370
Så vad väljer du? Färskt eller fryst?
Så vad väljer du? Färskt eller fryst?
Här hittar du allt från recept på nyttig och glutenfri mat för hela familjen till inspiration inom naturlig skönhet, hälsa och träning. Jag som skriver heter Cecilia Folkesson, är utbildad kostrådgivare och mamma till 3 småkillar. Brinner för ekologiskt, naturlig mat, barfotalöpning och resor.
3 kommentarer
Färskt för det mesta!
Tycker att det är jättebra att du lyfter fram det frysta alternativet, som uppenbarligen är ett riktigt bra sådant!!
Tack för trevlig blogg!!
Jag har alltid frysta grönsaker i frysen bl a broccoli, blomkål, bönor mm som jag oftast använder beroende på vad jag ska göra. Köper färska med om jag ex ska göra grönsaksmos eller liknande för då blir konsistensen bättre.
Till matlådor på jobbet tillsätter jag de frysta grönsakerna råa (ej uppvärmda). Blir lagom al dente när jag micrar dem sen.
🙂