Här hittar du allt från recept på nyttig och glutenfri mat för hela familjen
till inspiration inom naturlig skönhet, hälsa och träning.
Jag som skriver heter Cecilia Folkesson, är utbildad kostrådgivare och
mamma till 3 småkillar. Brinner för ekologiskt, naturlig mat, barfotalöpning
och resor.
Hej jag har en fundering som Du kanske kan svara på,
Jag som är allergisk mot mandel, nötter, stenfrukter och glutenöverkänslig har reagerat på att i många recept vare sig det är LCHF eller “utan gluten, mejerier och socker” så ingår mandelmjöl, nötter är favoriten då det gäller mellanmål liksom fullkornsprodukter ofta rekommenderas,
min fråga:
Är Ni inte medveten om att så många är allergiska mot nötter, det är ju nästan lika vanligt med nötallergi som glutenintolerans.
1 Kommentar
Hej jag har en fundering som Du kanske kan svara på,
Jag som är allergisk mot mandel, nötter, stenfrukter och glutenöverkänslig har reagerat på att i många recept vare sig det är LCHF eller “utan gluten, mejerier och socker” så ingår mandelmjöl, nötter är favoriten då det gäller mellanmål liksom fullkornsprodukter ofta rekommenderas,
min fråga:
Är Ni inte medveten om att så många är allergiska mot nötter, det är ju nästan lika vanligt med nötallergi som glutenintolerans.