bodystore 5 favoriter

5 favoriter från Bodystore

av Cecilia Folkesson

– I samarbete med Bodystore –

 

Älskar att äntligen ha fått lite ordning och reda hemma. Och ÄLSKAR att hämta ut paket från Bodystore! Här hittar du fem av mina favoriter. (Jag har såklart fortfarande kokosoljan som stående favorit, och även dessa produkter som finns i min mini shop)

Hos Bodystore.com får du alltid prisgaranti, fri frakt, fria returer och snabb leverans!

 

På söndag kommer jag dela mina hudvårdstips – missa inte det.

 

bodystore glutenfritt bröd chiaRenée Voltaire Glutenfritt Bröd

Detta färdigskivade bröd brukar jag ha hemma när jag inte har bakat eget. Jag rostar det och toppar med avokado, tomat, färsk basilika och ringlar över lite ovilja + salt och peppar – SÅ GOTT!

Köp Renée Voltaire Glutenfritt Bröd här

 

bodystore greenscents giftfri rengöringGreen Scents Allrengöring Örter

Tänker du på vad du använder när du städar hemma? Hur härligt är det att spraya ett matbord fullt av giftiga ämnen? Greenscents ekologiska allrengöring innehåller endast biologiskt nedbrytbara ingredienser, fri från sulfater och konstgjorda doftämnen. Bra för både miljön och familjen!

Köp Green Scents Allrengöring här

 

bodystore peanutbutter urtekramUrtekram Peanut Butter Crunchy

Enligt mig det absolut godaste jordnötssmöret! Ekologiskt och innehåller endast jordnötter himalayasalt. Jag använder det i smoothies, nicecream, på mörk choklad och i selleristänger.

Köp Urtekram Peanut Butter Crunchy här

 

bodystore näringsjäst sesamesanRenée Voltaire Sesamesan kryddmix

En vegansk kryddmix med näringsjäst, rostade vita sesamfrön, torkad grönkål, cayennepeppar och salt. Jag toppar det mesta med denna: sallader, avokado, stekta grönsaker och zoodles. Och den smakar faktiskt likt parmesan! Så likt att till och med Zion 10, som älskar parmesan gillar den.

Köp Renée Voltaire Sesamesan kryddmix här

 

bodystore cleaneating chiaknäckeClean Eating Ekologiskt Chiaknäckebröd

Ekologiskt knäckebröd med chia. Gott som tillbehör eller som frukostknäcke med massa mosat ägg med smör, salt och peppar.

Uppdatering: Jag missade att detta knäckebröd faktiskt innehåller gluten. Men är man inte så noga med det är det ett väldigt bra alternativ till vanligt knäcke då det kolhydratsfattigt.  

Köp Clean Eating Ekologiskt Chiaknäckebröd här

 

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More