”kokosnötsskålar”
resa bali landvetter

Min tanke var att januari skulle inledas med massa nya recept och tips inför ett nytt och hälsosamt år. Det blev inte riktigt så…

Vi tar det från början.

 

Julresan som blev kaosresan

Det började som jag skrivit tidigare, med förseningar, borttappade väskor, sjukdomar, antibiotika, akutbesök och solsting. Och lite åksjuka som resulterade i en nedspydd bil. (Tur att Balineser är så otroligt glada, possitiva och hjälpsamma, inte en sur min när vi satt i spyor dryga timmen tillbaks hem.)

Hemresan gick otroligt bra! Barnen sov nästan hela vägen och min totalförstörda väska blev enkelt utbytt mot en ny på Landvetter och innehållet var oskadat. Oturen hade vänt!

Fast vår nyvunna tur försvann rätt snabbt när vi kom hem och insåg att vårt hus hållit musfest under tiden vi varit borta. Så mycket kaos att städa upp att vi inte märkte att en väska saknades. Den väska vi alla var överens att vi hade i ankomsthallen och den väska som var allra mest betydelsefull. Den väska med mina två datorer, två systemkameror, 1 Go Pro och ALLA mina minneskort. DEN VÄSKAN fanns inte med.

Paniken jag upplevde då kan man väl sammanfatta “ganska omfattande”. Jag såg alla mina jobb försvinna, alla bilder och inte minst min bokföring som jag varit klantig nog att spara lokalt. Och för att inte prata om vad denna utrustning var värd!

Medans jag låg på badrumsgolvet och grät i fosterställning åkte Johan i ilfart tillbaks till Landvetter. Och vad stod inte och väntade på hittegodsavdelningen om inte min väska!

Vågar man tro på tur nu?

 

 

Total
50
Shares

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*