bali resa med barn canggu

En vanlig morgon på Bali

av Cecilia Folkesson

En snabb sväng till marknaden resulterade i en svintung vattenmelon och ett knippe rambutan. Vill inte ens nämna vad det kostade…

watermelon

watermelon bali

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Charlotte 17 mars, 2015 - 11:14

Ser helt jäkla fantastiskt ut! Bali❤️
Jag har en kort liten fråga. Du har ju stenkoll på allt och var den som fick mig att få upp ögonen för periodisk fasta. Jag började köra pf för en vecka sedan, där jag äter ungefär 1000-1200 kcal i mitt ätfönster mellan 12-20 (10 % K, 45% F, 45% P) Vågen visar +2.5 kg. Är det en sorts fas där kroppen vill hålla kvar lite innan den blir trygg så jag ska fortsätta som jag gjort, eller gör jag något stort misstag? (Orolig, och sorry för raljerande

Svara
Cecilia Folkesson 19 mars, 2015 - 10:21

Det är det 🙂
Låter väldigt lite med 1000 kcal!
Men visst tar det ett tag för kroppen att ställa om sig. Men se över ditt matintag, och kombinera gärna med träning. Lycka till 🙂

// Cecilai

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More