Jag behöver er hjälp!

av Cecilia Folkesson

ceciliafolkesson

Äntligen har jag fått tummen ur att fixa i ordning min blogg! Och som vanligt när jag ska göra något går jag all in och gör om allt. Lika bra.

Jag har kommit en bit på väg, men man blir ju lätt hemmablind. Så har du någon minut över har jag några frågor du gärna får svara på så kan jag göra sidan ännu bättre!

1. Tycker du något saknas på sidan nu?
2. Vad kan jag göra bättre?
3. Vad gillar du att läsa om?
4. Vad gillar du inte att läsa om?

Tips mottages tacksamt! Om någon vecka kommer resultatet.

Du kanske även gillar detta

36 kommentarer

Lars Olof Norell 22 augusti, 2013 - 22:11

När man tittar i arkivet efter något gammalt inlägg så listas de tre åt gången, och med din akuta frånvaro av skrivkramp så blir det ett gäng klick för att komma till tex tionde mars -13. Dessutom verkar en del inlägg sakna rubriker, och går då inte att klicka fram till i arkivet. Eller är det bara på min dator? Ser med spänning fram mot nyheterna.

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 07:40

Hej!
Jag ska ordna fler inlägg i följd. Anledningen att endel inlägg saknar rubrik är att vissa inlägg tidigare var kopplade via instagram. Har tagit bort den funktionen nu 🙂

Frånvaron av skrivkramp tar jag som en komplimang 😉

Tack så mycket för bra tips!
/ Cecilia

Svara
Linnea 22 augusti, 2013 - 22:26

Kul! Ser med spänning fram emot ny design! Tycker att din nuvarande sida är himla fin, så det blir säkerligen inte annat än snyggt den här gången heller 🙂 Jag gillar verkligen det typsnittet du använder nu och att det är stilrent. Less is more!

Jag önskar att “Kommentarer”-rubriken under varje inlägg blir lite större och i avvikande färg från övrig text under varje inlägg. Har blivit några slarvscrollningar innan jag insett att jag bläddrat förbi “Kommentarer-knappen” flera gånger.

Jag håller med föregående om att det hade vart käckt om man kan visa fler än tre inlägg i taget när man kikar i arkivet/div. kategorier.

Jag tycker att det är toppen att du har med en bild till i stort sett varje inlägg! Det hade vart kul med ett något “fylligare” inlägg då och då. Missförstå mig rätt – du skriver intressant och med bra variation, men ofta ganska kortfattat. Motsägelsefullt mot “less is more”, men “omväxling förnöjer” är ju också ett bra ordspråk 😉

Fortsätt inspirera, jag gillar din sunda inställning till livet!

Svara
Linnea 22 augusti, 2013 - 22:35

Insåg nu när jag gick bakåt i historiken att du faktiskt har bra variation på dina inlägg, sorry!
Kanske snarare är lite mer personligt som jag saknar… Hm… Svårt att sätta fingret på det, men kanske lite mer om dina tankar kring olika saker. Många inlägg handlar ju om praktiska saker och bra tips, etc.

Svara
Cecilia Folkesson 22 augusti, 2013 - 22:46

Kul att du skriver det! Jag har försökt att undvika för personliga inlägg då jag har tänkt att det blir ointressant. Men jag ska tänka på det 🙂
Se om du ser någon förändring redan i veckan 😉

Svara
Cecilia Folkesson 22 augusti, 2013 - 22:47

Har tänkt på det med kommentarerna också. Det fixar jag 🙂
Fler inlägg per sida är bra också.

De tunna inläggen beror oftast på tidsbrist. Men förstår absolut vad du menar.

Tack så mycket för hjälpen!

/ Cecilia

Svara
sagajo 22 augusti, 2013 - 22:47

Jag uppskattar dina paleo/LCHF recept. Ofta är paleo recept på andra bloggar ofta kolhydratsrika så jag tittar ofta på dina recept. Önskar att det var lite lättare att söka på gamla recept (tex fröknäcke) när man ska hitta gamla godingar igen.

