Ekologiska-natpasar
paleo-nachos

Dessa paleo-nachos passar perfekt till fredags-tacosen. Inga konstiga tillsatser och går supersnabbt att göra! Gör en god hemmagjorda salsa, snabb-picklad rödlök, sötpotatisaioli eller cashew sourcream. Och glöm inte att hacka upp massa koriander och lime!!

 

Paleo-nachos

2 dl mandelmjöl
1 äggvita
0,5 tsk salt
0,5 tsk paprikapulver
0,5 tsk vitlökspulver
0,5 tsk spiskummin

  1. Sätt ungen på 175°C.
  2. Blanda ihop alla ingredienser och kavla ut tunt mellan två bakplåtspapper.
  3. Skär bitar och grädda 10-15 min.

 

FÖLJ HÄR!

Gillar du sidan? Följ mig gärna på FacebookBloglovin’ eller Instagram

 

6 kommentarer

  1. Jaaaa! Vilket bra tips. Älskar tacos men saknade chipsen. Problem löst tack vare dig!

    Också tack för en mycket inspirerande och bra blogg!

  2. Jag är rätt osmidig i köket men det här lätt väldigt intressant! Alltså bakplåtspapperen, tas det översta bort innan ugnen eller hur funkar det i ugnen? :S

  3. Hej! Jag testade dom här, smaken var jätte god men mina blev aaaldeles för torra. Det jag hade gjort annorlunda var att jag tog 1dl mandelmjöl och 1dl kokosmjöl då jag inte hade tillräckligt. Kan detta vara felet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*