Vi hade världens bästa thai-ställe i stan tidigare. Man kunde be om både wookade grönsaker och grytor utan socker. Generellt var maten väldigt bra och relativt sockerfri. Massa bra ingredienser istället för massa socker, salt och dåliga oljor.
Men det stället fanns tydligen inte kvar efter semestern. Typiskt! Så det blev grannstället runt hörnet. Jag var nöjd och trodde jag gjorde bra val med massa grönsaker och kycklingfärs med basilika.
Men det tog inte lång tid innan magen var uppsvälld à la femte månaden. Sockerchocken var ett faktum.
Lurad.
4 kommentarer
Påminner om Pauluns “nyttiga!” och “hälsosamma” produkter. Innehåller mycket kolhydrater=socker. Har kollat igenom hans produkter och det är skrämmande.
Ja fy! Det är värt ett inlägg. Tack för tipset!
Kan man inte bli uppsvälld av för mycket MSG(Monosodium glutamate) också? Brukar väl vara mycket av det i thaimat?
Åh nej! säg inte det! Jag har redan ångest 😉