bali canggu coconut

Statusen just nu…

av Cecilia Folkesson

Alltså nu är det inte kul. Jag har nog aldrig varit mer omotiverad än jag är just nu.

Dagens roligaste är att kolla alla odlingar. Hur mycket har Otis gurkor växt? Oj, två av ärtorna har kommit upp! Typ på den nivån är det.

Jag har suttit hemma och jobbat ett tag nu och det har funkat rätt bra tills för några dagar sen. Motivationen är noll. Jag önskar att jag kunde följa min lista jag skrev för ett tag sen:

Läs mer: Så lyckas du med att jobba hemifrån

…men här sitter jag i tights, smutsigt hår och orakade ben sedan allt för länge. Helt omotiverad. Oj vad jag mer än någonsin hade behövt någon att bolla idéer med och få lite härlig inspiration från!

 

Fotbollsdilemma

Killarna har börjar spela fotbollsmatcher och Otis ska börja sin första träning i maj. Tror vi. Det vet man ju aldrig i och för sig.

Och det här med killarnas matcher och träningar har blivit ett dilemma. Jag försöker göra vad jag kan för att följa de riktlinjer och regler som finns. Vi reser inte i onödan, jag håller avstånd i köer, hjälper ett gäng äldre att handla osv. Helt rimligt. Jag kollar inte heller på killarnas matcher vilket är supertråkigt.

Då vi lever i någon typ av halvkarantän utan några direkta restriktioner utan mer rekommendationer känns det lite som att samhället delas upp i två läger. De som tar sitt ansvar och de som inte gör det. Frustrerade.

Klarar vi inte av att följa de rekommendationer som satts upp kanske barnen inte får möjlighet att spela matcher eller ens ha kvar sina träningar. Eller?

 

Vad tycker du?

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

 

 

 

Läs mer: Så lyckas du med att jobba hemifrån

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Karin 29 april, 2020 - 14:26

Jag förstår att motivationen tryter. Vi vandrar runt i nån typ av limbo mellan att försöka leva normalt och att skydda sig och de i riskgrupperna.
Jag uppskattar ändå din blogg, att du tar dig tid att skriva och dela med dig och det ger mig motivation i vardagen i alla fall.
Hoppas du snart hittar spåret igen.

Svara
Thesslan 29 april, 2020 - 21:37

Hear you! Håller med om allt förutom att jag slutade raka benen långt innan Corona fanns i sikte. Jag vill hitta ett lagom djupt hål och be någon slänga ner chips emellanåt. Häng på vetja!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More