Perfekt tillbehör till middagen:
Tomat och avokadosallad med mynta
Cocktailtomater
Gurka
Avokado
Olivolja
Citron
Mynta
Salt+peppar
Skär grönsakerna och ringla över olivolja och pressad ekologisk citron. Krydda med mynta, salt och peppar. Låt stå i kylen tills resten av maten är klar.
Om varför man bör välja ekologiska citroner
4 kommentarer
ser sjukt god ut! mynta var dock nytt, har gjort denna typ av sallad med koriander förut. måste testa med myntan!
Koriander och lime är fortfarande bäst!
Hej och grattis till lilla Otis! Jag hittade din blogg för någon vecka sedan och läste precis klart den, 458 sidor. Mycket bra, har fått massor av tips 🙂 har dock läst allt i omvänd ordning, så för mig har dina söner blivit yngre och yngre haha. 😉
Haha, det var kul att höra! Trodde ingen skulle palla med att läsa hela den 😉
Och tack så mycket. Läs rätt håll från och med nu, så blir det mindre rörigt 😉 Kul att du gillar!
// Cecilia