lchf lunch borås

Dålig vs Bra lunch. Och en superbra kock.

av Cecilia Folkesson

Jag erkänner. Jag är den värsta lunchgästen ever. Jag skäms när det är min tur att beställa. Idag hände det igen.

Dagens lunch bestod av laxburgare eller panerad schnitzel med stekt potatis och ärtor. Ungefär så här lät det idag:

– Är det mycket ströbröd i laxburgare?
– Ja, både ströbröd och mjöl.
– Jaha… Ok, vad har ni utan laktos och gluten?
– Jaaa du, vi kan slänga ihop något med pasta och grönsaker.

Redan där förstod jag att detta skulle bli en av mina jobbigare beställningar. Pasta? Glutenfritt? Jaha…

Men sen kom kocken till undsättning.
– Vad vill du ha? Ska jag steka en lax åt dig? Med lite wokade grönsaker till?

 

Bästa kocken! I lunchruschen och allt.

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Marja - Baka Sockerfritt 1 februari, 2013 - 18:50

Vilken härlig kock, din lunch skulle jag föredra framför den första vilken dag som helst!

Svara
Anna 1 februari, 2013 - 18:53

Känner igen det men känns ändå så bra när det blir lyckat tillslut, är ALLTID värt krånglet. Och förvånar mig över alla servitriser som inte förstår o inte vet vad kolhydrater är el vad gluten innebär :O Hur många gånger har jag inte fått in bröd också fast hag stått och förklarat varför jag vill att de tar bort potatisen/pastan… Trevlig helg! 🙂

Svara
Emilie 1 februari, 2013 - 19:16

Fördelen med att jobba på lunchrestaurangen och inte bry sig om kockarnas suckar, då kan jag fixa egen pizzasallad, dressing osv eller annat tillbehör 🙂

Svara
Malin 1 februari, 2013 - 21:05

Tummen upp!!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More