Tillsatsfria ekologiska kryddor

av Cecilia Folkesson

Här kommer ännu ett tips på ekologiska kryddor:

Spicemaster Ekologiska kryddor
Rena och naturliga kryddor som plockas när de är precis mogna, hanteras varsamt och mals utan kvistar och skal för att få fram en ren och perfekt smak. Utan tillsatser som klumpförebyggande, aromförstärkare, salt och socker.

Jag blev förvånad när jag kollade på mina gamla kryddor. Man tror att kryddor ska innehålla just kryddor, och det är inte bara tacomix som innehåller en massa skit…

Finns här 

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Beatrice 23 maj, 2014 - 17:44

🙂
Beställde hem en laddning som kom igår. De hade även ett keramiskt rivjärn till ex vitlök och ingefära, som jag sökt ett tag och så slank det med lite algsalt, olja mm. Det bådar gott till framtida middagar 😉

Trevlig mathelg!

Svara
Cecilia Folkesson 28 maj, 2014 - 07:29

Tack det samma! 🙂

Svara
Annika 25 maj, 2014 - 22:54

Jättebra tips på något som är enkelt att välja rätt. Har blivit mycket mer kritisk när jag handlar och väljer ofta bort sådant som jag kanske hade plockat ned i korgen tidigare. Du ger mycket inspiration och bra information.
Hur är det med Stevia? Jag hittade ett recept på en paj med stevia i men blev osäker på om det är ok. Vad vet du om det?

Svara
Cecilia Folkesson 28 maj, 2014 - 07:31

Kul att höra 🙂
Stevia tycker jag kan funka ibland. Inget man bör äta dagligen. Triggar ofta sötsug även om det inte höjer blodsockret. Beror helt på hur din kropp fungerar. Sen är det kemiskt framställt. Men lite nån ibland; hel ok tycker jag 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More