”kokosnötsskålar”
nyttig ischoklad kokosolja

– Innehåller annonslänkar –

 

Ischoklad är väl det julgodiset som blir allra godast genom att göra det nyttigt.

Byt det ohälsosamma kokosfettet i silverförpackning mot ekologisk kallpressad kokosolja och ersätt blockchokladen mot riktig 70% mörk choklad. Så mycket nyttigare, och ännu bättre: Så mycket godare! Gillar man inte kokossmaken kan man välja en kokosolja utan smak och doft.

Nyttig ischoklad

100 gram kokosolja
100 gram mörk choklad

Gör så här:
– Smält chokladen i vattenbad och rör i kokosoljan.
– Häll i formar och förvara i kylskåpet.

 

nyttig ischoklad kokosolja

Förslag på smaksättningar:

– 1 msk lakritspulver
– 1 krm vaniljpulver + torkade bär (blåbär, granatäpplekärnor, gojibär etc)
– Nötter och russin
– En nypa havssalt

 

Alla mina julrecept hittar du här

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!

 

Total
200
Shares

8 kommentarer

  1. Kan man ha dem framme i rumstemperatur eller smälter de då? Tex om man har bjudning o de står framme kanske 3 timmar eller liknande?

  2. Hej! Jag läste för ett tag sen i ett (fråga och svara) inlägg om att du hade tänkt fota lite i ert hus och skriva om super compact living. Vi funderar själv på att flytta ut i en “mindre” stuga så jag är så nyfiken på detta inlägg 🙂 Har du skrivit ett eller är det på gång? Vänligen Cassandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close