glutenfri brödmix

Glutenfria frallor med tranbär

av Cecilia Folkesson

När kylen gapar tom och man inte orkar åka och handla…

Glutenfria frallor med tranbär
0,5 påse ekologisk brödmix [adlink]
ca 4 dl ljummet vatten
1 msk kokosolja [adlink]
En näve tranbär

Gör såhär: Blanda mixen enligt anvisning. Tillsätt kokosoljan och tranbären. Rulla 8-9 bollar och toppa med vallmofrön. In i ugnen efter anvisning på påsen. 

 

 

10 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

10 kommentarer

Anna 14 september, 2015 - 19:56

Tack för tipset!
Ska ha med fika till jobbet i veckan och 2 kollegor är glutenintoleranta så dessa passar ju perfekt!

Svara
Cecilia Folkesson 14 september, 2015 - 21:45

då blir dom säkert glada 😉

Svara
Isabella 15 september, 2015 - 11:44

Ser jättegoda ut och vad enkelt med ekologisk brödmix:) Tack för tipset! Ska jag genast prova!

Svara
Cecilia Folkesson 15 september, 2015 - 12:17

Godast om man äter dem medan dom är varma 🙂

Svara
Ida 15 september, 2015 - 21:02

Great med dessa grymma tips till oss småbarnsföräldrar som inte hinner odla,skörda,mala och baka själva

Svara
Ida 15 september, 2015 - 21:02

Great med dessa grymma tips till oss småbarnsföräldrar som inte hinner odla,skörda,mala och baka själva

Svara
Ida 15 september, 2015 - 21:04

spm vanligt kommer en liten del av mina kommenterar med bara

Svara
Ida 15 september, 2015 - 21:26

Men herregud jag försöker igen 🙂 Är denna brödmix snäll mot din mage? Jag är lite skeptisk till havre och majs, men å andra sidan kunde jag tidigare trycka ett baconpaket men vågade äta ett äpple från trädgården 😉

Svara
Cecilia Folkesson 15 september, 2015 - 22:02

Typiskt!! Ny sida är på gång, hoppas det funkar bättre då 🙂 Jag äter inte så mycket av dessa, mest till barnen 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More