Fast i köttfärssås-träsket?

av Cecilia Folkesson

I vår familj är vi fast i köttfärssås-träsket. Det är svårt att hitta på olika maträtter varje dag och det är svårt att få barnen att äta grönsaker. Dom gillar köttfärssås och det är en perfekt rätt att smuggla ner massa grönsaker i.

Så det blir väldigt mycket köttfärssås hemma hos oss. Barnen älskar pasta, men jag försöker variera med potatis och ris så ofta jag kan. Eftersom jag varken äter potatis eller pasta får man alltid hitta på ännu en annan variant; som min nya favorit:

Köttfärsås i paprika med sesambroccoli

Gör så här:
Gröp ur paprikan och fyll med köttfärssås. Om man vill river man över ost. In i ugnen i ca 225° C tills osten smält och köttfärsen är varm.

Under tiden:
Stek broccoli i kokosolja, lite sesamolja och sesamfrön. Salta och servera med paprikan.

Enjoy!

 

 

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

zpiach 3 mars, 2014 - 23:07

Gott det måste jag testa:)

hur jag gick ner mer än 20kg på mindre än ett år – http://zpiachlchf.blogspot.se/

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More