Uppskattar också bilderna, tycker de är kul och inspirerande. Tycker inlägg med alternativa skönhetsprodukter/hushållsprodukter är bra. Håller med föregående kommentar att det kunde vara kul med ett något “fylligare” inlägg.

Svara
Cecilia Folkesson 22 augusti, 2013 - 22:50

Ska göra bättre receptlistor i bokstavsording uppdelat i LCHF & mejerifritt/paleo.
Håller med ang tunna inlägg, men det är ofta tiden som inte räcker till 😉

Tack så mycket för hjälpen,

/ cecilia

Svara
sagajo 22 augusti, 2013 - 23:04

Ja, lite längre inlägg är inget som är viktigt. Tycker det är bättre men bilderna och inspirationen till mat, hälsa och träning.

Svara
sagajo 22 augusti, 2013 - 23:05

*med ska det vara

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 07:41

Härligt att höra, tack!

Svara
Sara 23 augusti, 2013 - 06:26

Hej!
Jag är inne dagligen och läser från mobilen så om du gör om sidan så skulle jag tipsa om att se till att behålla mobilanpassningen 🙂
Och ta bort followrutan kanske? Den täcker nästan hela skärmen.

Skulle vara kul att ta del av olika träningsprogram. Tex. Ett som är snällt mot ryggen, ett för ökat flås, ett för att “tighta till” kroppen etc.

Tycker du har en superblogg så ändra inte för mycket!

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 07:43

Hej Sara!
Bra med mobilanpassningen, den tänker jag inte ens på då jag själv aldrig är inne i den.
Followknappen ska jag kolla på 🙂

Jag har börjat med veckans utmaning, kan det vara något?

Tack så mycket för alla tips och pepp 🙂
/ cecilia

Svara
Lina 23 augusti, 2013 - 07:46

Jag tycker den är fantastisk som den är! Det enda jag saknar är att den automatiskt rullar ner till kommentera-fältet när man trycker på kommentarer.
Hälsningar mobil-surfaren.

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 09:05

Tack! 🙂
Är det något som funkar på andras sidor? Har du något exempel får du gärna hojta, så jag förstår lite bättre hur du menar 🙂

Tack för hjälpen,
/ Cecilia

Svara
Lena 23 augusti, 2013 - 07:56

Hej!

Gillar recepten som är mejerifria, finns för lite sånt tycker jag. Sedan ÄLSKAR jag al träningsinsperation som du delar med dig av. Speciellt nu när du börjat med veckans utmaning KUL!! Vet inte hur mycket du använder dig av kemikalie fri rengöring av kropp och hem men det är väldigt intressant så dela gärna. Älskar din blogg. TACK för att du finns och delar med dig

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 08:01

Hej Lena!
Kul att du gillar. Är du med i veckans utmaning? Om inte, så har du tre dagar på dig 😉
Kemikaliefri kropp och hem är något jag strävar efter. Har kommit ganska långt. Ska absolut skriva mer om det.
Tack så mycket för tipsen!

/ Cecilia

Svara
Lovisa 23 augusti, 2013 - 08:12

Gillar verkligen veckans utmaning och inspiration till roliga träningspass. Och enkla goda paleorecept.

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 09:06

Då fortsätter jag med veckans utmaning 🙂
Tack för hjälpen,

/ Cecilia

Svara
Terese 23 augusti, 2013 - 08:18

Har väl inget direkt som jag vill att du ska ändra på. Har följt din blogg sedan maj förra året och tycker den är toppen. Du är en sund tjej med båda fötterna på jorden. Gillar när du har dina utmaningar som rutakuten mm, träningstips, recept och alla tips om träningskläder och skor bla. Ett utmaningstips kommer kanske här? Hur många minutrar jägarställning man kan klara av. Jag själv blev så imponerad av Magdalena Forsberg i Mästarnas Mästare när hon satt 13 minuter, att jag tänkte att jag också skulle vilja klara av det. Jag är inte riktigt där än, men inte många minutrar kvar nu. 🙂 Tack för en inspirerande blogg! Fortsätt bara vara du, så blir det toppen! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 09:07

Kul och tack 🙂
Bra utmaning! Den lånar jag gärna. Men då vill jag se att du vinner 😉

Tack för bra tips!
/ Cecilia

Svara
Terese 23 augusti, 2013 - 09:24

Ska göra mitt bästa i så fall! 🙂

Svara
Sofia 23 augusti, 2013 - 08:22

Kul att du ska styla om lite 😉

Bra: Mycket bilder! Fortsätt med det. Jätteroligt att läsa då. Mycket intressant med faktainlägg om ex. dieter, fasta, dina träningsformer. Rent allmänt, fortsätt som du gör, för du skriver en jättebra blogg!

