastiskt! Handlade där senast idag av trevlig och kunnig personal.
Svårt att välja favorit men skulle säga Q for skins svartvinbärsolja, den har varit fantastisk! Älskar även deras rengöringsserie.

Lina 12 december, 2020 - 10:10

Jag är ute och går väldigt mkt i friska luften, har plockat bort nästan allt socker i min kost (förutom efterrätt ngn gång ibland och då njuter jag, annars är jag aldrig sugen längre) dricker mkt vatten, använder koppor för massage i ansiktet, skrattar mkt och njuter av livet ♥️

Svara
Julia 12 december, 2020 - 08:55

Jag kan absolut inte leva utan min nattkräm särskilt nu under hösten och vintern då jag upplever huden extra torr. Jag älskar produkter med mycket fukt!

Svara
Angelica Florin 12 december, 2020 - 10:32

Rengöring med Maria Åkerberg Foaming wash gentle och återfukt med serie Q for skin antistress cream med havtorn

Svara
Linda 12 december, 2020 - 10:37

absolut oljan den kan du ha till allt, tvätta dej med och smörja dej med till stora å små .från topp till tå ett måste i badrumsskåpet.

Svara
Jannika Lindell Svensson 12 december, 2020 - 15:02

Den grundliga rengöringen, känns så skönt när huden är riktigt ren.

Svara
Jenny 12 december, 2020 - 12:26

En bra återfuktande cleanser är det första viktiga steget till min torra vinterhy!

Svara
Jonna 12 december, 2020 - 12:41

Jag kan inte leva utan ansiktsolja! Använder q-skins blackcurrant. En räddare för torr hud och torra slemhinnor

Svara
Irma 12 december, 2020 - 14:10

Cleanser och toner

Svara
Karin 12 december, 2020 - 12:51

Rengöring och återfuktande med någon olja är perfekt för mig. Mycket nyfiken på Pigga Butikens varor och vill gärna prova dem .

Svara
Yvonne Elmgren 12 december, 2020 - 18:03

En bra ansiktsrengöring och en bra dag- och nattkräm som ger fukt och näring till huden.

Svara
Carina 12 december, 2020 - 19:06

Att tvätta bort sminket på kvällen.
Får lite panik av att tänka på att sova med smink på, ursch och fy!

Svara
Alexandra 12 december, 2020 - 15:45

En bra ansiktsolja kan jag inte leva utan!!

Svara
Mia 12 december, 2020 - 16:19

Tvättar ansiktet med endast vatten för det mesta. De få gånger jag sminkat mig tvättar jag med en Aloe Vera tvål. Men smörjer alltid in med Silversalva (som egentligen är för djur)…så den kan jag inte leva utan. Ej heller min Tjärsalva till läppar och hälar!

Svara
Andrea 12 december, 2020 - 07:34

Borttagningen av smink sen att använda en bivaxsalva som läppsyl..

Svara
Tiina kuusela 12 december, 2020 - 07:50

Den delen som gör att jag ser pigg och fräsch ut! Hm vilken del kan det vara..antagligen helheten! Att använda naturliga råvaror som samarbetar med huden och kroppen, istället för att kleta massa konstiga kemikalier som gör mer skada än nytta! Alla är vi värda det bästa från naturen❤️

Svara
Sabine Kargsten 12 december, 2020 - 17:04

Jag har upptäckt eteriska oljornas magi. Efter kvällsrengöring ned olja sprayar jag på ett ansiktsvatten och medan huden är fuktig gör jag en blandning av gurkolja och en droppe frankincense olja. Jag massera in oljan i handflatorna och tar in den magiska doften innan jag trycker in oljan på mitt ansikte. En riktig “self care” stund.

Svara
Maud Wadén 12 december, 2020 - 08:05

Har en väldigt vintertrött och torr hud. Så just nu kan jag inte leva utan att fukta huden innan smörjning. Använder bara ”no poo” produkter så dessa såg intressanta ut har inte provat tidigare.

Svara
Sabina Hjelmesten 12 december, 2020 - 08:07

Oerhört rolig tävling, hoppas detta preggo/småbarnsmamma har riktig tur idag! Jag hade inte överlevt utan en återfuktande dagkräm för ansiktet. Viktigt att den inte innehåller en massa strunt

Svara
Susanne Styre 12 december, 2020 - 08:33

Jag älskar olika mistar! Underbart att få spraya något uppfriskande men ändå återfuktade över ansiktet och halsen. Använder det i min hudvårdsrutin och under dagen. Så härligt!

Svara
Cecilia J 12 december, 2020 - 09:17

Jag använder Rosenseriens produkter som är bra för huden. O jag tvättar o smörjer mig varje morgon så det är ett steg jag inte kan va utan. Har torr hud så när jag använt produkterna som återfuktar huden så mår huden bättre.

Hanna Elg 12 december, 2020 - 11:12

Svårt att välja bara en favorit. Men skulle inte kunna klara mig utan ansiktsrengöring. Slarvar aldrig med det. Men är ständigt på jakt efter den bästa, som kan hålla hormonella plitor borta men som inte torkar ut. Ögonkräm är också en stor favorit i rutinen.

Julia Olsson 12 december, 2020 - 08:55

Det viktigaste för mig är såklart en fuktkräm! Särskilt denna tid på
Året när det är torrt och kallt ute.

Svara
Alva Efraimsson 12 december, 2020 - 09:14

Det viktigaste steget för mig är helt klart återfuktning, vet inte hur torr min hy hade varit om jag inte återfuktade morgon och kväll. Speciellt nu under vintern då huden har en tendens att bli extra torr och känslig pågrund av kylan, så en återfuktande kräm är A och O.

Svara
Maria Eriksson 12 december, 2020 - 10:08

Rengöring morgon och kväll och att använda bra, ekologiska produkter.

Svara
Ingela Svensson 12 december, 2020 - 08:12

Tvättkräm och ansiktskräm

Svara
Sofia 12 december, 2020 - 08:30

Kan inte leva utan vaselin. Med ofta torra läppar och som cyklist så kan vaselin användas till mycket för huden! 😀

Svara
Therese 12 december, 2020 - 14:29

Rengöring och låta huden vila ifrån smink är mitt bästa tips. Detta paket hade varit underbart att få vinna och dela med min familj.

Svara
Emelie B 12 december, 2020 - 08:42

Utav tvekan RENGÖRINGEN! Är för mig en stund utav avkoppling och njutning att få komma hem efter en lång dag och känna sig ren och fräsch genom en riktigt bra cleanser.

Svara
Gabriella 12 december, 2020 - 08:48

Åh det är så klart precleansing med ansiktsolja! Framförallt nu när vinter är här!

Svara
Sofie 12 december, 2020 - 09:14

Det jag inte kan vara utan är under min kvällsrutin, lite extra olja för att massera ansiktet och få ut spänningar gör stor skillnad för att slappna av och öka cirkulationen

Svara
Matilda Mårtensson 12 december, 2020 - 09:05

Med en bra ögonkräm blir jag i mötet med spegeln mer bekväm. Efter ännu en natt med en pigg bebis blir till och med huden matt. En produkt som är bra för tunn hud blir lite som att byta skrud, som att med ett trollspö slå och snart är dom vintertrötta påsarna inte lika blå!

Svara
Anna Persson 12 december, 2020 - 09:12

Älskar hudvårdsrutin. Den markerar för mig själv att jag är viktig. Tid för mig själv både morgon och kväll. Måste jag välja en del i den blir det torrborstningen med Cypress olja på morgonen. Kickar igång hela systemet

Svara
Annica 12 december, 2020 - 09:40

En riktigt bra ansiktskräm till mitt extremt torra ansikte

Svara
Maria 12 december, 2020 - 09:32

Hmm hudvårdsrutin,… lite pinsamt men jag har ingen och har precis slängt alla min icke ekologiska krämer och smink. Har bara en mascara kvar Så denna vinst hade gjort sig fint k mitt tomma badrumsskåp.

Svara
Lena 12 december, 2020 - 15:43

Bara ekologiska produkter därför skulle ”Pigga butiken”sortiment säkert passar alldeles utmärkt.

Svara
Laila 12 december, 2020 - 23:53

Jag har ingen riktig rutin så Nu blev jag nyfiken
Att kika in i Piggabutiken
Det är ju helt logiskt
att använda ekologiskt

Svara
Kristina 12 december, 2020 - 10:50

Oj, vad svårt. Kan INTE vara utan rengöring och en underbar nattkräm. Skulle vara fantastiskt att vinna och få prova något nytt!

Svara
Titti skarp 12 december, 2020 - 11:06

jag är alltid noga med rengöringen
nu har jag börjat få mer intresse av hudvård än kosmetika
så hoppas få chansen att testa

Svara
Daphne 12 december, 2020 - 11:39

Jag kan inte leva utan ansiktskräm, att tvätta bort dagens smuts och sen använda en riktigt fet och återfuktad kräm som verkligen ger huden det den behöver är en underbar känsla!

Svara
Linda 12 december, 2020 - 12:38

Åh det är rengöringen med produkter från Maria Åkerberg! Bästa känslan

Svara
Ann-Catrine Andersson 12 december, 2020 - 12:27

Rengöring⛄

Svara
Cheyenne 12 december, 2020 - 13:02

❤Återfuktande kräm❤

Svara
Ida Eliasson 12 december, 2020 - 13:09

Självklart är det viktigaste steget fukt! Jag missar aldrig att smörja ansiktet med ekologisk fuktcreme från piggabutiken!

Svara
Camilla Gunnarsson 12 december, 2020 - 13:52

Esse Repair Oil och Esse calm cream!

Svara
Teresia 12 december, 2020 - 13:55

För mig är det viktigaste steget att jag helt har gått över till rena, miljövänliga, ekologiska produkter. Detta gör susen både för huden och för miljön.

Svara
Johanna VL 12 december, 2020 - 18:22

Återfuktande hudkräm!

Svara
Emira 12 december, 2020 - 14:30

Känslig och blandad i huden som jag är kan jag inte leva utan rengöring, lugnande serum och ögonkräm.

Svara
Cecilia Lindén 12 december, 2020 - 14:32

Maria Åkerberg olivrengöring som inte gör att huden stramar men rengör bra, den vill jag inte va utan!

Svara
Emelie Segerlöf 12 december, 2020 - 14:41

Maria åkerbergs produkter! Använder deras clearing rengöring följt av serum clearing, jojoba olja och face protection <3

Svara
Anna 12 december, 2020 - 16:08

Att då och då blanda in en klick sheasmör med min ansiktsolja i kvällsrutinen, magi!

Svara
Sanna 12 december, 2020 - 17:39

Om jag endast får välja en så är det dagkräm med spf…. men skulle vilja säga många fler ” måsten ”
Det vore alldeles fantastisk att vinna detta lyxiga kit!

Svara
Monika 12 december, 2020 - 19:10

En viktig rutin för mig är att ibland låta huden vila från smink, kanske på helgen eller vid jobb hemifrån. När jag använder produkter är jag noga med att de är ekologiska, rena och snälla mot min känsliga, 40+ hud. Oumbärliga produkter är en bra rengöring, samt dag- och nattkräm! Självklart naturliga/ekologiska. Riktigt godis för ansiktet!

Svara
Lotta 12 december, 2020 - 19:46

Rengöring från Maria åkerberg kan jag inte vara utan❤️❤️

Svara
Gerd Magnusson 12 december, 2020 - 20:32

Rengöring och fukttillförsel helt klart viktigadt

Svara
Kristina 12 december, 2020 - 20:32

Jag skulle nog säga rengöring eftersom det är a och o för en bra hudvårdsrutin.

Svara
Emma 12 december, 2020 - 21:26

Min enda hudvårdsrutin sedan jag va barn består av handtvål och vatten. Den kan jag inte (men borde) leva utan 🙂

Svara
Sanna 12 december, 2020 - 21:37

En skonsam skrubb i ansiktet för min torra hud och sen en bra återfuktande ansiktskräm på det!

Svara
Jeanette Sundström 12 december, 2020 - 21:45

Mina hudvårdsrutiner uppfyller inte de krav som min hud egentligen har. Så där finns mer att önska. Men efter att ha kikat runt på PiggaButiken ger det mig inspiration att ändra på det. Någon härlig ansiktsolja skulle hjälpa i den del av rutinen som jag inte kan leva utan – nämligen återfuktningen! 🙂

Svara
Alexandra Kristofersson 12 december, 2020 - 22:01

Det steg i min hudvårdsrutin som jag ej kan leva utan är att tvätta ansiktet och smörja in det med ansiktskräm efteråt.

