bärpaj med kokos

Barnens bärpaj med kokos och nötter

av Cecilia Folkesson
Bärpaj med kokos och nötter

Blandade bär
Vi hade blåbär, hallon och rabarber

Smuldeg
100 gram smör Eller kokosolja
0,5 dl kokosmjöl
0,5 dl kokos
0,5 dl glutenfritt havregryn (kan bytas ut mot mandelmjöl)
0,5 dl blandade nötter
1-2 msk sötning. Kan uteslutas

Gör så här: 
Sätt ugnen på 225°C. Blanda alla ingredienser till smuldegen. Häll i bären i en form och klicka ut smuldegen över bären. In i ugnen i ca 20 minuter.

 


bärpaj med kokos glutenfri
bärpaj med kokos glutenfribärpaj med kokos glutenfri

 

FÖLJ HÄR!

Gillar du sidan? Följ mig gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Marja - Baka Sockerfritt 17 juli, 2014 - 10:19

Det ser ut som en riktigt somrig och fräsch paj, bakad precis som jag vill ha den!

Svara
Katarina 18 juli, 2014 - 08:32

Gud så gott!
Kan man byta ut smöret mot kokosolja tror du? Hur myckket tror du man behöver? I dl mått 🙂

Om man inet smälter kokosoljan borde det ju funka.

Kram

Svara
Cecilia Folkesson 19 juli, 2014 - 09:31

Det funkar absolut! Jag hade tagit något mindre kokosolja dock. Kolla även detta recept:
https://www.ceciliafolkesson.se/2013/07/16/jordgubbspaj-med-kokosgradde-paleo-style/

Lycka till 🙂

Svara
Maria Hernborg 7 november, 2014 - 14:33

Jag bakade denna i lördags och bjöd väninnorna på, den gjorde succé!!! Jag gjorde lite mer “gucka”, hade i lite solrosfrön och använde frysta ekologiska bär från Ica, en banan och en Sharon. Till pajen serverade jag grekisk fet yoghurt blandad med lite vispgrädde och en dutt av kokossocker (vill inte skrämma bort de sockerberoende innan de ens har hunnit bli frälsta;) )
Jag är så glad att jag har hittat din blogg!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More