Kantareller med bacon och dill

av Cecilia Folkesson

Detta blev helt fantastiskt gott! Ut i skogen och leta svamp, här kommer recept:

 

Kantareller med bacon och dill 

(2 pers)
1 liter kantareller
1 paket bacon
2 dl grädde
1 knippe dill (eller persilja)
Smör att steka i
Salt+svartpeppar

Rensa och dela kantarellerna. Stek i torr panna tills vattnet ångar bort. I med en klick smör och stek tills de fått lite färg. Skär bacon i bitar och stek tillsammans med kantarellerna. När allt är perfekt stekt, i med grädde och dill. Låt puttra några minuter och smaka av med salt och nymald svartpeppar.

 

Lästips: Så hittar du kantarellerna!

1 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

amanda 6 augusti, 2014 - 10:39

Ååhh detta såg fantastiskt gott ut! Måste testa!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More