cecilia folkesson

Kontrasternas kontrast

av Cecilia Folkesson

Från sol och barfota till snö under samma helg?

Kontrasternas kontrast. Precis som mina kommande dagar. Den senaste veckan har jag spenderat i skogen. Osminkad, ostressad, omgiven av fågelkvitter och rådjur. Imorgon byts detta mot Stockholm Beauty Week och prisutdelning av Organic Beauty Awards, en handfull möten och förmodligen massa smink och en hel del stress.

Behöver era bästa tips på cafeér där man både kan jobba, dricka gott kaffe och äta grymma sallader. Hit me!

 

 

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Ulrika 24 april, 2016 - 22:23

På doctor salad, vet ej var det ligger…, jobbar en tjej som heter Olivia och som tidigare jobbade med oss på Orangeriet Norrvikens trädgårdar. Det är ett veganställe om Jag fattat rätt. Hon är lyrisk över sitt nya jobb så Jag tror det är gott och bra!?!

Svara
Mari 25 april, 2016 - 00:38

På Söder ligger Hälsocafet, de har goda wraps och sallader. De erbjuder även raw bollar, acai bowls och massa annat gott. I Vasastan finns ett liknande café som heter Reload. Jag skulle nog föredra det förstnämnda om jag skulle sitta och jobba, men under lunchtid är det rätt hektiskt.

Svara
Sandra 25 april, 2016 - 08:12

Hej, Reload superfoodbar på Sveavägen har goda sallader, nyttiga bakverk och gott kaffe! Dock kaotiskt vid lunchtid. Testa gärna även Pom och Flora på Söder eller Newt Food 🙂

Svara
Malin 25 april, 2016 - 11:34

Urban deli på Sveavägen har fantastiska sallader och mycket annat roligt vad gäller raw bakverk och andra produkter. Dyrt men gott!

Svara
Ida 26 april, 2016 - 08:16

Sally Voltair på Åhléns city, Lilla Ekot som ligger i närheten Pepstop (Renée Voltarie), Paradiset på söder är ju grymt, de är Sveriges största eko butik, men har även grymt god mat och den glutenfria vegetariska flatbread pizzan är sååå god!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More