Svara
Ulrika 12 december, 2020 - 22:18

Jag är så dålig på att ta hand om min hud så jag behöver lite hjälp på traven

Svara
Linda Friberg 12 december, 2020 - 22:32

I min hudvårdsrutin kan jag inte vara utan min lingonberry serum in cream, dagkräm kombinerat med ögonkräm från QforSkin. Den är helt underbar och skonsam för huden. Skulle absolut inte tacka nej till fler produkter från märket QforSkin.

Svara
Lana 12 december, 2020 - 22:42

Torrborsta! Det skulle vara kul att få vinna och testa nya produkter som inte innehåller kemikalier. Tycker det är svårt att hitta bra grejer.

Svara
Maria 12 december, 2020 - 23:44

Rengöring morgon och kväll är något jag inte kan vara utan

Svara
Lotta Lundh 12 december, 2020 - 00:46

VIktigast för mig är att smörja mig efter duschen. Min hud är väldigt känslig så det behövs ekologisk och milt parfymerade produkter för mitt skinn. Annars mår det inte bra och blir rödflammigt direkt.

Svara
Michaela Jonsson 12 december, 2020 - 07:31

En bra rengöring som inte torkar ut huden är det absolut viktigaste för mig då jag tvättar ansiktet morgon och kväll. Till vinterhalvåret blir det produkter med mer fukt. Jag använder ekologiska produkter för det känns mest skonsamt mot min hud, favoriten är Maria Åkerberg.

Svara
Camilla 12 december, 2020 - 07:38

För mig är det viktigaste rengöringen och återfuktningen efter. Efter långa dagar inne på ett lagar är det underbart att få rengöra huden efter med bra produkter. Då huden också blir torr i dessa miljöer är det av stor vikt att återfukta huden efter. Favoriten just nu är jojobaolja.

Svara
Linda Sandström 12 december, 2020 - 23:35

Skölja ansiktet med riktigt kallt vatten på morgonen så att man piggnar till och sen smörja in sig med en ansiktscreme, gärna blandat med lite havtornsolja!

Svara
Kicki Byström 12 december, 2020 - 12:45

Är lite av en slarver och kan ibland “glömma bort” min hud. Men bra ansiktskrämer gör så stor skillnad.

Svara
Anna Westerlund 12 december, 2020 - 07:35

Viktigaste steget för mig är en ordentlig rengöring så resten av rutinen går ner i huden ordentligt och lämnar den strålande

Svara
Sari Nieminen 12 december, 2020 - 22:07

Min gua sha sten. Jag gör grundlig massage med den flera ggr i veckan. Använder oftast arganolja som ger huden fint glow. Gua sha släpper på spänningar, stimulerar lymfan och ger ansiktet ett lyft. Kan inte vara utan min älskade sten ♡

Svara
Katarina 12 december, 2020 - 23:39

Det viktigaste steget för mig är rengöringen som består av med ansiktsmassage med olja, gärna jojoba eller mandel. Jag torkar av, ljummet vatten och avslutar med ny olja. Så skönt och härligt!

Svara
Therése Emilsson 12 december, 2020 - 01:06

Att smörja in mig med en återfuktande ansiktskräm är det viktigaste för mig.

Svara
Helena Hagberg 12 december, 2020 - 07:35

Nu när det är vinter så behöver jag smörja in med mig riktigt bra återfuktande krämer /lotion min hud behöver verkligen fukt. Det är så viktigt för mig att det är ekologiska produkter då jag är noga med vad jag äter.

Svara
Marina 12 december, 2020 - 08:58

Wow nu tänkte jag oxå vara med å tävla, älskar tävling, trots att jag aldrig vinner Men som nybliven 49 årig 4 barns mamma, som tränar alla dagar i veckan, så gäller det att återfukta huden massor. Efter tidig PW varje morgon så är det bästa som finns att torrborsta huden, innan dusch och insmörjningJust nu är jag en riktig torrboll, och har inte hittat riktigt rätt. Känns som att jag hoppar på alla tips som kan ge fukt, just nu så kör jag mandeloljaSå kul att följa dig, blir så inspirerad

Svara
Anna-Karin Nyström 12 december, 2020 - 09:24

Vedeldad bastu en gång i veckan! Naturlig rengöring på hög nivå från topp till tå!
Resten av veckan är det ansiktsrengöring som kommer på 1:a plats om man bortser från tandborstning…

Svara
Maria 12 december, 2020 - 10:32

Mjukgörande ansiktskräm kan jag inte vara utan ♥️

Jennie 12 december, 2020 - 22:11

Min hud är riktigt jobbig. Jag har seborristiskt eksem som ibland håller dig lugnt. Men ofta kliar , bränner och fjällar det i hårbotten, ansiktet, speciellt mina ögonlock o bakom öronen. Jag behöver bra produkter o kan absolut inte vara utan fuktkräm.

Hilda 12 december, 2020 - 09:43

Att smörja in mitt ansikte morgon o kväll, då jag är en torris så är det speciellt viktigt! Och känslan efteråt är så skön det är nått jag aldrig får missa.

Svara
Frida Hagelin 12 december, 2020 - 19:06

För mig är det viktigaste steget i hudvårdsrutinen närvaron och att produkterna är ekologiska. Det är så lätt att man bara skyndar igenom det, speciellt i ett liv med småbarn. Idag har jag min hudvårdsrutin som en påminnelse att bara vara här & nu och njuta av stunden och produkterna ❤️

Svara
Eva A 12 december, 2020 - 01:28

När man fyllt 55 är en bra filler det allra viktigaste.

Svara
Daniela 12 december, 2020 - 07:37

Att smörja in ansiktet morgon och kväll med en bra creme. Utsätter man huden för väder och vind, kyla och sol som jag gör är det extra viktigt! En nyfunnen favorit är också kokosolja på ögonfransraden! Mina ögonfransar växer så de knakar!

Svara
Lotta Mattsson Fröjd 12 december, 2020 - 01:35

Eftersom jag är en riktig torris så är det återfuktningen som är viktigast. Inget får mig att känna mig så fräsch och mjuk när jag har återfuktat – inte bara ansiktet utan – hela kroppen!

Svara
Terese Johansson 12 december, 2020 - 15:52

Fukt med en mild lukt är det bästa efter duschen. Huden får inte strama för då sin sambo man inte vill krama. När huden inte känns skör blir man på gott humör.

Svara
Ann-Charlotte Larsson 12 december, 2020 - 02:07

Jag använder en enzym-peeling ungefär en gång i veckan och den vill jag absolut inte vara utan. Ibland kliar min torra hud och peelingen ger omedelbar lindring på ett skonsamt sätt. Peelingen ger också den bästa förutsättningen för annan hudvård att verka effektivt och nå sin fulla potential.

Svara
Helena Lindqvist 12 december, 2020 - 02:20

Jag har svårt att klara mig utan en riktigt bra ansiktskräm! Ett måste morgon och kväll. ♥️

Svara
Türkan Mutluer 12 december, 2020 - 07:22

För mig är det viktigaste att ha en bra cleanser som löddrar och som både är snäll mot huden samt tar bort alla orenheter effektivt.

Svara
Monica Ögren 12 december, 2020 - 05:23

Viktigast för mig är handvården, har så torra händer så huden spricker, nagelbanden och naglarna blir torra och sköra. Så det jag inte kan leva utan gällande hudvård är en bra handkräm

Svara
Johanna Ögren 12 december, 2020 - 05:25

Viktigaste hudvårdsrutinen jag inte kan leva utan – cleanser och en riktigt bra ansiktskräm! Jobbar i djurstall och behöver duscha varje dag efter jobbet, men huden i ansiktet behöver extra rengöring och får det också.

Svara
Gunnel Bäckström 12 december, 2020 - 05:28

Så här på vintern är det händerna som blir prio ett att sköta. Många promenader med hunden och cykelturer utomhus, dessutom allt hushållsarbete inne – att smörja in mina händer med en bra hudvårdsprodukt är det viktigaste för mig.

Svara
Lena 12 december, 2020 - 06:22

Dag/nattcreme till ansiktet är ett steg jag aldrig hoppar över!!

Svara
Carina Colliander Holst 12 december, 2020 - 06:38

En dagkräm gärna lite bruntonad kan jag inte vara utan. En ansiktskräm för natten används också. Händerna blir ofta torra så då är en handkräm viktig

Svara
Therese 12 december, 2020 - 06:42

En bra hudkräm & ansiktsmasker! Hudkräm för alla dagar och ansiktsmask älskar jag att använda någon dag i veckan tillsammans med inpackning i håret, målning av naglar osv. Att skämma bort sig så man känner sig fräsch är det bästa!

Svara
Jennie 12 december, 2020 - 06:48

Just nu. Fetaste salvan. För väderbitna kinder.

Svara
Sandra H 12 december, 2020 - 06:57

Helt klart en rivig peeling för att få bort det torra

Svara
Anna 12 december, 2020 - 07:53

Bra o effektiv rengöring, men svårt att veta vad som är bra för huden. Tror detta kit kan göra min hud glad o pigg!

Svara
Veronica M 12 december, 2020 - 07:10

Min hemgjorda ansiktsmask, 1 gång per vecka under vintern. Återfuktar och får bort det nariga.

Svara
Linda 12 december, 2020 - 21:33

En rejält återfuktande både dag-och nattkräm är ett måste!

Svara
Katarina N 12 december, 2020 - 07:16

Facial cleanse med pads, och en schysst foundation. Inte en enda soltimme än i december, inte konstigt att mörka ringar under ögonen kryper fram…

Svara
Joelina Claesson 12 december, 2020 - 07:16

Ett riktigt mustigt, närande, återfuktande serum som får gotta in sig i min hy. Både morgon och kväll innan dag- eller nattkräm. Gärna ekologiskt. Det är min nödvändiga lyx!

Svara
Mammaochmilo 12 december, 2020 - 07:17

Åh, älskar den butiken och de märkena de säljer ♥️♥️ bästa vinsten! För mig är det viktigaste i min rutin är att återfukta me den bra kräm i kombination med ett bra fuktserum. Jag blir så yttorr annars och får så mycket orenheter på grund av det.

Svara
Annie 12 december, 2020 - 07:20

Något jag inte klara mig utan är en mild fuktspray. Den som jag använder används på torrt ansikte vid behov oavsett dag eller årstid, på sminket, på torra partier eller efter min morgon och kvällsrutin som ett avslut efter ansiktskrämen. Utan den känns min hud matt och torr, den är en vinnare för det där naturliga glowet.

Svara
Sandra O 12 december, 2020 - 07:21

Efter några år så har jag kommit fram till att basic är det min hy gillar bäst.
1. Tvätta ansikte med rengöring
2. Ansiktsvatten
3. Dag eller nattkräm
Och för att lyxa till det ibland någon form av glow

Svara
Jenny Bates 12 december, 2020 - 07:41

Absolut att återfukta ansiktet, gärna med en mix av ansiktskräm och ett par droppar härlig ekologisk olja

Svara
Katja Öding 12 december, 2020 - 09:00

Min hud är känslig och torr serum är nödvändig och oljan likaså,
Men jag tror på att maten jag äter kan avgöra hudens mående ändå.
Så följare hör upp vad Cecilia rekommenderar och lev därefter,
om jag blir lycklig vinnare blir dessa fina produkter mitt ansiktes fester 🙂
Glad Lucia

Svara
Maria Larsson 12 december, 2020 - 07:21

Det vikigaste och första steget är ”Kolla att det är en bra produkt”! För både miljö och mig. Sen ska det det vara skönt för mina vintertorra kinder.

Svara
Maria Westerblom 12 december, 2020 - 07:37

Å min favoritbutik så glad den finns fått så mycket bra rådgivning av demen bra rengöring som inte torkar ut är något jag inte klarar mig utan det ger min hy mindre torrhet efter.

Svara
Gabriella Eriksson Cabrera 12 december, 2020 - 07:24

Att smörja in huden i ansiktet efter rengöring går bara inte att hoppa över. Känner mig som en ödla annars

Svara
Ann Ånhed 12 december, 2020 - 07:27

En fuktgivande ansiktskräm eller olja som tas på efter rengöring av ansiktet.

