Dags för 9 km sankmark, dy och snår!

av Cecilia Folkesson

Efter ett års uppehåll är det återigen dags för GIF-ruset. 9 kilometer genom sankmark, dy, mossar, hinder och containrar fyllda med iskallt vatten. Förra gången jag sprang var jag mitt mest vältränade jag. Crossfit var och varannan dag, PT, och skogslöpning. Då sprang, vadade, klättrade och kröp jag på under timman, vilket jag VÄLDIGT nöjd med. Och detta är det absolut roligaste jag gjort i träningsväg.

Detta året är det precis tvärt om. Har inte sprungit någonting alls. Inte tränat direkt heller. Om inte skogspromenader räknas… Nu har jag drygt två veckor på mig att förbereda mig mentalt för detta. Känns inte som det är någon vits att börja hets-träna innan, utan jag kör otränad. Det kanske är psyket som gör det? Klarar jag detta under timman ska jag bada i champagne när jag är klar!

Är du ledig och i närheten av Borås den 3 oktober, häng med!

Här anmäler du dig

 

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Carina Lund 16 september, 2015 - 14:37

Verkar väldigt kul och utmanande. Hoppas det dyker upp nåt liknande här nere i Skåne.

Svara
Cecilia Folkesson 16 september, 2015 - 20:58

Åk upp hit och var med! 😉

Svara
Isabella Bassetti 17 september, 2015 - 12:11

Strongt! Springer själv tjurruset som är något liknande i Stockholm den 4 oktober. Det är både kul och mentalt stärkande när man genomfört dessa lopp! Kul, lycka till och kör hårt:)

Svara
Cecilia Folkesson 19 september, 2015 - 13:13

Kul! mentalt stärkande blir det verkligen (om jag kommer i mål vill säga 🙂
Lycka till på tjurruset!

// cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More