Äggburgare

av Cecilia Folkesson

Då var vi där igen. Jag har förätit mig på ägg. Ska laga mat. Vad blir det?
ÄGG.

Fast detta blev faktiskt väldigt gott. Tog det jag hade i kylskåpet. Barnen sov och mannen spelar fotboll. Bra. Då kan man laga vad som helst.

Äggburgare med spenat, och parmesan
2 ägg
Färsk spenat
1 tomat
Några champinjoner
2 vitlöksklyftor
Cashewnötter
Salt och peppar

Stek äggen var för sig, tex i kokosfett. Skär tomater och champinjoner och hacka vitlöken. Stek detta när äggen är klara. Häll i lite cashewnötter och salta och peppra. Lägg ett ägg i botten och lägg på röra och massa riven parmesan. Lägg på det sista ägget. Klart!
Ni som kör paleo kan ju skippa osten.

Enjoy!

20120808-221252.jpg

20120808-221302.jpg

20120808-221311.jpg

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Kenth 8 augusti, 2012 - 22:51

Tror jag såg dig på Ellagården igår lunchtid – gröna byxor?
Följer din blogg o tycker du är grymt duktig!
../Kenth

Svara
Cecilia Folkesson 8 augusti, 2012 - 22:55

Haha, ja det var nog jag. Tack så mycket 🙂

Svara
Åsa 9 augusti, 2012 - 09:09

Bra tips! Det där med ägg är så konstigt. Jag kan inte äta omelett längre eller hårdkokta ägg – bara tanken på det får mig att må illa. Men stekta ägg och kokta som är lite krämiga i gulan, det går alldeles utmärkt 🙂 Tur det, för ägg är ju ett svårslaget livsmedel!

Svara
Cecilia Folkesson 13 augusti, 2012 - 21:28

Visst är ägg det absolut bästa! Nu är jag på det igen 😉

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More