Ekologiska-natpasar
semester barn

Som vanligt tycker man att idéer är som bäst precis när man kommer på dem. Sen går det några dagar och man börjar fundera över vad man har gett sig in på. Kvällen innan, precis nu, känns det som en väldigt ogenomtänkt idé. (Precis som den där flygresan på 25 timmar med två små barn varav en inte hade egen stol och planet var smockfullt.)

Vi ska alltså tälta imorgon. Jag och småkillarna. Utan Johan som annars brukar styra upp och fixa mina impulsiva utfall. Minst två nätter har jag lovat killarna. Känns som detta bara kan sluta i kaos… Fast förra resan med tält till Italien var ju faktiskt över all förväntan.

Getterön, here we come! Och låt det bli sol, en ledig tältplats och ännu bättre, el på tältplatsen.

 

2 kommentarer

  1. Jag brukar sällan kommemteta men alltså jag måste säga att wow vad jag tycker du är cool och modig som ger dig på att tälta med tre små barn. Nomineringen till årets mamma borde komma på posten snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*