juicedetox

Veckans bästa!

av Cecilia Folkesson

Ny vecka – ny lista! På Instagram hittar du som vanligt “Veckans Gröna” så glöm inte att följa mig där!

 

Veckans utmaning

Nästa vecka kör jag igång med “Veckans Utmaning”. Den presenteras onsdagen innan i nyhetsbrevet som kommer mailas ut varje onsdag från och med denna vecka. Då har du bra med tid att förbereda dig! Om du inte redan prenumererar kan du gör det här. Och häng med på instagram under hashtaggen #veckansutmaning18

 

Tjuvstartar Veckans Utmaning med juicedetox

Jag har tjuvstartat lite med en veckas juicedetox. Jag gjorde ett liknande upplägg förra året, du kan läsa mer om det här.

Detta är alltså ingen juicediet med goda juicer, utan dessa juicer är gröna och anpassade för att rensa kroppen. Man dricker enbart vatten mellan juicerna (ca 8 juicer om dagen). Juicerna pressas genom en slowjuicer och jag hämtar mina färska varje dag från Rawfood Café. Dagens dunk innehöll 2 liter grön juice med bland annat chlorella och ingefära.

 

Mina mål med min juicedetox

– Få sockersuget under kontroll
– Enklare komma in i bra matvanor
– Mindre kaffe (Noll kaffe under 7 dagar)

Det här med vikten struntar jag i. Man kommer såklart gå ner i vikt under dessa dagar, men de flesta kilon går man upp igen när man börjar äta vanligt.

 

Veckans ljudbok

Jag har flera gånger rekommenderat “En helt vanlig familj” som min senaste favorit. Nu när jag lyssnat klart på den har jag börjat lyssna på Domaren av Dag Öhrlund. (Samma författare som skrivit om kommissarie Truut och om Silfverbielke.) En väldigt speciell röst som läser boken, och så himla spännande! Verkligen en bok där man längtar till att gå en promenad eller åka bil för att få lyssna mer!

Klicka här för att lyssna på hur många ljudböcker du vill under 30 dagar! Ingen bindningstid, inga pengar dras under provperioden och du kan avsluta när du vill! (Erbjudandet gäller nya medlemmar.) [Annonslänk]

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More