Dagens tips

av Cecilia Folkesson

Hittade 900 gram kokoschips på Ica för 55 kr. Perfekt snack, perfekt i müsli, perfekt att toppa salladen med. Perfekt till allt!

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Ulrika 14 april, 2014 - 17:21

Lite off topic nu men har bläddrat lite i din blogg och sett att du haft utmaningar för att få en vältränad mage och att flera som är/nyligen varit gravida frågat om råd kring magövningar. Vill tipsa om en bra app som finns numera som heter “Mammamage” som ger stegvis magträning som även kan hjälpa till att få ihop en ev. kvarstående magmuskeldelning. För de flesta är plankan för tung att köra igång med direkt – risken är stor att man kopplar in fel muskler och att de inre magmusklerna därmed inte lär sig att kopplas in automatiskt. Hade en kvarstående delning mellan mina magmuskler på ca 2.5-3 fingerbredder som mest mellan mina graviditeter och väntar nu barn igen. Hann inte få ihop delningen något mellan graviditeterna så jag har haft delningen nu sedan 2010 så får se om jag får ihop den, men märkte iaf en stor skillnad på funktionen i de inre musklerna sedan jag lärde mig hitta rätt med appen. Även om jag hade ganska mycket putmage kvar så lyftes magen av träningen under den tid jag hann träna mellan graviditeterna och magen höll iaf för diverse lite mer avancerade yogaövningar. Så Mammamage är mitt tips. 🙂 Gör man rätt från början efter en graviditet är chansen som bäst att man slipper problem med kvarstående delning och svaga inre muskler.

Svara
Emma 14 april, 2014 - 19:34

Köpte också den för ett tag sedan. Brukar annars göra egna chips men det är väldigt bekvämt att kunna köpa. Dessutom extremt prisvärt!

Svara
Ellen 14 april, 2014 - 21:14

Det är verkligen smaskens 🙂

Svara
Fia 15 april, 2014 - 17:38

Hej, vet inte om du skrivit om detta förut, men tar du några tillskott såsom D-vitamin, magnesium o Omega 3 nu när du är gravid? Jag är precis i början av min graviditet och vet inte om jag får äta tillskott som tidigare? vet du? Tacksam för svar.
Kram S

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More