Svara
Johanna 12 december, 2020 - 07:30

En återfuktande ansiktskräm kan jag inte leva utan, speciellt inte nu i vinter när man blir så torr.

Svara
Caroline 12 december, 2020 - 07:37

Tvätta ansiktet med picaut för att känna mig riktigt ren innan jag smörjer mig med en dag eller nattkräm.

Svara
Helen Flink 12 december, 2020 - 07:47

Omöjligt att välja ett steg för hudvård är otroligt viktigt för mig. Det är min prioriterade “egen tid”
två gånger om dagen och får gärna ta tid. Rengöring, exfoliering och återfuktning är alla lika viktiga.

Svara
Annika 12 december, 2020 - 07:47

Återfuktande ansiktskräm blandat med olja till natten, toppen för mitt torra fejs.

Svara
Ioana Rodhe 12 december, 2020 - 07:50

Viktigast för mig är rengöring. Det känner jag att jag vinner på i längden. Och makeup borttagning såklart.

Svara
Marie Haveneth 12 december, 2020 - 07:51

Med en hy som reagerar på minsta stresspåslag i livet (har fått rosacea, vitiligo etc, i perioder av hög stress) har jag kämpat med att hitta en rutin som lugnar. Jag har för en tid sedan upptäckt M. Picauts produkter och framför allt deras hydrating water som jag inte kan leva utan…underbar, som en lugnande hand mot ansiktet, när huden känns öm och inflammerad.

Svara
Annki Stark 12 december, 2020 - 18:31

Jag kan inte klara mig utan serum under vintertid

Svara
Annki Stark 12 december, 2020 - 18:32

Jag kan inte klara mig utan Maria Åkerbergs serum moist under vintertid

Svara
Sara L 12 december, 2020 - 07:51

En bra rengöring som får bort smutsen utan att torka ut huden.

Svara
Anette Nordvall 12 december, 2020 - 07:54

En bra ansiktskräm som återfuktar då jag har torr hy, framförallt på vintern. Är just nu i behov av nya produkter så hoppas såå på detta kit

Svara
Linda 12 december, 2020 - 07:56

Rengöring är viktigast för mig. En bra produkt och en stund med ansiktsborste.

Svara
Karin 12 december, 2020 - 07:57

Sminkborttagningen med kokos eller mandelolja!

Svara
Linda 12 december, 2020 - 07:57

Eftersom jag har rosacia i perioder så är parfymfri rengöring och dagcreme för min hud i ansiltet viktigt. Tvättar därför med recinolja blandat med mandelolja och smörjer sedan med en ekologisk vegetabilisk dagcreme. Mår så gott av detta !

Svara
Sofia 12 december, 2020 - 07:57

Rengöring är absolut viktigast för mig

Svara
Karin R 12 december, 2020 - 07:57

Sminkborttagningen med kokos eller mandelolja!

Svara
Therese 12 december, 2020 - 08:04

Skulle aldrig klara mig utan min oljerengöring för ansiktet! Tvätt + smörj i samma produkt, kan inte blir bättre.

Svara
Cecilia Folkesson 13 december, 2020 - 18:42

Grattis Therese,
Du är vinnaren av lucka 12!
Mer info kommer via mail.

God Jul önskar Cecilia & PiggaButiken <3

Svara
Annika Andersson 12 december, 2020 - 08:04

Ögonkrämen. Utan den får jag vintertid eksem på ögonlocken, det är inte skönt.

Svara
Karolina Persson 12 december, 2020 - 08:06

Särskilt under vintern är min hud torr och i stort behov av en bra återfuktande ansiktskräm efter varje dusch eller ansiktstvätt. Har ännu inte hittat den perfekta krämen och därför vore det himlands kul att få testa det här fina kitet! God jul!

Svara
Linda Johansson 12 december, 2020 - 08:38

Så underbart skönt att få tvätta bort sminket med en mild och fräscht doftande rengöringskräm och vatten, och sedan avsluta med att smörja in ansikte och hals med en riktigt väl återfuktande kräm. Det känns lyxigt på nåt sätt. Bästa stunden på kvällen

Svara
Anna Rosenkvist 12 december, 2020 - 08:12

Återfukta, återfukta och återfukta, det är det viktigaste för mig. Är extra torr nu på vintern så en bra dag och nattkräm är ett måste!

Svara
Olivia 12 december, 2020 - 10:06

Jag har länge haft problem med torr hy. Har sedan ett tag tillbaka börjat med en återfuktande calendula/ringblomskräm på natten och kan inte längre vara utan den! Hade varit roligt att testa något nytt som också är ekologiskt för att se om resultatet kan bli ännu bättre!

Svara
Helena Nilsson 12 december, 2020 - 08:13

Allt är lika viktigt – rengöring, fukt, fukt o lite extra peeling ibland

Svara
Marita Lindström 12 december, 2020 - 08:13

Rengöring och serum ett måste för mej

Svara
Jessica 12 december, 2020 - 18:40

Att klappa in en riktigt go och fuktgivande toner är väl ändå det bästa!

Svara
Charlotte 12 december, 2020 - 08:18

Wow, vilken vinst! Den skulle verkligen pigga upp så här i vintermörkret Det viktigaste steget måste vara rengöringen, men jag skulle inte klara mig utan en riktigt bra ansiktskräm till min torra vi vinterhud heller. Håller tummarna för den här vinsten!

Svara
Julia Andersson 12 december, 2020 - 08:19

Jag skulle inte vilja vara utan mitt Serum, det ger fukt till min torra hy. Vore magiskt att få testa lite andra ekologiska produkter!

Svara
Maria Ejerfeldt 12 december, 2020 - 08:21

Återfuktning! Aloe Vera gel + jojobaolja ❤️ Helst på KS-sprayad hud.

Svara
Jessica Svahn 12 december, 2020 - 14:13

En löddrande ansiktsrengöring är min viktigaste rutin, både morgon och kväll, oftast foaming wash gentle från Maria Åkerberg. Sedan en dag eller nattkräm som ger fukt och näring åt min torra hud. Vore kul att prova lite nya produkter

Svara
Kim 12 december, 2020 - 08:22

Återfuktande ansiktskräm då jag är så torr att de stramar. Just nu provar jag en från Maria Åkerberg. Men vill gärna prova någon annan men det är ju en utbuds ljungen så inte lätt att göra val.

Svara
Gabriella 12 december, 2020 - 08:25

En bra återfuktande ansiktskräm! Hatar att känna mig stram i ansiktet

Svara
Maria Henrikson 12 december, 2020 - 08:25

Återfuktande ansiktskräm – med spf och pigment skydd – har tyvärr fått hudförändringar i ansiktet. Är dessutom en torris, så det kryper lite i mig om jag ej kan smörja mig!

Svara
Anna Söfringsgård 12 december, 2020 - 08:27

Basen med en bra rengöring och go kräm vill jag inte vara utan- skulle jag tvingas att välja 1 blir det rengöringen ☺️

Svara
Lina 12 december, 2020 - 08:29

Mina oljor som jag kombinerar efter årstid och dagsform kan jag inte klara mig utan. Dels för att dom gör så gott för min hud, är aldrig torr numer, men också för att man får en liten ansiktsmassage varje gång man smörjer in dem.

Svara
Natalie 12 december, 2020 - 08:31

Jag tycker nästan alla steg i min hudvårdsrutin är A och O för mig då det känns som att alla jobbar tillsammans. Jag kan inte smörja in mig utan att jag rengjort ansiktet och jag kan inte bara rengöra ansiktet utan att smöra in mig. Så ett återfuktande ansiktsvatten skulle i så fall vara det jag skulle välja för att både få rengöring och fukt! 🙂

Svara
Lisa Larsson 12 december, 2020 - 09:48

Kan inte vara utan min Cleansing Mousse och min återfuktningskräm! Applicerar det varje dag, morgon och kväll. Gör att man får en bra start på dagen och en god natts sömn, helt underbart och mina måsten för mig!

Svara
Hanna 12 december, 2020 - 08:32

Micellärvatten från Bioderma, ansiktstvätt från Kiehls, The Ordinary Niacinamide och dag- och natt creme från Emma S! Minst en gång i veckan använder jag även Emma S Enzyme Peel – den gör magi!

Vore en dröm att vinna denna necessär med produkter

Svara
Maja Andersson 12 december, 2020 - 10:01

För att det inte i ansiktet ska bli torrt behöver man en bra sort, len som sammet ska den vara, helt naturligt duger bara 🙂

Svara
Maria 12 december, 2020 - 08:39

Rengöring med Maria Åkerbergs underbara Foaming Wash Gentle morgon och kväll

Svara
Mimmi Hansson 12 december, 2020 - 08:42

Så här på vintern är det för mig viktigast att se till att hålla huden återfuktad. För mig är det därför oslagbart med en riktigt bra kräm. Jag har experimenterat en del genom åren och kommit fram till att gelbaserade krämer funkar bäst för mig då huden annars tenderar att bli oljig efter ett tag. Utöver det så innehållet i allt jag använder ovärderligt. Ekologiska och växtbaserade ingredienser i så stor utsträckning som möjligt ger bästa möjliga lyster.

Svara
Jennie 12 december, 2020 - 08:46

Ansiktskräm från Rosenserien är en favorit

Svara
Emma Näslund 12 december, 2020 - 08:47

Rengöring såklart, utan rengöring så mår inte min hy bra alls.

Svara
Cecilia Mattsson 12 december, 2020 - 08:47

Min bästa rengöring varje kväll är Maria Åkerbergs Wash gentle. Jag känner min så ren efter den men på morgonen är det bara vatten son gäller. Något som jag verkligen saknar är en bra olja för min hy (47 år) jag är verkligen torr.

Svara
Elin S 12 december, 2020 - 12:05

Viktigaste steget för mig är att återfukta, vill och kan inte leva utan det steget.

Svara
Jessica Sundberg 12 december, 2020 - 08:49

Rengöring. Lika viktigt morgon som kväll. Tänk vilken smutsig känsla att tex lägga sig med make up och vakna med utsmetat kladd och alldeles svart under ögonen. Och hur ser kudden ut måntro? Och hur mår porerna i ansiktet?! Nej argumenten för rengöring är många!

Svara
Jessica Sundberg 12 december, 2020 - 08:49

Rengöring. Lika viktigt morgon som kväll. Tänk vilken smutsig känsla att tex lägga sig med make up och vakna med utsmetat kladd och alldeles svart under ögonen. Och hur ser kudden ut måntro? Och hur mår porerna i ansiktet?! Nej argumenten för rengöring är många!

Svara
Anna-Karin 12 december, 2020 - 20:19

Är så yttorr, endast vissa rengöringkrämer fungerar för att inte torka ut ytterliggare och sen kämpar jag med alla medel för att tillföra fukt och stänga in den. Blir ofta hela kitet med serum, olja, kräm och balm.

Svara
Ulrica Svensson 12 december, 2020 - 08:49

Min dagliga ansikttvätt med rena produkter gör att jag känner mig ren och fräsch. Skulle jag nån gång använda sk. vanliga produkter får det mig att känna mig smutsig. Denna nessecär hade gjort mig överlycklig.

Svara
Anette Andreasson 12 december, 2020 - 08:50

Jag har en rengöringsgel med lite peeling i som jag gillar. Men om jag skulle glömma rengöringsproceduren någon gång är det ingen fara. Det värsta för huden är stress. Sedan är det alltid roligt och bra för välmåendet att ha schyssta och vettiga produkter hemma. Wow, vilken fin necessär! ♥️

Svara
Ida 12 december, 2020 - 08:55

En ekologisk ansiktskräm samt bivaxsalva till läpparna! Det är allt jag använder just nu, hade gärna utökat med lite nya ekologiska produkter ☺️ Det kan detta trötta mammaansiktet behöva

Svara
Li Hagström 12 december, 2020 - 15:35

En bra rengöring och sen en skön ansiktskräm

Svara
Josefin 12 december, 2020 - 08:56

Utan återfuktande kan jag inte vara
Aknen växer och mina kinder är allt annat än klara.
Att hitta detta ekologiska kit under granen
Skulle med min akne ge mig hjälp på traven.

