nyttig fika barn

Helgen ur mobilen: Health Awards, mässa & nyttigt fikatips!

av Cecilia Folkesson

I helgen blev det en snabb tripp till Stockholm. Den inleddes med Swedish Health Awards, för att avslutas med mässbesök på Allt för Hälsan.

 

swedish health awards

allt för hälsan hjärnstark

Pressfrukosten på Allt För Hälsan inleddes perfekt av läkaren och psykiatrikern Anders Hansen som skrivit boken Hjärnstark. Läs den om du inte redan gjort det!

 

allt för hälsan

allt för hälsan

frills smoothie glass

En av favoriterna på mässan: Frills. Fulla med bär, grönsaker och frukter. Som glass fast utan mjölk och socker. Dessa hittas i frysdisken.

 

frills smoothie glass

allt för hälsan katrin zytomierska

monkids ekologisk hudvård barn

Monkids – Svensk ekologisk hudvårdsserie för barn. Naturliga råvaror utan mineraloljor, parabener, sulfat och silikoner.

 

eco coconut

lovingearth vegan choklad

Dessa! Choklad utan massa skräp från Lovingearth. I massa goda smakkombinationer dessutom. Helt fria från mejeriprodukter, soja och raffinerat socker.

 

nyttig fika barn Kom hem till denna gulliga (och 3 till gulliga). VI fixade till en supersnabb fika med äpplen med kanel, en rawbar, lite gojibär och mandlar. Svårare (och sötare) än så behöver det inte va. Alla nöjda!

 

FÖLJ mig:

För inspiration, tips och recept, följ gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram <3

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More