När kylen gapar tom och man inte orkar åka och handla…

Glutenfria frallor med tranbär
0,5 påse ekologisk brödmix [adlink]
ca 4 dl ljummet vatten
1 msk kokosolja [adlink]
En näve tranbär

Gör såhär: Blanda mixen enligt anvisning. Tillsätt kokosoljan och tranbären. Rulla 8-9 bollar och toppa med vallmofrön. In i ugnen efter anvisning på påsen. 

 

 

Skrivet av

Jag som skriver heter Cecilia Folkesson och bor med man och 3 småkillar på landet utanför Borås. Är Lic. kostrådgivare och har stor förkärlek till ekologiskt, naturligt och barfotalöpning.

9 Kommentarer

  1. Tack för tipset!
    Ska ha med fika till jobbet i veckan och 2 kollegor är glutenintoleranta så dessa passar ju perfekt!

  2. Great med dessa grymma tips till oss småbarnsföräldrar som inte hinner odla,skörda,mala och baka själva

    • Great med dessa grymma tips till oss småbarnsföräldrar som inte hinner odla,skörda,mala och baka själva

  3. Men herregud jag försöker igen 🙂 Är denna brödmix snäll mot din mage? Jag är lite skeptisk till havre och majs, men å andra sidan kunde jag tidigare trycka ett baconpaket men vågade äta ett äpple från trädgården 😉

Skriv en kommentar

Close