roadtrip italien

Roadtrip till Italien

av Cecilia Folkesson

Igår packade vi bilen full med tält och sommarkläder. Den första delen av resan gick oväntat bra. Lugna barn och grädde vid vägrenen. Lyxigt värre! Körde 100 mil och tog in på en supercharmigt (läs tattigt) ibishotell. Redan innan jag somnade drömde jag om frukosten. Det skulle jag inte gjort. Fy för tysk mat. Men faktorn att vi valde Ibis spelade väl in endel…

Nu: 100 nya mil. Väder just nu i underbara Tyskland: 15 grader och moln. Hahaha!

 

 

Du kanske även gillar detta

8 kommentarer

Christian 20 juli, 2012 - 09:21

Det brukar ju finnas sjukt mycket majonäs i Tyskland 😉 Fast maten suger rätt hårt!

Svara
ceciliafolkesson 20 juli, 2012 - 09:22

Haha!

Svara
theworldaccordingtoaj 20 juli, 2012 - 10:20

Ser fram emot att följa er roadtrip 🙂

Svara
Monica Yngvesson 20 juli, 2012 - 12:00

Hur ska det här gå, saknar er redan. Ta det nu lugnt på vägarna och kör saakta… Hoppas nu att ni får en underbar semester, kram mamma

Svara
ceciliafolkesson 24 juli, 2012 - 07:30

Det ska vi göra, lovar 🙂 kram

Svara
Linda 20 juli, 2012 - 15:31

Hej!
Jag är också en träningsglad cross-fit tjej som mer och mer gått över till en kost med mycket ägg, kött, sallader osv. Jag försöker utesluta socker, är noga med att inte äta industriprocessad mat. Har även på slutet uteslutit spannmål samt mejeriprodukter (utom ost). Der funkar jättebra, även att träna på. MEN mitt problem är om jag åker dit, så åker jag dit ordentligt. Känns alltid så himla onödigt! Det kan handla om en godisbit eller en liten bit tårta, sen är det kört resten adagen, eller ibland fler dagar. Är det fler som känner igen sig?? På min triggerlista finns så klart allt godis, choklad, bakverk, allt bröd, men även nötter och grädde. Ibland känns det hopplöst och orättvist på ett vis och jobbigt att förklara sig hela tiden, folk förstår inte.

Cecilia, hur gör du för att undvika att åka in i sockerträsket?Och hur gör du på resor och hemma hos andra, när det som bjuds bara består av socker och spannmål i olika former???

TACK för en jättebra och intressant blogg!!

Svara
ceciliafolkesson 24 juli, 2012 - 07:35

Hej Linda! Nu när jag kört Lchf så länge är hag inte sockersuget alls. Så för mig finns ingen anledning att fuska, vilket känns jätteskönt. 2-3 veckor med huvudvärk och illamående och yrsel tog det för mig innan det fick över. men det var det värt!

Lycka till 🙂

Svara
Maire 21 juli, 2012 - 22:56

Nää, nu tycker jag att det blev en väldigt orättvis jämförelse här! Ibis-frukost kan man väl inte jämföra med en affär i Italien heller? Jämför en hotellfrukost i Italien med vilket hotell som helst i Tyskland och jag vet i alla fall vilket som vinner!

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More