Här kommer en favorit i repris!
Lchf knäckebröd
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrön
2 msk pofiber
1 msk fiberhusk
2 msk kokosfett
2,5 dl kokande vatten
0,5 tsk salt
Blanda ihop alla torra ingredienser. Koka upp vattnet och häll i kokosfettet.
Blanda ihop allt och låt stå i ca 20 min. Kavla ut på bakplåtspapper och grädda i ugnen i 50 minuter på 150°C. Skär i bitar med kniv eller pizzaslicer eller bryt isär, och lägg på galler på eftervärme i ca 40 min.
Enjoy!
5 kommentarer
Det fastnade (som vanligt) i bakplåtspappret! Vad gör jag för fel?
om du har kokosfett i borde det inte fastna. Är du säker på att du inte råkat ta smörgåspapper? det funkar nog inte, fast det ser ju likadant ut 🙂
Testar att göra detta idag, för första gången.
Hej! Går det lika bra att använda kokosolja? Jag har “Kokosolja, Kallpressad Virgin” från Kung Markatta hemma.
Samma sak 🙂