funqwear kompressionsstrumpa

Därför är kompressionsstrumpor grymma!

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Funq Wear –

 

Har du nån gång suttit på flyget med svullna fötter? Stått upp på jobbet en hel dag med värkande och ömma ben som resultat? Eller tränar du mycket? Då borde du testa kompressionsstrumpor.

Tidigare när jag flög svullnande alltid mina fötter upp och blev inte normala förrän efter några dagar. För vem ville gå till apoteket och köpa tråkiga stödstrumpor och dra på sig? Funq Wear har nu löst det med snygga kompressionsstrumpor i en massa olika modeller och mönster. Ekologiska och giftfria dessutom!

Nu åker strumporna på redan på flygplatsen och mina fötter och anklar svullnar aldrig upp längre. Så skönt!

Men det är inte bara när man reser som kompressionsstrumpor lämpar sig bra. Jag använder mina även när jag tränar. Strumporna ska minska mjölksyra och vibrationer i musklerna och resultera i att man orkar mer. Efter träning hjälper de musklerna att återhämta sig snabbare och även minska träningsvärk.

 

Då behöver du kompressionsstrumpor

–  När du sitter stilla på ett kontor hela dagarna
–  Eller står/går på ett hårt golv en längre tid varje dag
–  Vid graviditet
–  Vid problem med svullna ben
–  Vid långa flygresor
–  Under och efter träning

 

funqwear kompressionsstrumpa

Så fungerar kompressionsstrumpor

Kompressionsstrumpor eller stödstrumpor som det också kallas motverkar svullnader i benen. De hjälper till att öka blodcirkulationen och transportera syrefattigt blod till hjärtat för att syresättas.

Läs mer om hur kompressionsstrumpor fungerar

 

Ett miljösmart val!

Funq Wear använder i största möjliga mån ekologisk bomull, bambu och merinoull. Alla tryck är gjorda med miljövänlig, giftfri och vattenbaserad färg. Bra för miljön, bra för dig!

 

funqwear kompressionsstrumpa

Ett urval av Funq Wears kompressionsstrumpor som finns i flera olika modeller och massa roliga mönster och färger! Du hittar dem här.

Ange koden GLADAFÖTTER och få 20% rabatt på din beställning. (Gäller rek. utpriser och t.o.m. 14 maj 2017.)

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Kikki 22 april, 2017 - 18:11

Jättesöta stödisar. Jag använder stödisar varje dag dock inte sådär fina. Ska verkligen kolla runt för att se om jag hittar några favoriter att beställa.

Svara
Cecilia Folkesson 8 maj, 2017 - 09:23

Hej Kikki! Kolla de med ananas 🙂

Svara
Sara 23 april, 2017 - 20:12

Jag jobbar som lärare och står och går i princip hela dagarna, kan jag ha dessa varje dag hela dagarna då eller bara ibland eller?

Svara
Cecilia Folkesson 8 maj, 2017 - 09:22

Hej! Du kan ha dessa varje dag!
/ Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More