Boktips!

av Cecilia Folkesson

Det släpps många bra kokböcker nu. I dagarna släpptes Good Mood Food. Massa lättlagade och inspirerande recept utan gluten, mejerier och socker.

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

åsa i åsele 4 oktober, 2015 - 15:43

Hej jag har en fundering som Du kanske kan svara på,

Jag som är allergisk mot mandel, nötter, stenfrukter och glutenöverkänslig har reagerat på att i många recept vare sig det är LCHF eller “utan gluten, mejerier och socker” så ingår mandelmjöl, nötter är favoriten då det gäller mellanmål liksom fullkornsprodukter ofta rekommenderas,
min fråga:

Är Ni inte medveten om att så många är allergiska mot nötter, det är ju nästan lika vanligt med nötallergi som glutenintolerans.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More