En kick i röven

av Cecilia Folkesson

Nu är det tre dagar kvar till Gif-ruset jag planerat att springa. En plan som gick i stöpet. Tyvärr. Jag åkte på en riktigt manlig förkylning och jag känner mig fortfarande inte helt frisk. Mina lymfkörtlar har varit lite svullna sen dengue-febern och det blev inte direkt bättre av en förkylning. Så jag tar ett vuxet beslut och hoppar detta år. Väldigt tråkigt. Men min kropp kommer antagligen tacka mig!

Så vad gör man? Börjar lugnt med en ny träningskompis: Fitbit Charge.

 

fitbit chargeMäter antal steg, distans, hur länge man sovit, visar vem som ringer, you name it! Och allt synkroniseras till en app. Superenkelt att att sätta dagliga mål och hålla koll på sin statistik. Den gör det roligare att gå i trappor och ta omvägar. Perfekt motivation!

Finns här

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More