julklappstips

Julklappstips för en annorlunda vinter

av Cecilia Folkesson

Annonslänkar

 

I år kommer bli en annorlunda vinter och jul.

Vintern och julen i år kommer inte bli som den brukar. Men det kommer ju faktiskt en del bra saker ur det också! De flesta av oss kommer vara utomhus betydlig mer än vanligt. Och det är ju väldigt bra!

Jag har samlat ett gäng julklappstips som passar perfekt för denna vinter. Allt från bra att ha i köket till utomhusmatlagning i skogen!

 

Kaffefilter

Många av de engångsfilter vi använder innehåller bly. Dessa miljövänliga kaffefilter använder du om och om igen. Bra för miljön och dig!

 

Skärbräda i olivträ

Denna skärbräda passar också utmärkt som ett fint uppläggningsfat! Olivträ är perfekt till skärbrädor då det är ett hårt träslag. Handtaget har ett hål så att du kan hänga upp skärbrädan.

 

Mössa

Matcha mössan med skogen i vinter!

 

Bestick för picknicken

Spork, en blandning av sked och gaffel är tillverkad ur ett enda stycke ekologiskt odlad bambu. Perfekt för lunchlådan eller picknicken.

 

Mattermos

I denna termos kan du ta med dig maten ut! Gör en god och matig soppa eller fyll den med gårdagens middag. Finns i tre olika storlekar.

 

Termos

Termos i rostfritt stål för kaffet, den varma chokladen eller gyllne mjölken! Finns i tre olika storlekar.

 

Muurikka

Stekhäll i varmvalsad plåt som du placerar över öppen eld eller monterar med en gasolbrännare. Hällen är svagt skålformade för att kunna behålla vätska. Drömmen för vinterns utomhusmatlagning!

 

Gjutgärnsgryta

Det kommer garanterat bli en hel del långkok i jul och vinter. I en gjutjärnsgryta fixar du goda och mustiga grytor.

 

Vad önskar du dig i julklapp i år? 

 

0 Kommentar
1

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More