Tomat och avokadosallad med mynta

av Cecilia Folkesson

Perfekt tillbehör till middagen:

Tomat och avokadosallad med mynta
Cocktailtomater
Gurka
Avokado
Olivolja
Citron
Mynta
Salt+peppar

Skär grönsakerna och ringla över olivolja och pressad ekologisk citron. Krydda med mynta, salt och peppar. Låt stå i kylen tills resten av maten är klar.

Om varför man bör välja ekologiska citroner

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Träningsglädje 14 augusti, 2014 - 18:20

ser sjukt god ut! mynta var dock nytt, har gjort denna typ av sallad med koriander förut. måste testa med myntan!

Svara
Cecilia Folkesson 15 augusti, 2014 - 22:55

Koriander och lime är fortfarande bäst!

Svara
Cecilia 14 augusti, 2014 - 22:20

Hej och grattis till lilla Otis! Jag hittade din blogg för någon vecka sedan och läste precis klart den, 458 sidor. Mycket bra, har fått massor av tips 🙂 har dock läst allt i omvänd ordning, så för mig har dina söner blivit yngre och yngre haha. 😉

Svara
Cecilia Folkesson 15 augusti, 2014 - 22:56

Haha, det var kul att höra! Trodde ingen skulle palla med att läsa hela den 😉

Och tack så mycket. Läs rätt håll från och med nu, så blir det mindre rörigt 😉 Kul att du gillar!

// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More