Redo för höstterminen!

av Cecilia Folkesson

Höstterminen är redan igång för många. För barnen är det oftast lite pirrigt och för oss föräldrar börjar åter igen en tid av planerande, koll på tider med hämtning och lämning och allt som hör vardagen till. Både kul och “lite smått” stressigt! Här kommer lite höstinspiration som passar de små! (Och även oss vuxna såklart.)

 

höstinspiration till barnen

1. Pappermapp med berg, A4 Bra miljöval. Bra att ha i barnens väskor så man slipper tomma den på ihop-knycklade papper.

2 Anteckningsbok tillverkad av trämassa från plantageskog. Bra miljöval.

3 Ecolomegas ekologiska fiskolja med smak av citron. Perfekt till barnen.

4. Holistics flytande D-vitamin När hösten kommer är det dags för D-vitamin. D-vitamin är ett viktigt kosttillskott för hela familjen.

5. Smiling kokoschips Fairtrade-märkta och ekologiska. Bra mellanmål för barnen att ha med i ryggsäcken då det ofta råder nöt-förbud i skolorna.

6. Fjällräven Rucksack No 21 Klassisk ryggsäck i kraftig vaxad väv med detaljer i naturfärgat läder. Fickor för dator, termos och sittdyna.

7. Fjällräven Kånken No 2 Den perfekta ryggsäcken för de små. Stryktålig med handtag och detaljer i läder. Stort huvudfack, frontficka och stoppat sittunderlag.

8. Kanteen Reflect Vattenflaska från Klean Kanteen tillverkad av rostfritt stål. Helt fri från BPA och andra gifter.

9. Tidskriftsamlare i trä Samla barnens teckningar eller viktiga skolpapper.

 

 

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Lisao 23 augusti, 2016 - 06:03

Hej, skulle vilja få i barnen och mig själv omega3. Jag har provat kapslar, men tycker att det är svårt att bli av medbismaken. Den du rekommenderar, är den god? Innehåller den bra daglig dos? Såg att det finns en som heter eskimokids med tittifruttismak, några erfarenheter av den?

Bra blogg!!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More