Svara
Jenny Hellström 12 december, 2020 - 09:03

Tända ljus, lugn musik och min rengöringsritual…avslutningsvis smörjer jag in ansiktet med vanlig mandelolja….magiskt

Svara
Malena 12 december, 2020 - 08:59

Jag återfuktar och smörjer på alla sätt
men det känns som jag inte hittat rätt.
Att från Pigga butiken få pröva nya produkter skulle vara toppen.
Eko, rent och underbart för både ansiktet och resten av kroppen!
Kanske hittar jag nya favoriter som faktiskt hjälper problemen
med torrhet, rynkor, glanslöshet och kanske även de j**la eksemen!

Svara
Elina Söderberg 12 december, 2020 - 09:00

Att smörja in mig med en riktigt återfuktande ansiktskräm efter en peelad hud!

Svara
Maria S 12 december, 2020 - 09:06

Det viktigast för mig och för att min hud ska må bra är en riktigt härlig återfuktande dag- och nattkräm. Med ekologiska produkter gör jag rätt för både mig själv och klimatet. Med bra produkter på utsidan känns det rätt på insidan.

Svara
Elina 12 december, 2020 - 09:14

Jag kan inte leva utan att rengöra huden och återfukta den med en naturlig och ekologisk produkt. Det är a och o för att min hud ska må bra!

Svara
Jessica 12 december, 2020 - 09:15

Min ansiktsskrubb, använder den två gånger i veckan och det räddar mitt glow!

Svara
Åsa Lindh 12 december, 2020 - 09:15

Efter dagens slut få smörja in ansiktet med någon härlig nattkräm känns som att ta lite extra hand om sig själv.

Svara
Ulrika Armano 12 december, 2020 - 09:16

En bra grund är avgörande för allt annat och för mig börjar allt med Foaming wash gentle; utan denna är jag halv! Känns så skönt när ansiktet ä avtvättat och hudrutinen kan fortlöpa 🙂

Svara
Anna Stenman 12 december, 2020 - 09:23

Det känns extra viktigt med rengöring och att återfukta nu när man börja komma lite upp till åren och att man dessutom tänker på vad det är man har i ansiktet. Att man använder så naturligt producerade produkter som möjligt

Svara
Zara 12 december, 2020 - 09:21

Rengöring! Något jag aldrig hoppar över, och använder man en mild produkt skulle man i teorin klara sig utan fukt efteråt.

Svara
Pellan 12 december, 2020 - 09:21

Jag älskar känslan av peeling, både medan jag gör det och efteråt. Man känner sig verkligen ren och fräsch, och övriga produkter går in bättre i hyn.

Svara
Emma B 12 december, 2020 - 09:26

Steget i min hudvårdsrutin jag absolut inte kan vara utan är att smörja in ansiktet med kokosolja efter rengöring o inför natten! Tycker huden blir så mjuk o härlig!

Svara
Britt Henriksson Stenfeldt 12 december, 2020 - 09:22

Det mest värdefulla hudvårdsrutinen för mig är kärlek och omtanke till huden. Att endast ge den ekologiska produkter. Ekologiskt som får min hud att må bra, möta världen, stå emot yttre påverkan och stråla.

Svara
Lena O 12 december, 2020 - 09:26

Min hud har ändrat sig så, så jag får säga att det är att smörja in, återfukta.

Svara
Pauline 12 december, 2020 - 09:26

Det viktigaste steget för mig är helt klart återfuktning det gör sån skillnad till både de dagar jag vill smi ka mig och de dagar jag vill vara utan smink. Kan inte gå en dag utan att återfukta min hud.

Svara
Sylvia Lagerberg 12 december, 2020 - 19:56

Rengöring på kvällen och sen smörja in.

Svara
Julia 12 december, 2020 - 09:27

Jag kan inte leva utan en bra rengöring och olja till ansiktet, utan det blir jag snustorr och ser förskräcklig ut. Hade varit kul att få testa på lite nya produkter från märken jag inte använt tidigare.

Svara
Maja 12 december, 2020 - 09:28

Oavsett vilket tillstånd min hud är i så är en bra fuktkräm ett måste för mig! Har dock väldigt svårt att välja bara en sak då rengöring och peeling också är ett måste för mig! ☺️

Svara
Anneléne Holmström 12 december, 2020 - 09:30

Jag har en mycket känslig hud som lätt blir påverkad av stress o väder så återfuktning med naturliga o bra produkter är det viktigaste.

Svara
Lotta palmgren 12 december, 2020 - 09:30

Känslan av riktigt ren får man av ekologisk hudvård. För mej är känslan oslagbar när jag rengjort mitt ansikte ordentligt och man är fri från makeup. Att sen får smörja in sig med en ekologisk hudkräm som jag vet är utan kemikaliska ingredienser det är lyx. Tänk att få vinna detta kit, vilken lycka ❤️

Svara
Åsa 12 december, 2020 - 09:32

Alltid naturliga och ekologiska produkter.

Svara
Mia Ozoh 12 december, 2020 - 09:34

Under vintern är en riktigt fin ansiktsolja ett måste för mig. Jag använder den som den är på natten och en droppe i min dagkräm på dagen. Den är också underbar att använda till ansiktsmassage. Jag köper rena ekologiska oljor av fin kvalitet och blandar ihop min ansiktsolja själv. Det känns riktigt lyxigt! Jag vill ha rena produkter men tycker det är svårt att hitta i butik. Jag önskar mig fina rengöringsprodukter och krämer så detta kit verkar vara en hit! ☺⭐

Svara
Sandra Nilsson 12 december, 2020 - 09:35

Jag är inte så kunnig med allt vad hudvård är. Men det jag måste göra, speciellt nu vintertid, är att smörja in huden. Jag tvättar ansiktet varje morgon och kväll och smörjer in mig med dag och natt-kräm då jag få väldigt torr hy nu när det är kallare ute.

Svara
Emma 12 december, 2020 - 09:35

Återfuktande. Eftersom jag varken har tid för smink eller rengöring är återfuktande det som motverkar spön-looken 🙂

Svara
Emma 12 december, 2020 - 09:36

Återfuktande. Eftersom jag varken har tid för smink eller rengöring är återfuktande det som motverkar spök-looken

Svara
Kajsa 12 december, 2020 - 09:42

Rengöringen har jag insett gör störst skillnad för min hud. Jag använder Jojobaolja och en tygrondell, gärna lite ånga från en skön dusch. Enkelt men funkar helt klart bäst.

Svara
Erika 12 december, 2020 - 09:50

Att tvätta rent ansiktet med en cleanser lätt doft som sprider ett lugn över dagen, sen är man igång. Att få fylla på med denna necessär vore en dröm. Att få testa nya ekologiska produkter vore himmelriket

Svara
Ana 12 december, 2020 - 09:45

En massage med Le Prunier efter rengöringen.

Svara
Lisa.A 12 december, 2020 - 09:47

Koffein droppar runt ögonen. Piggar upp vilka trötta ögon som helst. 2020’s bästa investering!

Svara
Katarina Nyman 12 december, 2020 - 09:47

Jag tycker allt är viktigt, från en bra rengöringskräm till ansiktskrämen men om jag ska välja en sak så får det bli Rosenseriens Carrot oil. Den är helt underbar

Svara
Catarina 12 december, 2020 - 09:49

Jag som aldrig tidigare haft några hudvårdsrutiner har nu införskaffat mig både freshener, serum, olja och ansiktskräm och använt hela hösten. Hej då vintertrött och torrt ansikte! Dessutom lyxar jag till det med en ansiktsmask varje söndag, lyxigt!

Svara
Julia J 12 december, 2020 - 10:23

Återfuktning, i alla dess former. Älskar känslan av en väldigt återfuktad hud, man känner hur bra den mår och speciellt nu när det är lite mer torrt och kallt! Skulle älska att prova någonting nytt då jag är duktig på att alltid använda samma som jag alltid haft

Svara
Annika Wallenborg 12 december, 2020 - 09:49

För mig är det viktigt med en bra ansiktskräm som är återfuktande eftersom jag lätt blir torr och därefter olja.

Svara
Sofia Lithman 12 december, 2020 - 09:53

Jag kan inte leva utan massagen av ansiktstvätten som får igång blodcirkulationen.

Svara
Emelie Rolén 12 december, 2020 - 09:57

Jag kan inte leva utan dag- nattkrämer, jag blir lätt torr och älskar fukt, fukt, fukt. Min hy är ganska känslig och på senare år har jag tyvärr fått melasma så det gäller att hitta snälla mjukgörande krämer som inte triggar pigmentering. Just nu provar jag att återfukta med kaktusolja (som sägs dämpa pigmenteringar) och arganolja för fukt. Det skulle vara fantastiskt roligt att få prova något nytt!

Svara
Sandra 12 december, 2020 - 09:59

Jag kan inte leva utan mitt fuktserum!! Min hud behöver fukt, fukt och fukt! Speciellt nu i vintern så blir min hud väldigt torr!

Svara
Anneli Laitinen 12 december, 2020 - 10:02

Rengöring på kvällen och Maria Åkebergs Nattkräm. Ögonkrämen är också superbra. Vilken helt underbar vinst

Svara
Malin 12 december, 2020 - 10:06

FUKTKRÄMEN!!!!

Svara
Martina 12 december, 2020 - 10:12

Ett serum som återfuktar min vintrigt torra hud på djupet.

Svara
Stina 12 december, 2020 - 10:13

Ansiktsoljan! Det bästa som finns för trötta vinteransikten. Massera in oljan i hela ansiktet och öka på blodflödet. Ger både glow och frisk färg.

Svara
Rebecka 12 december, 2020 - 10:15

Ögonkräm! Smörjer jag inte ögonlocken tillräckligt ofta så torkar huden längs fransraden och sen kan det hända att det singlar ner små vita flagor framför ögonen. Fint kan tyckas, men så desperat är jag inte efter snö, inte ens nu.

Svara
Sarah 12 december, 2020 - 10:18

Rengöringen på kvällen är det som känns viktigast och det som är skönast. Som att ta bort alla spår från dagen, känner mig fräsch och ny, redo för det nya, efter en god natts sömn såklart. Det gör också gott för hyn. Lite ren eko arganolja på först bara.

Svara
Anna 12 december, 2020 - 10:20

Återfuktning är så viktigt för mig så här års! Så både morgon och kväll en riktigt bra återfuktande kräm som håller mitt ansikte skyddat och fräscht hela dagen/natten.

Svara
emilia 12 december, 2020 - 10:21

KOKOSOLJA. Eller annan mjukgörandekräm. Bästa känslan och mjukt ansikte!

Svara
Eva G 12 december, 2020 - 10:22

Inte leva utan…. Jag kan vara smutsig i ansiktet men min ringblomssalva på läpparna kan jag inte vara utan.

Svara
Jeanette 12 december, 2020 - 10:27

Aniktsmjölk och creme!

Svara
Maja B 12 december, 2020 - 10:30

Ögonkräm för mina trötta och mörka ringar under ögon.

Svara
Hana 12 december, 2020 - 17:37

Ett lätt val detta; rengöringen! När jag är på väg hem efter en lång dag kan jag lääängta tills jag står framför spegeln och masserar in. Rengöringen ska vara krämig, gärna innehålla olja och den ska inte skumma. Jag masserar in minst en minut och det är så avkopplande! Mjuka rörelser och upp mot tinningarna tar jag i sådär skönt. Tar bort min SPF, jord (ofrånkomligt efter skogen med min hund!) och annan smuts. Torkar av med en varm REN liten handduk och pustar ut. Mina dagliga rutiner håller mitt sinne i schack och min hudvårdsrutin älskar jag! Brukar rengöra några timmar innan läggdags och ofta har jag ansiktsmask på efteråt, eller bara ren manukahonung.

Svara
Johanna 12 december, 2020 - 10:30

På många sätt hänger stegen ihop och visst vill jag både rengöra och återfukta men ett steg som jag tycker är underskattat och som jag vill uppmana alla att inkludera, oavsett ålder, det är ögonkrämen. Jag kanske klarar mig utan den men den känsliga huden kring ögonen skulle inte överleva med samma spänst om den inte dagligen fick sin smörjning.

Svara
Lise-Lotte 12 december, 2020 - 10:32

En ansiktsrengöring som också verkar återfuktande. Ett måste i vintertid!

