bacon i ugn

Bästa bacontipset

av Cecilia Folkesson

Matos och fettstänk kan va bland det värsta som finns. Men det finns såklart en lösning på detta:

– Lägg baconet på ett bakplåtspapper
– In i ugnen 8-10 minuter på 200°C.

Klart!

5 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

5 kommentarer

Ekofilosophie 7 oktober, 2015 - 19:03

Smart! Jag steker nästan allt kött i ugnen, i alla fall när jag tillagar stora mängder. Ska jag bara steka varsin köttbit till mig och sambon så blir det gjutjärnspanna och smör som gäller 🙂

Svara
My 8 november, 2015 - 19:58

Bästa tipset! Första gången jag kunde göra bacon till en stor brunch utan dra igång brandlarmet 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 8 november, 2015 - 20:44

haha! Tur 🙂

Svara
Carina 15 maj, 2018 - 20:35

Hjälp mig! Jag kanske är konservativ nu men för mig har bacon inget med naturlig mat och hälsa att göra. Har bara hittat bacon med massa tillsatser o aromer Upplys mig gärna
Jag letar ofta recept på din sida o gillar den verkligen ☺❤

Svara
Cecilia Folkesson 21 maj, 2018 - 08:45

Hej Carina,
Du har rätt. Denna sida var mest inriktad på LCHF tidigare, därav bacon 🙂

Ha en fin dag,
Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More