solskydd eco cosmetics lovea

Välj giftfritt solskydd till hela familjen i sommar

av Cecilia Folkesson

– Innehåller annonslänkar –

 

Solen är väl aldrig så efterlängtad som den är nu! Vi fick några dagar, eller till och med veckor där man kunde sitta ute och äta, ha shorts och äta glass utan att få brain freeze.

Tyvärr har våra baliresor resulterat i badkrukesymptom och en allmän otacksamhet över temperaturer under 25-gradersstrecket hos barnen. Men men. Dom får lära sig. För någon Bali-resa ser det inte ut att bli.

Jag hade hittat den perfekta resan efter konstens alla regler. Väntade 1 dag med att beställa. EN DAG!!! Och då var resan med bra flygtider redan 5000 kronor dyrare. Och som om det inte var nog, när man klickade vidare från söksidan uppdaterades flygtiden från 25 timmar till 35. Och det är helt orimligt med 3 barn. Så surt då jag redan planerat hela julen och nyår i mitt huvud. Jaja. jag har satt en prisbevakning och nu hoppas jag priset ska gå ner. Vilket mest sannolikt absolut inte kommer hända på grund av tidpunkten…

 

Välj giftfria solskydd till hela familjen i sommar

Så nu hoppas vi på massa sol i sommar så vi ändå får användning för dessa härliga solskyddsnyheter! Tänk på att välja giftfria solskydd med fysikaliskt filter och fria från parabener, nanoteknik, syntetiska parfymer och konserveringsmedel.

De senaste åren har vi använt Eco cosmetics. Både på oss vuxna och på barnen. Men de har varit krånglig att stryka ut. Jag har löst det genom att blanda i lite olja vid på-strykning. Men nu är detta löst!!!

 

solskydd eco cosmetics loveaDessa är helt ok att använda på barnen då de inte innehåller allt gift de “vanliga” solskyddskrämerna gör. Anledningen att det finns speciellt solskydd för barn gissar jag är att de inte innehåller riktigt lika mycket skit och på grund av merförsäljning förstås. Ofta gör man ju inte ens åt allt solskydd under 1 år. Speciellt inte när man köper olika till barn och vuxna. Och man bör slänga sina solskydd efter 1 år.

 

solskydd eco cosmetics lovea

Solskydden från vänster till höger (Som på bilden ovan.) 
Nr 1. Eco Cosmetic Gel är perfekt för ansikte. 
Nr 2. Eco Cosmetic Spray Oil Passar bra till hela kroppen. Lätt att stryka på!
Nr 3. Lovea Kids SPF 50 Hög solskyddsfaktor, väldig vattenfast, inte riktigt lika lätt att stryka på, men tänk: “Giftrfritt – så väldigt värt” Bra att ha med till förskolan!


Gillar du sidan? Följ mig gärna på Bloglovin’ eller Instagram

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More