Färskt eller fryst?

av Cecilia Folkesson

Så vad väljer du? Färskt eller fryst?

3 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

3 kommentarer

Sara 6 december, 2015 - 22:02

Färskt för det mesta!

Svara
Annie 7 december, 2015 - 07:14

Tycker att det är jättebra att du lyfter fram det frysta alternativet, som uppenbarligen är ett riktigt bra sådant!!
Tack för trevlig blogg!!

Svara
Maria 7 december, 2015 - 17:13

Jag har alltid frysta grönsaker i frysen bl a broccoli, blomkål, bönor mm som jag oftast använder beroende på vad jag ska göra. Köper färska med om jag ex ska göra grönsaksmos eller liknande för då blir konsistensen bättre.
Till matlådor på jobbet tillsätter jag de frysta grönsakerna råa (ej uppvärmda). Blir lagom al dente när jag micrar dem sen.
🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More