kokosnötsskålar

Hur kan detta ens hända VARJE ÅR?!

av Cecilia Folkesson

Varje år uppstår samma kaos och panik när snön kommer. Det är snökaos, blixthalka och rysskyla. Vart man än ska tar det dubbelt så lång tid att köra eftersom de flesta verkat missa att snön var på ingång och slirar runt på sina slitna sommardäck. Barnen saknar vinterkläder och kängor och bara en av varje vante finns kvar från förra vintern.  I år igen.

Gav mig ut i panik igår för att hitta kläder till barnen. Detta hade tydligen alla andra gjort i helgen för hyllorna i butikerna gapade tomma. Så smart av mig. I år igen.

Mitt i detta kaos delux ska shoppen uppdateras, de nya produkterna fotas och styras upp innan jul, mailkorgen är full och jag vet att jag missat att svara på massa mail! Många mail innehåller Bali-frågor. Så kul att så många provar på Bali. Speciellt med barn! Här hittar du en hel del Bali-fakta:

→ Bali-guiden för hela familjen
→ Bali – Resa med barn

 

Saknar du ändå svar på dina frågor? Skriv i kommentarerna så lovar jag att svara innan helgen : )

 

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 10 november, 2016 - 11:29

Behöver jag bli orolig för dig? Låter som du har lite mycket just nu, återhämtning, glöm inte återhämtning! KRAM

Svara
Cecilia Folkesson 11 november, 2016 - 00:00

Åh, tack Eva! Nej, det är under kontroll 🙂 Det har bara varit några väldigt hektiska veckor. Vi drar på semester över jul. Då blir det vila!

Kram

Svara
Pernilla 15 november, 2016 - 15:01

Skickar soliga och varma hälsningar från oss som är på Bali just nu 🙂 Kul att läsa dina guider än en gång nu när vi sett en del av det

Svara
Cecilia Folkesson 15 november, 2016 - 20:56

Åh så härligt!! Ha det så bra 🙂 Släng iväg ett mail om du vill ha lite mer tips / chaufför etc 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More