”kokosnötsskålar”
avokadoyoghurt med husk

– I samarbete med HUSK –

 

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om HUSK och hur det kan hjälpa dig som har problem med magen. En tredjedel av oss svenskar lider av magproblem som förstoppning, diarré, magsmärtor och uppblåst mage.

HUSK är ett naturligt kosttillskott gjort på psylliumfiber. Det finns i två varianter: HUSK Mage i balans Classic som endast innehåller psylliumfrön och HUSK Mage i balans med mjölksyrabakterier. De kan hjälpa både hårda och lösa magar och har effekt redan efter 3 dagar!

 

Så tar du HUSK

HUSK med mjölksyrabakterier finns i pulverform, både i burk och i smidiga portionspåsar. HUSK Classic finns både som kapslar och i pulverform. Kapslarna tar du med ett glas vatten och pulverform kan du blanda ut i vatten, juice eller som här, i en smoothie!

Jag har själv haft problem med magen under en längre tid och undviker idag både mjölkprodukter och gluten och är noga med probiotika/mjölksyrabakterier. Och min mage mår så mycket bättre! Tarmflora är superviktig eftersom 70% av vårt immunförsvar finns i tarmen.

Här kommer ett recept på en mjölkfri yoghurt med HUSK gjord på avokado, banan och bär:

 

avokadoyoghurt med husk

Avokadoyoghurt med HUSK mjölksyrabakterier

0,5 banan
1 avokado
1 näve hallon
1 msk kokosolja
1 skvätt kokosmjölk eller annan nötmjölk
1 rågad tsk HUSK
1 nypa vaniljpulver

Gör så här:
– Mixa banan, avokado, hallon, kokosolja och vaniljpulver med stavmixer eller i matberedare.
– Späd med nötmjölk tills lagom konsistens.
– Blanda i HUSK.
– Toppa med färska bär, nötter, frön och kokosflingor.

 

avokadoyoghurt med husk

HUSK hittar du på apotek och hälsofackhandeln.

Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

 

Total
76
Shares

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*