gratis ljudböcker nextory

Hösttips – 1 månad gratis ljudböcker!

av Cecilia Folkesson

– Annonssamarbete med Nextory –

 

Höst = mössa, varmt kaffe och mobilen full av ljudböcker! Finns det något mysigare än att gå en långpromenad med en riktigt bra bok i hörlurarna? Eller sätta på ljudboken när du hoppar in i bilen på morgonen?

Jag har upptäckt att ljudböcker även funkar på gymmet. Sen jag började lyssna poddar och ljudböcker har jag mer och mer glidit ifrån musiken. Tråkigt på ett sätt, men att lyssna på en bra bok gör att man vill träna en extra stund, göra promenaden lite längre och till och med uppskatta den där bil/tåg/buss-resan!

Och när man suttit framför datorn en hel dag och ögonen svider, är det perfekt att lyssna på Super Charlie med Otis innan han ska sova. Och Zion som just fyllt nio är helt besatt av Vi fem. De böcker man själv läste när man var liten!

 

1 månad Gratis ljudböcker hos Nextory!

Nu kan du lyssna på hur många ljudböcker du vill under 1 månad! Inga pengar dras under provperioden, ingen bindningstid – du avslutar när du vill! Klicka här för 1 månad gratis
(Erbjudandet gäller nya medlemmar)

Tips!
Är det fler i familjen som lyssnar, skapa en favorit-lista med de olika böckerna nedladdade i offline-läge. Ett bokmärke skapas där du slutade lyssna.

 

 

Våra favoriter just nu:

Min favorit:
Mannen som sökte sin skugga av David Lagercrantz.
Stefan Sauk läser, och bara det gör boken till ett säkert kort!

Zion och Sids favoriter:
Vi fem-böckerna, Sune och Lassemajas Detektivbyrå.

Otis favoriter:
Super Charlie och Pelle Svanslös. Såklart!

 

Du hittar alla dessa hos Nextory!

 

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More