Ekologiska-natpasar
mejerifri blåbärssmoothie med avokado

Dags att lura barnen igen. Otis är med på noterna och äter det han blir serverad. Men de andra två. Helt omöjliga med gröna saker. (Läs grönsaker) Eller kryddor med grönt i också för den delen. Dom tror inte att dom gillar avokado heller. Om dom bara visste…

Blåbärssmoothie med avokado

1 dl blåbär
3 dl nötmjölk (cashew/mandel/kokos)
1 avokado
Vaniljpulver

 

smoothie

Gör så här: Stavmixa allt. Finns det barn i hushållet, göm undan avokadon och häll upp exakt lika mycket. Väldigt viktigt med om man vill undvika nacksving och bitmärken.

 

5 kommentarer

 1. Hej Cecilia! Tack för en bra blogg. Är vilse i preventivmedel djungeln och tänkte höra vad du har för tankar om Natural Cycels? Funkar det som du hade tänkt dig och hur många gröna dagar får du per månad? Övervägde du något annat hormonfritt alternativ, t.ex. kopparspiral innan du bestämde dig? Vore väldigt intressant med ett inlägg om detta. Tack på förhand! /Josefine

  1. Hej Josefine!
   tack, kul att höra 🙂
   Jag övervägde inga andra preventivmedel än Natural Cycles. Älskar det! I början har man inga gröna dagar (förutom de dagar man har mens) Men efter några månader av daglig och korrekt mätning får man fler och fler gröna dagar. Jag trivs jättebra med detta! Lycka till 🙂
   // Cecilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*