Svara
Lea 12 december, 2020 - 10:37

Jag kan inte leva utan serum efter rengöring. Huden älskar varenda droppe

Svara
Bella 12 december, 2020 - 10:46

Rengöring och ansiktsolja. Har dock inte hittat någon som hjälper, har stora problem med orenheter, har känslig och torr hy så måste ha något som inte torkar ut och som återfuktar. Letar å letar efter bra produkter och har provat massa olika men de blir bara värre å värre. Vill verkligen hitta bra produkter som funkar på mig, just nu känns de som att de aldrig kmr hända. Så skulle verkligen uppskatta att få prova nya produkter och hoppas att något av dem fungerar på mig.

Svara
Malin 12 december, 2020 - 13:44

Kräm för den känsliga huden runt ögonen och läppbalm så klart!

Svara
Susanna 12 december, 2020 - 10:49

Rengöring är det viktigaste för mig. Både morgon och kväll.

Svara
Nina 12 december, 2020 - 10:53

Definitivt att återfukta huden efter en underbart varm dusch.

Svara
Annika 12 december, 2020 - 10:53

En riktigt bra rengöring som tvättar rent utan att torka ut min torra hud kan jag inte vara utan! Dock svårt att hitta. En del ger en fet hinna efter tvätt som inte tar bort sminket bra. Efter rengöringen tillför jag mycket fukt och oljor.

Svara
Terese Mårtensson 12 december, 2020 - 10:58

Micellärt vatten (micellar water)! Bara dutta på ansiktsvattnet med den skonsamma rengöringen på en återanvändbar make Up pad och svepa bort dagens smuts. Jag sminkar mig inte så ofta och orkar inte stå och tvätta och skölja ansiktet varje morgon och kväll så detta är guds gåva för en trött hudvårdsnörd.

Svara
Malin Bergdahl 12 december, 2020 - 10:58

Rengöringen eftersom det är grunden i min hudvårdsrutin

Svara
Lina Wester 12 december, 2020 - 10:58

Jag kan inte vara utan återfuktning men har inte kunnat hitta endast en mirakelprodukt som kan täcka min hys behov över alla delar av året. Använder serum, olja, ansiktscreme eller balm men nästan alltid en kombination av dessa. Naturlig hudvård har blivit ett självklart val för mig och just nu är Maria Åkerberg en stor favorit.

Svara
Malin Gustavsson 12 december, 2020 - 11:07

Vilken dröm-lucka Olja till ansiktet morgon och kväll såhär års kan jag inte vara utan!

Svara
Malin Lindholm 12 december, 2020 - 10:59

Min foreo liknande maskin har varit en gamechanger för rengöringen på kvällen

Svara
Mikaela Rindefors 12 december, 2020 - 11:10

Min ansiktsolja med essentiella oljor som är ett måste för vinterns mörker och det känns lyxigt! ♡♡♡

Svara
Anna Lacke 12 december, 2020 - 12:50

Det suger till i magen när jag ser alla dessa ”godsaker”. Jag skulle ge min 20-åriga dotter alltihopa, det här är sånt jag inte har möjlighet att ge henne

Svara
Fannie Magnil 12 december, 2020 - 11:03

Hudvård är så roligt!
Krämer, masker, serum, oljor… Jag slutar aldrig lära sig och det kommer alltid nya, spännande produkter och ingredienser att testa. Fukt är helt klart det steg i min hudvårdsrutin som gör störst skillnad och som jag inte klarar mig utan. Alltid ekologiska och naturliga produkter, favoriten under vinterhalvåret är oljor och krämer från ESSE.

Svara
Jennie 12 december, 2020 - 11:14

För mig är det absolut återfuktningen som är viktigast, så en riktigt bra ansiktskräm!
Nu när jag är hemma mycket (student och högskolan håller stängt) och är framför datorn märker jag hur trött och torr huden blir. Ute är det bitande kallt också, så mina kinder blir alltid riktigt röda och huden ansträngd. Men promenader är ett måste för att komma ut!

Svara
Alexandra 12 december, 2020 - 11:20

Vilken fantastisk klapp som man inte unnar sig själv i vanliga fall! Vore så spännande att få prova nya rena märken. Det viktigaste steget för mig är att dränka huden med giftfri återfuktning 🙂

Svara
Oras 12 december, 2020 - 11:25

Så viktigt men så svår fråga? Hur ska man välja en enda sak?! Det som att säga att man ska baka en kaka med en enda ingrediens. Vad ska man då välja: socker, smör eller mjöl? Rengöring, ansiktsvattnet, serum, kräm kompletterar varandra så väl. Ingen funkar utan den andra. Ska välja ett då är det serum!

Svara
Ellen 12 december, 2020 - 11:27

Rengöring är det viktigaste, och att få smörja in sig med en riktigt go ansiktskräm efter det som är en fukt bomb. Är svag för Maria Åkerbergs produkter

Svara
Maria 12 december, 2020 - 11:27

Rengöringen är det viktigaste steget- och att den är snäll mot min känsliga hy, men samtidigt effektiv och återfuktande.

Svara
Annika 12 december, 2020 - 11:32

Om
Man bara får välja en så blir det en näringsrik o fuktig ansiktskräm som funkar båda dag o natt.

Svara
Ida 12 december, 2020 - 11:34

Jag älskar verkligen oljor – vill prova alla! Såklart bra men också lite synd att de är så dryga

Svara
Moa 12 december, 2020 - 11:40

Kan inte leva utan kokosoljan! Perfekt för en torr hud och helt naturlig

Svara
Gun Hilmerby 12 december, 2020 - 11:43

En ren hud är A & O. Att jag använder produkter som skadar vårt livsrum så lite som möjligt, från produktion till slutstation. Den här serien vill jag verkligen pröva.

Svara
Cecilia Andersen 12 december, 2020 - 11:54

Min ansiktscreme Dream från Maria Åkerberg som både tillför fukt och lugnar min reaktiva hud. Den räddar mig nu under vinterhalvåret när huden är extra känslig. Perfekt avslutning oavsett vilken rengöring jag väljer innan.

Svara
Clara 12 december, 2020 - 11:54

En skön peeling ett par gånger i veckan❤️

Svara
Katarina Selin 12 december, 2020 - 11:55

Rengöring och FUKT! Serum, olja, krämer, masker allt som tillför fukt!

Svara
Gudrun 12 december, 2020 - 11:55

Återfukta de ansiktskräm

Svara
Hanna pettersson 12 december, 2020 - 11:59

Min hudvårdarutin är de viktigast för mig! Det är tid för mig och BARA mig och ingen annan! Både morgon och kväll 🙂 brukar göra lymf massage morgon och kväll ocksånär jag har tid ❤️ Älskar att ta hand om mig själv!
Jag kan inte leva utan några av mina hudprodukter för mig är alla lika viktiga då de alla gör sin del i min rutin för att ha Fyn hy livet ut 😉
Jag använder Cleanser, mist, serum, olja, hudkräm och ögonkräm ❤️❤️

Svara
Johanna 12 december, 2020 - 11:59

Att tillsätta fukt till huden efter en skön rengöring är magiskt! En underbar olja och en kräm ovanpå är ju som en god champagne till hummern 😉 Njutning på hög nivå!!

Svara
Malin g 12 december, 2020 - 12:01

Alla steg känns viktiga och att hudvården är ekologisk och naturlig! Men jag kan inte leva utan min ansiktsolja från maria åkerberg. Den gör min hy så mjuk och fin med massa lyster. Älskar oljor på min hy!

Svara
Nina Björkman Markström 12 december, 2020 - 12:03

Ögonkrämen och ansiktsmasken, jag har så känslig och tunn hud så den behöver boostas.

Svara
Jenny Carlsson 12 december, 2020 - 12:07

Ansiktsvatten som lämnar huden återfuktad!

Svara
Åsa Ceder 12 december, 2020 - 12:18

Rengöringen skulle jag aldrig kunna vara utan. På kvällen så är det lite att tvättar av sig dagen och kan lägga sig till ro och lämna det som varit. På morgonen är en mild rengöring med kallt vatten en härlig start att säga hej till en ny dag.

Svara
Yagmur 12 december, 2020 - 12:19

Rengöring och återfuktning! En bra fuktgivande ansiktskräm är den viktigaste för mig

Svara
Yagmur 12 december, 2020 - 12:22

Rengöring och återfuktning är alltid en must

Svara
Sophie 12 december, 2020 - 12:26

Olja, olja, olja! Använder Maria Åkerbergs oljor, ofta Royal facial oil gentle men också ren Jojobaolja som jag märker lugnar och balanserar. Huden slurpar i sig all olja jag ger den just nu och jag märker att den mår så bra av det. Skulle älska att få utforska fler oljor nu när jag helt snöat in på det!

Svara
Heidi 12 december, 2020 - 12:52

Det viktigaste steg för mig är rengöringen och ögonkrämen ♡

Svara
Camilla 12 december, 2020 - 12:26

Återfuktande kräm är definitivt något jag inte klarar mig utan…inte nu längre. När jag var yngre klarade sig huden hyfsat ändå, men nu när jag passerat 30 blir huden torr, kliande och så stramar det obehagligt i både kinder och panna och jag glömmer smörja in mig.
Detta skulle verkligen vara härligt att vinna, håller tummarna hårt!

Svara
Kicki Piel 12 december, 2020 - 12:47

Vilka fina produkter! Rengöring och återfuktning är A o O.

Svara
Julia V 12 december, 2020 - 12:57

Serumet är det som gör den stora skillnaden och är därför superviktigt för mig…

Svara
ida 12 december, 2020 - 12:50

Rengöring är för mig a och O – den rutinen får ingen sno! Även om fukt är viktigt för min hy, behöver den rengöras för att kunna vakna som ny! Rengöringen måste såklart vara vårdande och göra huden mjuk, annars blir jag röd och flagig och ser ut som jag vore sjuk! Så, för att alla produkter ska kunna tränga in och släcka hudens törst- måste den vara mottaglig och ren FÖRST!

Svara
Sandra Westerling 12 december, 2020 - 12:54

Det är när jag avslutar med att smörja in mig med en n mjukgörande ansiktskräm som fyller på med allt min hud behöver, alltid en naturlig och ekologisk! <3

Svara
Virve Vähämäki 12 december, 2020 - 17:29

Jag kan inte hoppa över steget att blanda i olja i min ansiktskräm. Just nu är det Co Gerds cloudberry facial oil

Svara
tova midfjäll 12 december, 2020 - 12:55

Feta cemer hit och dit, här och där ja äverywär. Nödvändigt tråk. Roligaste rutinen som jag helst gör är ansiktsmask som stelnar och måste skalas av <3 Jag tycker det är lika roligt som när jag var liten, nu är jag en glad barnslig tant på 43

Svara
Rebecca Palmgren 12 december, 2020 - 13:00

Hej, vilken fantastisk tävling! Jag försöker vara noga att ändra mina rutiner efter årstid. Just nu, med den kallare årstiden, är en härlig ansiktsolja det allra viktigaste för mig. Dels ger det extra fin näring och fukt nu till min hud och dels är det fantastiskt skönt att använda oljan vid ansiktsmassage, som både är avslappnande, välgörande och ger fin lyster till huden.

Svara
Ida 12 december, 2020 - 13:02

Så här års: fuktkräm helt klart! Blir så där lagom förtjust när pannan plötsligt är fnasig.

Svara
Alexandra Dahlberg 12 december, 2020 - 13:07

jag kan inte vara utan att tvätta ansiktet. Men det är ju svårt att bara välja ett steg för återfuktning är ju minst lika viktigt som att vara ren..

Svara
Alice Björk 12 december, 2020 - 13:10

Ansiktsrengöring och sen återfuktande ansiktsvatten har varit det viktigaste och enda steget för mig i alla år! Skulle vara spännande att prova något nytt eller ett komplement ‍♀️

Svara
Nathalie Viktor 12 december, 2020 - 13:10

Att få rengöra huden efter en hel dags arbete i ett svettigt kök är lyx nog i dagens läge

Svara
Frida Lena 12 december, 2020 - 13:13

Att smörja in mitt ansikte med antingen nattkräm eller någon olja på kvällen

Svara
Linn 12 december, 2020 - 13:14

Det bästa är att få tvätta bort sminket på kvällen innan man har nattat barnen, då är det viktigt med bra rengöringsprodukter!! Det jobbigaste som finns är att ha somnat vid nattningen med barnen och sedan vakna och komma på att man har glömt tvätta ansiktet. Så jobbigt att kliva upp och göra det då haha!

