Frukost

av Cecilia Folkesson

I morse blev det kaffe med grädde, finncrisp med massa smör, tomat och 2 babybel.

TIPS!
Finncrisp funkar bra till frukost om man äter 1 skiva med massa pålägg. Självklart innehåller de kolhydrater, men bara 3,5 gram per skiva.

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

www.kaffeutansocker.se 23 februari, 2012 - 08:41

Såg gott ut! Älskar babybel, de är så praktiska att ta med. Sen är dem himla goda också 😉

Svara
ceciliafolkesson 23 februari, 2012 - 08:47

perfekt om man inte hinner äta och inte vill trycka i sig socker, som i princip alla mellanmål innehåller.

Svara
Cecilia 23 februari, 2012 - 11:48

Om man drar ifrån mängden kostfiber (vilket man ska göra) blir det så lite som 2,5g per skiva! Jippie!:) Kostfiber är superbra, det tas ju inte upp av kroppen.

Svara
Maiden 26 februari, 2012 - 14:18

Spännande blogg – kommer kika in här titt som tätt! Har kört LCHF i 9-10 månader å tränar hyfsat hårt – men med ganska dåligt resultat dessvärre… Många olika faktorer men nu senast har jag gått upp 7 kilo pga p-spruta.. 🙁
Måste fråga; blir du mätt på den där lilla frukosten? Iof så äter jag knappt frukost vissa dagar pga att jag fortfarande är mätt från middagen, å dricker då bara en kopp kaffe med äggmjölk – men det såg ändå lite ut?
Tack för inspiration!
Mvh, Maiden

Svara
ceciliafolkesson 26 februari, 2012 - 20:56

Roligt att du gillar 🙂 Jag brukar äta ägg till frukost, då 2-3 stycken med smör till. Men nu på senaste känns det som jag förätit mig på ägg till frukost.. Synd när det är en sån klockren frukost.
Jag håller mig mätt om jag har mycket grädde i kaffet. Men då äter jag frukost vid 7:30 och äter lunch redan klockan 12. Det känns som om jag äter mindre frukost nu när jag äter LCHF, men jag tror att det handlar mycket om att man äter när man inte är hungrig när man äter kolhydrater. Man måste hålla en jämn blodsockernivå. Det är vad jag har fått för mig.
Lycka till med kilona. Det kommer du fixa!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More