båt åsunden

Helgen ur mobilen: Tält, baggar och sol!

av Cecilia Folkesson

Denna helg hade vi planerat in att tälta på ön. Vi gjorde precis detta förra året och prickade in de finaste dagarna på hela sommaren och det blev de två bästa dagarna på hela semestern! Så då vill man såklart göra om precis det.

Vädret var inte svårt att matcha då det varit strålande sol varje dag den senaste månaden mot förra årets regnkaos. Packningen gick galant, båtturen var supermysig och allt var precis sådär härligt som det var förra året. Tills vi kom fram till ön. (Inte en så lång sträcka, men med vår lilla motor och båt packad med massa mat, 15 flaskor vatten, luftmadrasser, tält, kuddar mm tog det sitt tag.) Ön var invaderad av getter. Eller baggar måste det varit som stod på vår tilltänkta tältplats och stirrade. Vet inte om man behöver vara rädd för dessa, men allt bajs och bräkande fick oss att backa ut snabbare än kvickt.

Och med tanke på all tid som lagts ner på packning, planerande och inköp av campingvänlig mat fanns det inte på kartan att åka hem. Så vi körde inlandscamping vid vår båtbrygga istället. Nästan lika mysigt!

 

båt åsundenbåt åsundentälta hofsnästälta hofsnäsbad hofsnäs åsundenbad hofsnäs åsundentälta hofsnäs tälta hofsnästälta hofsnäsnyttig frukost camping

 

Följ mig här

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

1 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Monica Wahlberg 4 juni, 2018 - 20:26

Mysigt och mumsigt!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More