Svara
Anna 12 december, 2020 - 13:28

Min nattkräm

Svara
Johanna 12 december, 2020 - 13:34

I mitt fall är nog det viktigaste steget rengöringen, om man måste välja. ‍♀️

Svara
Maria C 12 december, 2020 - 13:37

Eftersom jag har en torr och mogen hy, så är återfuktning ett måste i min dagliga hudvårdsrutin! Annars stramar det obehagligt i huden och den blir torr som fnöske. De produkter jag använder för att återfukta huden är ett fuktgivande serum, fuktgivande dag- och nattkräm, just nu från ekologiska M Picaut!

Svara
Erika Skäre Andreasson 12 december, 2020 - 13:43

Oj, vilken svår fråga… Hudvårdsrutinen är lite som kroppen i allmänhet, tycker jag. Allt hänger ihop och inget får ett sammanhang utan det andra 🙂 Men jag vill nog svara rengöringen. Utan en rengjord hud kan vi inte tillgodogöra oss det efterkommande. Vi målar inte på en smutsig canvas eller vaxar en otvättad bil 😉 En mild kräm- eller oljerengöring som främjar hudens mikrobiom är mitt val

Svara
Jerker Nilsson 12 december, 2020 - 13:44

Vatten, invärtes s a s 🙂

Svara
Frida 12 december, 2020 - 13:46

Jag tvättar ansiktet varje morgon, det hade jag nog inte kunnat vara utan. Vet att min mormor sa det till mig när hon levde, att det är en bra start på dagen <3

Svara
Jenny L 12 december, 2020 - 13:53

För mig är det viktigaste att få smörja in hela mig med en naturlig olja varje dag & först och främst efter duschen. 🙂

Svara
Hannah 12 december, 2020 - 14:07

En bra dagkräm. Känner att jag “vaknar” när jag smörjer in mig på morgonen. Tycker det piggar upp! Och så är det himla bra för huden också.

Svara
Carro 12 december, 2020 - 14:08

Nu under vintern så är kvällsrutinen helt klart den viktigaste för min del. Får så torr hud så nattcreme med mycket fukt och morotsoljan kör jag med

Svara
Irma 12 december, 2020 - 14:14

Dag- och nattkräm, rengöring och toner

Svara
Beatrice 12 december, 2020 - 14:17

Rengöring och återfuktning! har länge varit en person som har kört med tvål innan .. skulle gärna vilja testa dessa produkter då min hud är katastrof just nu.

Svara
Pontus 12 december, 2020 - 14:19

Absolut inte utan rengöring och peeling, eftersom min hy är oren med stora porer!

Detta superlyxiga PiggaButiken kit,
skulle uppskattas stort av det vintertrötta fejjet mitt!

Svara
Lotta Lövenhamn 12 december, 2020 - 14:22

Att efter rengörning få smörja in sig med en ekologisk ansiktsolja och kräm utan att det stramar, det bara känns smidigt och skönt. Sen är man redo

Svara
Amanda 12 december, 2020 - 14:32

Rengöringen! Med den kommer man långt.

Svara
Linda 12 december, 2020 - 14:38

Jag vill absolut inte vara utan peeling och fuktmask en gång i veckan. Vilken supertävling!!!

Svara
Elin 12 december, 2020 - 14:49

Min lifehacker- NATTKRÄM.
Kan slarva hur mycket som helst med rengöring sålänge jag har en bra o naturlig nattkräm- fungerar likabra dagtid.

Svara
Sandra Gardell 12 december, 2020 - 14:59

Klarar mig inte utan mina intense treatment pads som man lägger på innan serum, gör magi på min hud

Svara
anita nilsson 12 december, 2020 - 15:04

Rengöring av huden morgon och kväll.Använder dagcreme under dagen och nattcreme till natten.Skulle vara kul och pröva nåt nytt,så man inte alltid går i samma spår.

Svara
Carina 12 december, 2020 - 15:07

Vad kan jag inte vara utan,
när ringer det i tutan?
När nattkrämen inte är på,
är det så svårt att sova så!
Men när den är på till natten, kurar jag ihop mig och sover som katten!!

Svara
Rebecca Karlsson 12 december, 2020 - 15:08

Återfuktning med ansiktskräm är ett måste morgon och kväll till min torra hy. Håller tummarna för en toppenvinst att dela med min mamma!

Svara
Johanna 12 december, 2020 - 15:10

Jojobaoljan efter ansikstvätt. Den klarar jag mig inte utan ✨

Svara
Karolina 12 december, 2020 - 15:12

En skön ansiktsolja eller kräm för att inte känna mig torr och sträv.

Svara
Sanna 12 december, 2020 - 15:12

Jag skulle absolut inte kunna leva utan att rengöra ansiktet morgon och kväll. Men jag har fortfarande inte hittat de produkter som fungerar allra bäst, utan experimenterar och provar fortfarande olika varumärken. Just nu använder jag produkter från Exuviance och hittills verkar det fungera bra. Vi får se om jag fortsätter med samma (när de jag har är slut) eller om jag provar något nytt varumärke.

Om jag vinner denna vinst blir det absolut att prova lite nytt. Då skulle jag få prova nytt inom både hudvård, hårvård och make up vilket vore super kul. En extra bonus är ju dessutom att produkterna är ekologiska.

Kram Sanna

Svara
Annika Juhlin 12 december, 2020 - 15:20

Serum och olja ett måste varje dag, så nu hoppas jag på riktigt mycket tur och att tomten kommer lagom till jul !

Svara
Carina L 12 december, 2020 - 15:20

Vad kan jag inte vara utan,
när hyn skriker som tutan?
När nattkrämen inte är på ,
är det så svårt att sova så!
Men när den är på om natten,
sover jag bra som katten!

Svara
Maria G 12 december, 2020 - 15:41

RENGÖRING skapar förutsättningar för att övriga produkter ska ge bästa möjliga resultat! Vilken fin tävling! Önskar att jag har TUR och vinner

Svara
Theresia 12 december, 2020 - 15:54

För mig är rengöring A och O.
Sedan unga år har jag lidit av cystisk acne som inflammeras och blommar upp av stress, hormoner och annat som jag inte förstår mig på ..
Bra kost och att hålla stressen nere är det som hjälper tillsammans med rengöring som är både snäll och effektiv utan att torka ut. Nu använder jag ofta Jojobaolja för att ta bort mitt smink med. Går galant och är snällt för min hy!

Svara
Frida A.E 12 december, 2020 - 15:57

Återfuktning för mig är A och O eftersom jag har torr hy så att smörja in mig varje morgon och kväll kan jag inte vara utan.

Svara
Kristiina 12 december, 2020 - 16:04

En bra återfuktare för huden är ett måste och naturligtvis vatten.

Svara
Katja Pyttynen 12 december, 2020 - 16:04

Oj, svårt att välja en….då rengöring är viktigt men sen behöver man återställa huden med ansiktsvatten och sen återfukta…så behöver jag välja en får det bli dagcremen

Svara
Camilla Sandmark 12 december, 2020 - 16:17

Oj, vilken generös vinst! Härligt med så fina produkter.
Det viktigaste i min hudvårdsrutin är själva rengöringen. Att få bort alla orenheter så att man känner sig fräsch. Min hud behöver inte så mycket återfuktning, den sköter sig själv på ett bra sätt. I alla fall just nu men det kommer helt säkert att ändras med tiden.

Svara
Jannica 12 december, 2020 - 16:29

Återfuktande kräm i form av Maria Åkerbergs Face Lotion More
Åh vad Nice det skulle vara att vinna detta paket

Svara
Birgitta Davidsson 12 december, 2020 - 16:36

Det viktigaste är att göra rent ansiktet på kvällen från all makeup. Sedan använda en bra nattcreme som återfuktar. Lite cerat på läpparna sedan är man redo för en god natts sömn.

Svara
Anna 12 december, 2020 - 16:39

Rengöringen. Att känna att huden är smutsig är hemskt och ger mig lite “kvävningskänsla”.

Svara
Celina 12 december, 2020 - 16:39

Återfuktning! Maria Åkerbergs face balm är ett måste för att min hud inte ska bli torr som fnöske dessa kalla vinterdagar ☃️

Svara
Frida 12 december, 2020 - 16:42

Jag kan inte leva utan ögon kräm för att kunna bli pigg och se mer vaken ut:)Även bra produkter för kropp och ansikte är oxå en viktigt morgon rutin för denna årstiden.. vore så kul att äntligen få prova lite nya produkter ifrån fantasiska piggabutiken

Svara
Stefan Paananen 12 december, 2020 - 16:44

Jag kan absolut inte lägga mig utan att tvätta och smörja ansiktet, även på morgonen har jag samma rutin. Även händer måste smörjas!

Svara
Sabina Stenborg 12 december, 2020 - 16:44

✨Ett bra och återfuktande serum har jag alltid i mitt badrumsskåp men den senaste tiden har även ansiktsolja kommit upp på en förstaplats. Lägger den alltid innan jag tar dagkräm så lägger sig sminket perfekt sen ✨

Svara
Petra Stafberg 12 december, 2020 - 16:45

Insmörjningen, jag har så torr hy, som stramat och är obehaglig….

Som kroniskt sjuk är jag trist o grå, och behöver all hjälp jag kan få ✨!!
Och det är så mysigt att ha lite vardagslyx med fina produkter o känna sig lite finare o piggare med.

Åh om jag ett sånt här lyxigt paket ❤️ från er hem fick,
så skulle allt lösa sig på ett kick✨.
Att få fixa sig o bli vacker med detta fina✨,
hade inte varit nån pina,
utan snabbt hade jag så torr, trist & grå,
blivit mjuk o fin som få✨,
Att det här härliga hos er få vinna hade gjort mig till en SÅ glad kvinna✨.

Svara
Li Nyberg 12 december, 2020 - 16:46

Svårt! Utan rengöringen skulle min stackars hy helt flippa ut åt det ena hållet, men utan återfuktningen efteråt hade den flippat ut åt det andra.. Skulle nog ändå säga att jag inte skulle kunna hoppa över återfuktningen, vill inte börja spricka!

Svara
Camilla Lundh 12 december, 2020 - 16:46

MÅ serum antirouge

Svara
Sabina Stenborg 12 december, 2020 - 16:47

✨Jag har alltid ett bra och återfuktande serum i skåpet men på senare tid har även ansiktsolja glidit upp på en förstaplats som jag tar innan min dagkräm så lägger sig sminket perfekt sen ✨

Svara
Karin Brandenberg 12 december, 2020 - 16:49

Rent ansikte och solkysst hy, bättre kan det inte bli?
Bästa julklappen från Piggabutiken, skulle inte göra mig besviken!

Svara
Madeleine 12 december, 2020 - 17:21

Jag MÅSTE tvätta ansiktet med en mild cleanser och sedan smörja med en fet kräm morgon och kväll, annars blir min hy inte glad

Svara
Carola Lind 12 december, 2020 - 16:58

Oj, jag har ingen, men skulle verkligen behöva!!!

Svara
Linda 12 december, 2020 - 17:12

Just nu är det nog en handcreme som är det viktigaste. Har dock inte hittat den bästa än.

Svara
Carola Holmgren 12 december, 2020 - 17:12

Rengöra ansiktet och smörja med en återfuktande kräm. Det är Svårt att finna i denna djungel av alla krämer som finns!

Svara
AnnaH 12 december, 2020 - 17:23

Har haft acnebenägen och känslig hud sedan tonåren och att hitta och kunna använda en riktigt bra fuktkräm, som inte förvärrar besvären utan som skyddar, är oslagbart. Det är svårt att hitta produkter som inte rubbar balansen i huden för mycket

Svara
Sara 12 december, 2020 - 17:29

En ordentlig rengöring av huden! Nu använder jag Maria Åkerbergs Olive Cleansing och den tar fint bort också kokosoljan som jag har som sminkborttagning 🙂

Svara
Felicia Buiten 12 december, 2020 - 17:32

Det viktigaste steget min hudvårdsrutin är förmodligen ansiktsmassagen med en härlig naturlig rengöring jag försöker göra varje kväll! Det är verkligen så skönt och avslappnande, perfekt efter en hel dag framför datorn med plugg… ♥️

Svara
Irene Eliasson 12 december, 2020 - 17:34

Önskar så att detta vore mitt,
ett helt underbart ekologiskt kit!
Skulle hjälpa en 50 plus tant,
att rengöra huden och bli elegant!
För åldern tar snabbt ut sin rätt,
så dessa produkter skulle göra rengöringen lätt!
För lite lyx behövs i dessa tider,
för det blir bättre vad det lider!

