choklad- och madelsmörsrutor

3-ingredienser lördagsgodis. Ekologiskt, supersnabbt och extremt gott!

Chokladrutor med mandelsmör och kokos
100 gram mörk choklad
Några skedar mandelsmör
1 dl rostade kokoschips

1. Smält 2/3 av chokladen i vattenbad och bred ut en ruta, ca 10×10 cm på bakplåtspapper och låt stelna.
2. Bred på mandelsmöret på chokladplattan.
3. Smält resten av chokladen, häll i kokoschipsen och rör runt tills chipsen är chokladtäckta. Bred ut på mandelsmöret.

Låt stelna. Skär rutor och förvara i kylskåp.

 

Total
6
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

5 kommentarer

  1. Hej!
    Är tvungen och tacka för bra recept!
    Alla recepten jag provat från dig har blivit favoriter. Ha en bra helg!
    /Josefin

  2. Tack för tips med choklad/kokoschips. Har en påse stående (från Katrin Z), och inte kommit på något bra sätt att äta dom. Inte särskilt gott rakt av som snacks.
    Ditt recept ska jag testa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Close