isaberg mountain resort

Isaberg – Perfekta stället för en heldag med barnen

av Cecilia Folkesson

Hittade världens bästa ställe idag: Isaberg Mountain Resort. Stör mig så mycket att vi inte hittat hit på hela semestern. Vi kunde lätt hängt här i flera dagar. Hyrt en liten stuga och cyklat, paddlat, klättrat, svingat och hoppat. Här fanns verkligen ALLT. Och 45 minuter från vårt hus. Ligger i Hestra som ligger nära Gislaved och på vägen mot Jönköping om man kommer nerifrån landet.

Vi mountainbikade runt i skogarna i någon timma på den lättaste slingan, lite drygt 2 kilometer på stigar, över rötter och genom lera. Passade perfekt! En rejäl vurpa in i blåbärsriset och en avhoppad kedja, men annars var alla glada. Så vi körde två varv.

Avslutade med det som killarna gillade på hinderbanan. Fanns så mycket mer och göra så får bli en tur hit snart igen. Bästa dagen på sommaren var killarnas betyg och dagen slog till och med Backen som innan idag var det roligaste dom gjort på hela sommaren! Så blir det oftast när man inte planerar massa i förväg. Inga förväntningar. Det är bäst!

 

isaberg mountain resort

Här kommer massa bilder från dagen:

 

isaberg mountain resortisaberg mountain resortisaberg mountain resortisaberg mountain resortisaberg mountain resort Älskar hur mina killar tycker jag är bäst i världen på allt (utom att låta dom spela tillräckligt mycket TV-spel). Igår undrade dom varför inte jag var med i OS-finalen i fotboll. Eftersom jag skjuter så extremt bra tydligen. Och idag tyckte dom jag var den starkaste mamman som fanns som fixade denna. Fast vad har dom att jämföra med…

isaberg mountain resortSen att dom klarade själva, 30 år yngre, var inget dom reflekterade över.

isaberg mountain resort

 

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Pernilla Lantz 21 augusti, 2016 - 00:28

Åhh där var vi även för några helger sedan, började med höghöjdsbanan och avslutade med mtb. Perfekt lekplats både för vuxna och barn.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More