Svara
Petra 12 december, 2020 - 17:47

Säger bara DAGKRÄM! Efter man har tvättat ansiktet känner man sig som torkad lera och att ansiktet ska spricka 😛 Så det är en underbar känsla när man återfuktar ansiktet med en bra dagkräm!

Svara
Charmaine Moniz 12 december, 2020 - 17:47

Borde bli bättre på detta men har liksom inte riktigt hittat rätt i djungeln. Nu är det varmt vatten i duschen och den kräm jag råkar ha för att smörja in mig i ansiktet. ( kan vara ett varuprov eller ngt jag fått. )

Svara
Felicia 12 december, 2020 - 20:17

Jag kan definitivt inte vara utan Maria Åkerberg night cream, den absolut bästa nattcremen som finns. Den doftar ljuvligt och gör under med huden!

Svara
Liie 12 december, 2020 - 23:31

Den del jag inte vill vara utan är inte kopplat till att påverka från utsidan, utan att börja redan från insidan med vad jag äter. Märker direkt när jag slarvar med för mycket socker och onyttig mat, tar jag hand om mig inifrån räcker det ofta med att tvätta ansiktet med mild tvål och sen smörja på min 4-i-1 ansiktskräm som jag alltid köper hos just PiggaButiken.

Svara
Camilla Wihlborg 12 december, 2020 - 17:48

Vintertid är det omöjligt att leva utan handkräm, med eller utan pandemi.
Annars tycker jag nog att ett bra ansiktsvatten är en enkel men viktig del i det dagliga.

Svara
Sara Jakobsson 12 december, 2020 - 18:46

För att se piggare ut och få mer lyster är frisk luft det bästa, men det är ju inte direkt nån hudvårdsrutin:-) Men efter att ha tränat ute i friska luften klarar jag mig inte utan återfuktning, speciellt nu under vintern.

Svara
Kerstin 12 december, 2020 - 17:58

Jag klarar mig inte utan en bra nattkräm eller försvarets hudsalva!

Svara
Natalie 12 december, 2020 - 18:15

Utan en återfuktande kräm vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Min hud är så torr, speciellt såhär års. Vinsten i dagens lucka är verkligen en drömvinst

Svara
Katarina Sjöstedt 12 december, 2020 - 18:15

Kan absolut inte leva utan en återfuktande dagkräm. Helst från favoritmärket Maria Åkerberg.

Svara
Jonas Randeblad 12 december, 2020 - 18:15

Återfuktande!

Svara
Lisa 12 december, 2020 - 18:34

Skulle säga sömn. Med lagom sömn ser huden fräsch ut!

Svara
Julita Nilsson 12 december, 2020 - 21:54

Serum och dagkräm med SPF även på vintern ! ☀️❄️☀️

Svara
Helena Hellberg 12 december, 2020 - 18:47

Måste säga Lingonberry High-tech serum in cream från Q for skin. Den är bra både som serum, ögoncreme och ansiktskräm. Skulle idag inte klara mig utan den. Är så glad att jag hittade Q for skin och använder flera av dessa produkter.

Svara
Anna L 12 december, 2020 - 18:48

Måste alltid tvätta av sminket på kvällen innan jag lägger mig

Svara
Lovisa Johansson 12 december, 2020 - 18:49

Jag kan absolut inte leva utan rosenseriens fukt kräm! Utan den blir jag torr i dessa tråkiga kalla tider. Skulle va super kul att testa några mer produkter utav deras märke! Då kanske jag hittar någon ny favorit produkt/rutin. Morots oljan ser väldigt härlig ut!

Svara
Linnea H 12 december, 2020 - 18:53

Rengöringen absolut, eftersom det är den som lägger grunden till allt. Den håller hyn frisk och klar, den får krämen att gå in bättre och smink att sitta ordentligt.

Svara
Louise Johansson 12 december, 2020 - 18:56

Det viktigaste för mig är att hitta en produkt som minskar porerna på näsan och faktum är att jag inte har hittat någon bra så det hade varit kul att testa detta märke!

Svara
Lotta 12 december, 2020 - 19:01

Det viktigaste för mig är en bra rengöring samt en bra dagcreme för torr hud.

Svara
Carina 12 december, 2020 - 19:05

Att tvätta bort sminket på kvällen.
Får lite panik av att tänka på att sova med smink på, ursch och fy!

Svara
Barbro Larsson 12 december, 2020 - 19:05

Min trötta hud blir torr i hundra knutar, den skulle må bra av att jag inte prutar, på produkternas kvalitet och hållbarhet och så vitt jag vet är det ingen hemlighet att vinsten har just det! Vill min spänstiga hy tillbaka få, så att jag mina drömmar kan nå att till trista rynkor säga Hej då

Svara
Malin 12 december, 2020 - 19:11

En bra återfuktar kan jag inte vara utan.

Svara
Marianne A 12 december, 2020 - 19:14

Peeling

Svara
Lena K 12 december, 2020 - 19:18

Det steg i min hudvårdsrutin jag absolut inte kan leva utan är… att dricka vatten!

Svara
Pierre S 12 december, 2020 - 19:20

Tvätta ansiktet. Försöker hjälpa sonen att hitta en hudvårdsrutin med rengöring nu när hans hud börjar bli lite kvisslig

Svara
Nina Olausson 12 december, 2020 - 19:22

Återfuktning, alla dagar/nätter i veckan, året om!

Svara
Caroline L 12 december, 2020 - 19:31

Jag vill alltid tvätta med vatten och nån löddrande ansiktstvätt på kvällen. Känner mig inte ren annars. Har haft en favorit med mild peelingeffekt, men den finns inte att köpa längre. Kanske denna vinst har den perfekta produkten för mina behov. Oavsett en riktig drömvinst som jag skulle jubla över.

Svara
Marie Andersson 12 december, 2020 - 19:31

Jag kan inte vara utan någon form av kräm eller olja att smörja ansiktet med. Jag försöker välja bra ekologiska produkter men det ofta dyrt men samtidigt så viktig investering för huden. Jag har inte haft möjlighet på väldigt länge att prioritera mig själv då alla andra i min närhet oftast går först. Jag har lovat mig själv att ta hand om mig bättre så om jag vann dessa fantastiska och lyxiga produkter från piggabutiken skulle jag bli superglad ❤️

Svara
Katarina Lindborg 12 december, 2020 - 19:39

Fukt! Jag är så torr, speciellt på vintern. En riktigt bara dag och natt creme behöver jag.

Svara
johanna 12 december, 2020 - 19:41

Varje morgon och kväll.
Jag tvättar och skrubbar bort gammal cell.
Torkar alltid ansiktet med rena flergångsservetter.
Så att jag blir av med gamla ansiktsfetter.
Nu är huden torr och tradig.
Behöver därför något för att bygga den stadig.
Vet att en ljuvlig ansiktsolja kommer göra susen.
En sådan flaska borde alla ha även i kungahusen.
P.S kan inte leva utan mina essentiella triglycerider.
Hoppas på att vinna detta pris då plånboken dessvärre svider.

Svara
Evelina fransson 12 december, 2020 - 19:42

Jag klarar mig inte utan min fantastiska cleanser från Maria Åkeberg! Jag hade massa finnar och väldigt oren hy tills jag började använda den och bara sådär på ett ögonblick fick ja renare och finare hy!! Älskar den!

Svara
Rose-Marie Törnvall 12 december, 2020 - 19:54

Rengöring på kvällen, morgonen och ansiktskräm. A-O för mig.
Vilket lyxigt kit.

Svara
Ida 12 december, 2020 - 20:06

Jag kan inte leva utan ansiktsolja, en riktig favorit är oljorna från Care of Gerd

Svara
Rosemarie 12 december, 2020 - 20:08

Rengöring morgon och kväll och sedan dag och nattkräm kan jag inte vara utan.

Svara
Sara Glavin 12 december, 2020 - 20:11

Oj, så många steg som är så viktiga. Men jag kan verkligen inte leva utan återfuktning på djupet, så ett återfuktande serum står alltid högt på min lista. Och någonting jag lägger på varenda dag, även de dagar man numer är lat, för att man ändå jobbar hemma och inte lämnar huset!

Svara
Mikail A 12 december, 2020 - 20:14

Det måste vara när jag ska tvätta av ansiktsskrubben! Med mjuka korn som kommer i kontakt med vatten och podd samtal, i bakgrunden är det bästa som finns

Svara
Anna 12 december, 2020 - 20:24

47 år och har inte ens en rutin för hudvård
Smörjer in ansiktet efter dusch, that’s it! Kanske dags nu?!

Svara
Anna Aspsjö 12 december, 2020 - 20:25

Rengöring är viktig förstås men det jag värdesätter mest är nog mitt serum. Huden mår så mycket bättre efter att jag började med det.

Svara
Evelina 12 december, 2020 - 20:26

Ansikts olja för min torra hud ❤️

Svara
Lina 12 december, 2020 - 20:30

En skonsam rengöring är det viktigaste för min rosacea-hud! Den ska effektivt ta bort makeup och orenheter men får inte torka ut. Får gärna innehålla lugnande ingredienser för mina rodnader.

Svara
Linda Nilsson 12 december, 2020 - 20:31

En bra och skonsam rengöring är viktigast för mig. Sedan älskar jag ett skönt fuktgivande serum under dag- och nattkrämen. Det piggar upp ett vintertrött ansikte som mitt!

Svara
carina Talevski 12 december, 2020 - 20:34

Det viktigaste momentet för mig är rengöringen. Det fastnar så mycket smuts på huden under dagen.

Svara
Marita 12 december, 2020 - 20:34

Vilken bra adventskalender!
Jag handlar alltid från Piggabutiken och köper mina skönhetsprodukter från dom. Ansiktsrutin har jag med rengöring, återfuktande spray och en dag kräm som återfuktar min hud.
Men skulle gärna prova några nya produkter som du har rekommenderat tidigare 🙂

Svara
Ana 12 december, 2020 - 20:36

I min hudvårdrutin kan jag inte vara utan min scrub.
Tvättar rent med Cleanser men använder scrub 2 gånger i veckan, känner mig förnyad och fräsch och blir en trevlig SPA stund.
Uppskattad rutin, blir egen tid i badrummet, det behövs när man har småttingar hemma.
Huden blir så len och man får glow efter scrub, dessutom sitter smink på bättre 🙂

Svara
Mona 12 december, 2020 - 20:37

Mitt oljeserum kan jag inte vara utan! Dessutom multitaskar den som ansiktsmask och ansiktsrengöring! 🙂

Svara
Kim Andersson 12 december, 2020 - 20:45

Åhhh jag skulle aldrig klara mig utan steg två i min ritual, min ansiktsolja!

Svara
Filippa Norling 12 december, 2020 - 20:54

Alltid velat börja ta hand om ansiktet men aldrig vetat vart jag ska starta så att vinna hade varit en bra dröm/ steg på vägen! Men mitt viktigaste är en nattkram som jag tar.

Svara
Emma Brantehed 12 december, 2020 - 20:56

Kan ej leva utan olja. Olika oljor för
Olika årstider och behov. Älskar att blanda egna, hallon, havtorn och arganolja är en favorit. Eller bara mandel/broccoliolja.

Svara
Maria Andersson 12 december, 2020 - 20:58

Att rengöra och återfukta är något jag aldrig missar. Sen är sömn, vatten och bra näring också prio förståss

Svara
Malin Lindfeldt 12 december, 2020 - 21:01

Det viktigaste och härligaste i min rutin är ansiktsmask 1-2 ggr/vecka. Det är en stund för mig själv i badrummen med tända ljus följt av en dusch

Svara
Anita 12 december, 2020 - 21:15

Utan en peeling känner jag mig inte ren! Så en eller två ggr i veckan peelar jag min hud, den blir då mer mottaglig för all annan vård/omvårdnad som den får! Och den får såklart en fräschare lyster.

