Ekologiska-natpasar
avokadobrownies glutenfria

Baka med avokado är en superbra idé. Avokado kan ersätta mejeriprodukter i vissa recept och gör inte bara bakverk nyttigare utan även krämigt goda! Vet inte om man ska kalla det  fördel eller nackdel att det inte smakar avokado…

 

Tips!
Avokado är även perfekt att blanda i smoothies och smoothiebowls. Jag brukar mixa i avokado i barnens bärsmoothies. Det blir lite samma effekt som med banan. Inte lika sött, men lika krämigt. Eftersom avokado innehåller bra fetter så mättar dessa smoothies bättre än om man har i banan.

 

4 nyttiga och goda recept med avokado:

avokadokulorChokladkulor med avokado

 

Nyttig nutella med avokado

Nutella på avokado

 

brownies med avokado glutenfriaChokladbrownies med avokado

 

chokladmousse avokado lakritsChokladmousse med avokado och lakrits

 

Avokado – Därför är det så bra!

Nyttiga fetter som mättar bra
Innehåller massa bra näringsämnen
Rikt på fibrer och antioxidanter

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

4 kommentarer

  1. Hej ! Väldigt mumsiga recept ! Tummen upp för alla dina recept, och att dessa är hälsosamma. TACK ! Avokado är så härlig god och hälsosam och passar att användas till nästan allt ; ) Jag skulle bara önska att dina recept skulle kunna bara “skrivas” ut med skrivaren, skulle det vara möjligt ? Tack för det fina blogg som du har och är mycket inspirerande. Hälsning Paula <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*