Bacon och spenat innan CrossFit

av Cecilia Folkesson

Idag är dagen med stort D. I alla fall om man inte tränat på nästa 3 veckor… Laddade med massa bacon och spenat. Känner mig fortfarande slö efter allt penicillin, men ett “lite lugn” crossfit borde jag palla. Återkommer.

 

Du kanske även gillar detta

6 kommentarer

Petra - Jag & mitt liv med barn, LCHF och träning 6 november, 2012 - 16:17

Jag tänkte faktiskt också åka iväg och träna lite ikväll på gymmet. Är inte helt ok i bihålorna ännu, men tog sista tabletterna penicillin igår så lite styrketräning ska jag väl klara av i alla fall. Ha en trevlig kväll!

Svara
Cecilia Folkesson 6 november, 2012 - 22:34

detsamma! avslutade min kur igår också.

Svara
Fredrik 6 november, 2012 - 16:36

Är det stuvad spenat? Blev sugen på det nu, men har en korv i ugn som ska ätas upp först 🙂 Ta det lungt på träningen!

Svara
Terese 7 november, 2012 - 08:33

Spenat är gott. Jag gjorde LCHF-paj igår kväll med spenat, kassler, purjolök och färska champinjoner. Det var mums! 🙂

Svara
Sofia 15 november, 2012 - 09:02

Men vilken snygg kofta!!! Även fast den här bloggen handlar om annat, hehe, så tycker jag att du har en otroligt snygg och avslappnad stil! 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 15 november, 2012 - 21:02

Åh, tack så mycket!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More