Lax, rotfrukter och romsås

av Cecilia Folkesson

Färsk lax, rostad fänkål och rotfrukter med romsås. Fy vad gott.

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Anne-Lie 10 februari, 2013 - 20:37

måste börja äta mer fisk! det där såg jättegott ut! hur gör du romsåsen? 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 10 februari, 2013 - 21:23

denna var köpt. Men ta creme fraiche, rom, dill, citron, salt och peppar 🙂

Svara
Louise 10 februari, 2013 - 21:59

Nu lurade Du mig lite, trodde jag skulle kunna luska till mig ett awesome tips på mejerifri romsås 😉 Jaja, gott ser det iallafall ut 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 10 februari, 2013 - 22:58

Haha, sorry. Ibland har man inte tiden, och då får man fuskköpa 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More