Mindre bra: När du utlyser tävlingar eller “skicka in”-saker till oss läsare kan jag tycka att det är rätt drygt att bläddra förbi alla dessa bilder på ex. folks magar när de har varit med i rutakuten. Det hade gärna fått vara under en egen rubrik, kanske att du länkade till den i ett blogginlägg? Men inte publicera hela flödet i bloggen.

Stoort tack för en mycket bra blogg:) Kommer fortsätta läsa!

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 09:09

Tackar!
Ska försöka göra dessa inlägg mindre framträdande. Förstår att det blir drygt om man inte är med själv 🙂

Tack för hjälpen!
/ Cecilia

Svara
M 23 augusti, 2013 - 08:41

Fler inlägg per sida är mitt enda önskemål. Toppen blogg! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 09:09

Kommer!
Tack,

/ Cecilia

Svara
Sabina 23 augusti, 2013 - 09:13

Jag saknar inget, älskar att läsa om din träning och mat. Får så många bra tips.
Håller med om att det vore bra om bloggen även fortsättningsvis är mobilanpassad, surfar nästan enbart via mobilen.
Gillar även tipsen om bra val av ex deo, hudvård & osv. Livsstilen med ekologiskt är framtiden!
Tycker om sökfunktionen oxå, har aldrig problem att hitta det jag söker.
Tack!

Svara
Cecilia Folkesson 23 augusti, 2013 - 09:25

Vad bra!! Hoppas den nya blir ännu bättre 🙂
Tack för hjälpen,

/ Cecilia

Svara
Hanna 23 augusti, 2013 - 10:23

Hej,
Jag gillar inlägg och tips på recept, tex din kokosgröt, mandelsmör etc.
Jag gillar inlägg på din träningar, hur man kan kombinera ihop dem, övningar …. det är roligt att insireras och att göra dem själv.
Jag gillar även dina insirationsbilder, kläder, skor etc.

Det verkar vara fler som reflekterat över att det inte är så lätt att hitta i historiken.
Rolig blogg att följa, keep up the spirit champ!!

Svara
Cecilia Folkesson 26 augusti, 2013 - 15:58

Hej Hanna!
Tack för tips och kul att du gillar 🙂
Ska försöka fixa bättre historik.

/ Cecilia

Svara
Emma 23 augusti, 2013 - 11:13

Jättebra blogg!! Ändra inte för mycket :-). Jag tycker om i läggen om aktuell forskning kring hälsa-socker/fett och tips på bra mat/mellanmål till barn, mina barn är 4 och 1. Tack för all inspiration, jag blir glad av att ha dig ‘som kompis’ varje dag i mobilen :-)…Hälsningar Emma

Svara
Cecilia Folkesson 26 augusti, 2013 - 15:59

Åh tack kompis!

Svara
Erikas LCHF till vardag och fest 23 augusti, 2013 - 14:55

Jag gillar din blogg som den är… en härlig blandning.

Någon skrev mer personligt. Det är alltid kul, så det får du gärna göra.

Jag skulle önska bilder/förklaringar på övningar man kan träna hemma.

/Erika

Svara
Cecilia Folkesson 26 augusti, 2013 - 16:00

Tack, kul att höra!
Och tack för tipsen.
Kul det där med personligt. Jag har försökt undvika det pga ointressant, men jag kanske ska tänka om där 😉

/ Cecilia

Svara
Linnéa i Colorado 23 augusti, 2013 - 17:13

Jag gillar ditt grafiska arbete, tycker de flesta av dina inlägg är otroligt snygga.

Svara
Cecilia Folkesson 26 augusti, 2013 - 16:00

Tack! Kul att höra!

/ Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More