Svara
Maria Jonsson 12 december, 2020 - 21:18

Kvällsrengöringen! Tidigare kunde jag t o m sova ned smink! Skulle jag aldrig kunna göra nu! Även de dagar utan smink är jag lika noga med att tvätta mig innan natten. Ansiktskräm går att hoppa över, men aldrig rengöring! Och endast använda BRA och naturliga produkter såklart! Det jag inte vill äta vill jag heller inte ha på huden❤️

Svara
Tilda 12 december, 2020 - 21:19

Att alltid tvätta ansiktet morgon och kväll
Måste ta hand om sin hy, viktig att vara snäll
Att vinna detta kit vore helt underbart
Så att ansiktet håller sig fräscht, snyggt, piggt och rart

Svara
Charlotte Quist 12 december, 2020 - 21:20

Viktigast är en bra ansiktskräm!

Svara
Emma Engström 12 december, 2020 - 21:20

Att använda dagkräm är ett måste för att hålla fukten under dagen! 😀

Svara
Klara 12 december, 2020 - 21:21

Olja. Är fnasig som en trädstsam om vintern om jag inte drygar ut dag- och nattchefen…

Detta priset alltså, pirrar lite i magen när man ser det…

Svara
Annelie M 12 december, 2020 - 21:28

Ögonkräm klarar jag mig inte utan. Brukar även “dutta” lite på bekymmersrynkan.

Svara
Josefine 12 december, 2020 - 21:25

En bra rengöring och bra återfuktande olja.

Svara
Elsaanette 12 december, 2020 - 22:30

Jag klarar mig absolut inte utan det sista steget i min morgon-hudvårdsrutin, nämligen min foundation. Jag fick i somras äntligen tag i bra produkter för min stressade hud och fick förklarat för mig att esses foundation både skyddar från solens -och datorns strålar, den verkar som ett ”paraply” för huden. Så idag, vardag som helg, hemmajobb som kontorsjobb, applicerar jag foundationen och känner mig både flawless och skyddad

Svara
Lotta M 12 december, 2020 - 21:26

Viktigt för mig är en bra naturlig återfuktande kräm efter rengöringen.

Svara
Zuzanne Wahlgren 12 december, 2020 - 21:30

Saknar återfuktande ekologiska produkter. Vore ljuvligt att få testa något nytt för mig❤️God Jul

Svara
Moa Ekberg 12 december, 2020 - 21:41

Jag kan inte vara utan serum i min hudvårdsrutin. Jag har haft acne sedan 2006 och har lärt mig under dessa åren hur viktigt det är med bra hudvårdsprodukter och det att det gör skillnad. Så jag hade varit så tacksam om jag fick vinna detta kittet då jag älskar allt som har med hudvård att göra

Svara
Daniel Persson 12 december, 2020 - 21:39

En hudvårdsrutin jag inte kan vara utan är ansiktsmask. Det har min fru lärt mig och sedan det har jag fått uppskattning för min hy.
Detta paket skulle jag därför vilja kompensera till min fru. Då jag har snott av hennes produkter i smyg också

Svara
Gunilla 12 december, 2020 - 21:42

Tvätta mig i ansiktet med vatten, morgon och kväll. Använder endast ekologiska produkter på kroppen och kan inte tänka mig att börja använda gammalt skräp igen

Svara
Angela 12 december, 2020 - 21:46

Återfuktning! Är så torr, särskilt vinterhalvåret, att detta är A & O för mig. Jag är dock SÅ dålig på allt just nu, en kombination av fattig student och plugga på distans (i vad som känns som en evighet) = allt förfaller!

Svara
Lisa 12 december, 2020 - 21:48

Jag kan inte vara utan det steg där jag återfuktar, och det gäller ju både ansikte och kropp. Får inte missas!!! Olja, kräm eller serum. Dagen blir ju inte rolig om det missas.

Svara
Josefine 12 december, 2020 - 21:49

Efter rengöringen är det absolut skönaste att smörja in sig med en skön o bra ekologisk nattcreme.

Svara
Clara 12 december, 2020 - 21:52

Återfuktningen! Oavsett hur mycket tid jag har, kanske hinner jag inte ens med rengöring, smörjer jag alltid in mig med min dagcreme från ACO.

Svara
Karin Thulin 12 december, 2020 - 21:55

Jag kan absolut inte vara utan dagkräm!
Gör gott för mitt 64-åriga ansikte och blir perfekt underlag för “förbättringarna”

Svara
Victoria Waldemark 12 december, 2020 - 21:59

Viktigaste steget i min hudvårdsrutin som jag inte kan leva utan är fukt i alla möjliga former då jag har extremt känslig och torr hy och värre på vinterhalvåret (min perioral dermatit blommar oftast ut då tyvärr) så absolut viktigaste steget för mig är fuktspray året om, håller huden fin även om man skippar ansiktsserum/oljor och krämer. En räddare i nöden! Och allt helt naturligt och ekologiskt ofc.

Svara
Anna-Sara Johansson 12 december, 2020 - 22:04

Toner, kan inte somna jag inte får tvätta ansiktet med det.

Svara
Charlotte 12 december, 2020 - 22:13

Skonsam, effektiv och uppfriskande rengöring vill jag absolut inte vara utan!!

Svara
Annelie Lundström 12 december, 2020 - 22:24

Rengöring är för mig det absolut viktigaste steget, helst med en toner efteråt. Hack i häl ligger återfuktning för att få smidighet i huden som inte är torr. Året om är SPF jätteviktigt.

Delar med mig av ett knep över hur mycket produkt man ska eftersträva att använda 🙂

Rengöring – en hasselnöt
Fuktkräm – två russin
Ögonkräm – en pinjenöt per öga
Nattkräm – ett blåbär
Retinol och serum – en ärta
Spf för ansiktet – ett hallon

Svara
Sara S 12 december, 2020 - 22:26

Vilken drömvinst!! ❤️

För mig är rengöringen klart viktigast! Jag gör ofta dubbelrengöring – först olja för att lösa upp fett, solskydd och smink. Sedan en mild vattenbaserad rengöring som tar bort resterna och rengör på djupet. Skulle aldrig vilja smörja in huden med serum och krämer utan att ha gjort det steget! Tänker på all olja, produktrester, smuts, bakterier och döda hudceller som hade lagt sig som ett lock på ytan och skapat problem. Min oljiga problemhy hade garanterat gjort uppror!

Svara
Elina 12 december, 2020 - 22:29

Hade velat svara rengöring här meeeen…..
Jag kan absolut inte leva utan att smörja in ansiktet med jojobaolja!!!!
Oj vilken härlig känsla det är när oljan glider på lätt över huden och samtidigt gör jag som en lätt ansiktsmassage (spända käkar och lymfsystemet tackar mig). Ansiktet bara suger in oljan som en svamp och är sedan redo för att stå emot kallare grader!!

Svara
Pia Wicklund 12 december, 2020 - 22:38

Jag använder dag och nattkräm samt en svalkande ögonsalva.
Jag skulle gärna vilja pröva och lära mig använda annat.
Känner att huden börjar bli mindre elastiskt så det skulle var fantastiskt att hitta rätt produkter.

Svara
Andreas 12 december, 2020 - 22:50

Jag har svårt att klara mig utan en återfuktande ansiktsmask nu under vintertid.

Svara
Juel 12 december, 2020 - 22:50

Så lustigt att du ställer just denna fråga, stod nämligen igår kväll och rengjorde ansiktet och tänkte för mig själv att den här rutinen hade jag aldrig klarat av att vara utan . Så mitt svar är ordentlig rengöring av ansiktet med olja, rengöra på djupet och sedan ta på underbar ansiktskräm. Allt ekologiskt såklart känns fantastiskt varje kväll ‍♀️

Svara
Veronica 12 december, 2020 - 23:03

Rengöring, viktigast på min torra hud.

Svara
Jennie 12 december, 2020 - 23:04

Är väldigt dålig på rengöring och peeling men det jag använder dagligen och har blivit ett måste efter tvätt av ansikte är ansiktsolja!!

Svara
Petra 12 december, 2020 - 23:05

Om jag måste välja en sak i min hudvårdsrutin som jag inte kan avstå, så är det en bra återfuktande ansiktskräm. På sommaren använder jag en lättare kräm med SPF och på vintern en fetare hudvårdsolja gärna, M Picauts “Precious oil”.

Svara
Kasia 12 december, 2020 - 23:05

Får man välja bara en? 🙂 För en riktig hudvårdsnörd som jag blir det nog svårt men om jag måste så väljer jag rengöring då all fin hud börjar med en bra rengöringsrutin. Älskar att rengöra huden med härliga cleansing balms. Det ger mig lite avslappning och min egna lilla spa-stund när jag masserar in balm på kvällen och på det sättet milt men effektivt tar bort min make-up och resten av dagen. Avslutar rutinen med ett härligt fluffigt rengöringsskum och njuter en av ren och mjuk hud som är redo för nästa hudvårdande steg.

Svara
Elin Lönnkvist 12 december, 2020 - 23:07

Svårt att välja då alla mina produkter för hyn är oerhört viktiga för mig. Men några tryck i ansiktet av q for skin supressing booster efter varm dusch är svårslaget.

Svara
Anna W 12 december, 2020 - 23:10

Ansiktsolja

Svara
Petra S Frenne 12 december, 2020 - 23:17

på kvällen är en djuprengörande tvätt gel och därefter en fuktgivande nattkräm något som jag inte kan leva utan

Svara
Linda Sandström 12 december, 2020 - 23:39

Skölja ansiktet med riktigt kallt vatten på morgonen så att man piggnar till och sen smörja in sig med en ansiktscreme, gärna blandat med lite havtornsolja!

Svara
Lisa 12 december, 2020 - 23:45

Kan inte tänka mig en bättre vinst just nu! Fast i familjekarantän, känns som vi torkar sönder snart. Plus att vi verkligen skulle behöva något roligt i livet, jäkligt deppigt nu alltså. Heja!

Svara
Decibel 12 december, 2020 - 23:46

Jag kan absolut inte vara utan det återfuktande inslaget i min hudvårdsrutin. Det är också min favoritritual morgon och kväll. Min hy är extra känslig så här års och hudvård är därför A och O. Just nu är mina favoritmoment två, dels att dutta dermalogicas intense eye repair runt ögonen och dels en nyfunnen favorit i form av codage “the oil”, med olja från 8 olika källor är den så snäll och härlig mot hyn och bäst av allt; den fungerar för både kropp, ansikte och hår! Så med få steg så har jag återfuktat ansikte, hårtoppar och torra händer.

Det är vad jag älskar med hudvård, att det finns en hel djungel av oupptäckta produkter där ute som bara väntar på att hittas och bli en ny favorit i badrumsskåpet. Denna lucka är paradiset för en hudvårdsfantast, och jag tycker verkligen att hudvård är så roligt, särskilt nu när man börjar bli lite över 30 och börjar utforska sortimentet med anti-ageing mer och mer. Desto fler hudvårdssteg desto roligare.. tycker jag. Men återfuktning är helt enkelt ett måste! =)

Mvh/ Decibel och Glad Lucia några minuter i förskott! Arbetar för en större livsmedelskedja online och hoppas på att få leverera en hel del lusse-inspirerade beställningar imorgon =P

Svara
Sophie 12 december, 2020 - 23:47

Eftersom jag har rosacea, behöver huden extra bra omsorg, på det blir huden ofta extrem torr. Därför är återfuktningen A o O för min hud. Både på morgon och kväll. En bra, skonsam produkt är jätteviktig för mig. Huden ger mig sällan numer glädje, men jag hoppas på få möjligheten att ge den extra mycket kärlek och glädje genom tur och håller tummarna.

Svara
Miriam Axelsson 12 december, 2020 - 23:56

När jag sminket ska tvätta av,
har jag bara ett viktigt krav
för det blir för mig skönt
när produkterna är stavas grönt

Svara
Anna 13 december, 2020 - 01:56

Definitivt tvätta ansiktet/sminka av sig och återfuktningen. Behöver inte vara tusen olika produkter, även om jag gillar att använda mig av olika produkter och har rätt många olika steg för olika dagar. Men det absolut viktigaste är definitivt att framförallt tvätta av ansiktet/sminka av mig (lägger mig aldrig med smink) och sen lägga på lite fukt som kan vara en olja, kräm eller gelé

Svara
Cissela 13 december, 2020 - 13:38

RENGÖRING! Älskar känslan av hud som känns smooth vid beröring

Svara
Katarina 13 december, 2020 - 14:06

Rengöring! Och just nu massor med fukt, både serum och olika mister. Sedan en skön olja.

Svara
Eva-Marie Jern 13 december, 2020 - 18:08

Torrskrubbningen varje morgon är helig och skrapa tungan efter tandborstning

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More