”kokosnötsskålar”
choklad- och madelsmörsrutor

3-ingredienser lördagsgodis. Ekologiskt, supersnabbt och extremt gott!

 

Chokladrutor med mandelsmör och kokos

100 gram mörk choklad
Några skedar mandelsmör  [annonslänk]

1 dl rostade kokoschips [annonslänk]

Gör så här:

  1.  Smält 2/3 av chokladen i vattenbad och bred ut en ruta, ca 10×10 cm på bakplåtspapper och låt stelna.
  2. Bred på mandelsmöret på chokladplattan.
  3. Smält resten av chokladen, häll i kokoschipsen och rör runt tills chipsen är chokladtäckta. 
  4. Bred ut på mandelsmöret.

Låt stelna. Skär rutor och förvara i kylskåp.

 

Total
18
Shares

5 kommentarer

  1. Hej!
    Är tvungen och tacka för bra recept!
    Alla recepten jag provat från dig har blivit favoriter. Ha en bra helg!
    /Josefin

  2. Tack för tips med choklad/kokoschips. Har en påse stående (från Katrin Z), och inte kommit på något bra sätt att äta dom. Inte särskilt gott rakt av som snacks.
    Ditt recept ska jag testa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*