860
Här kommer en favorit i repris:
Kokosbröd / Paleobröd
50 gram smält kokosfett
5 ägg
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1-2 msk linfrön
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Klä en brödform med bakplåtspapper.
- Smält kokosfettet och låt svalna. Vispa äggen fluffigt.
- Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda sen ihop allt.
- Bred ut i formen och strö över lite linfrön.
- Grädda i ca 25 min.
Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook eller Instagram
4 kommentarer
Är kokosmjöl samma som kokosnötsmjöl?
Tack! Inspirerande!
Hej!
Det verkar vara för lite mjöl på 5ägg o 50gr kokosfett!
Stämmer det????
Hälsn. LASSE
Hej! Det ska stämma! Kokosmjölet suger upp väldigt mycket vätska. Och smeten ska vara lite kletig innan den åker in i ugnen. Lycka till 🙂
// Cecilia